Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiezitt

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A UPC Szőke kapitány műanyag parókájába kapaszkodva emelkedett ki először a szürke reklámmasszából. A kapitány és az őrült tudós csetléseit szívesen nézték az emberek, még ha sokszor nem is értették, pontosan mit is reklámoz nekik a kábelszolgáltató. A Kárpát-medence…..
Csak amíg ma reggel beértem a munkahelyemre, két olyan óriásplakát jött velem szembe, amitől azonnal csomókban kezdett hullani a hajam. Az egyik a CBA chimie által éppen tegnap megbriefesített számológépes vizslája, a másik pedig a Pannon arcpirító plakátja, amin egy laptop…..
 A soha le nem járó szavatosságú táncdalénekes  Megszokhattátok, hogy a koncertajánló rovatban olyan előadásokat promotálunk, amelyeken magunk is ott leszünk. Most kivételesen hadd hívjam fel figyelmeteket egyre, amire inkább szüleinknek veszünk jegyet.  Magam ebből…..
Bigyóblog I kill you with a tray! 2008.07.24 10:56:00
 Ezt nem tudtam kihagyni. :))) Via Damn Cool Picks..
kiezitt 2008.07.24 12:54:34
Az Alesis megmutatja, hogy lehet profi rögzítőt csinálni az ötödik generációs iPodokból: a kis papucsot ProTracknek hívják, profi XLR bemenetei vannak, mikrofont is fogadnak, és fantomtápot is adnak, ha tápegységről hajtjuk a cuccot. A mérethez képest egész komoly ledes…..
kiezitt 2008.06.24 11:17:52
Újabb részleteket tudtunk meg az Apple új operációs rendszeréről, és minden jel arra utal, hogy a beharangozott no-more-feature csak a csalódástól akart megkímélni minket. Lesz itt újdonság bőven. Az Appleinsider összeszedte a legújabbakat: Soványabb alkalmazások Az alábbi…..
kiezitt 2008.06.24 10:18:25
Design Pumpa Kőkopogtató 2008.06.24 08:30:00
Különösebb kommentárt nem igényel, de azért lehet kicsit locsogni a modern formakultúra és a természet ihletett talákozásáról, stb... 98 dollár.Shop: ChiássoVia: Design Milk, Productdose..
Design Pumpa Logo olimpia - 2016 2008.06.16 10:41:00
Kinek ítélnéd? Via: Electro Plankton..
kiezitt 2008.06.20 13:08:33
Nem gondolom, hogy sokan vágynának ilyesmire, de a Microsoft új operációs rendszere tényleg egészen normálisan néz ki (eltekintve a folyton előbukkanó évtizedes örökségektől), szóval akinek tetszik az Apple telefonja, de szeretne különbözni, annak itt a tökéletes megoldás, a…..
Sose fogom megérteni, hogy a tiszta és egyenes szakításnál mér egyszerűbb olyan hajmeresztő dolgokat kitalálni, hogy Új-Zéland, meg Hollandia, meg Franciaország. Biztos azért, mert idejekorán belengette a karácsonyfát. Sziasztok,  pontosan jól tudjátok, hogy régóta…..
A minden reklám hazudik tételt igen kézenfekvő koncepcióval futotta körbe a Pundo3000 projekt. Bevásároltak egy közértben és lefotózták az első 100 terméket csomagolással, majd anélkül. A termékfotók természetesen minden esetben kozmetikázottak voltak, de voltak kiugró esetek,…..
A Homár is tapasztalt már ilyet több helyen, szerencsére Attila meg is fotózta, úgyhogy a kérdést ezennel az illetékeseknek szegezzük: Miért rohasztják meg a Rio Mare tonhalkonzerveit melegebb időben? Hogyan lehet az elpusztíthatatlan konzerv tartalmát olyan félig…..
comment:com Swayze nem adja fel 2008.06.09 14:02:00
Kemény fából faragták Patrick Swayze-t, a Dirty Dancing és az Országúti diszkó egykori sztárják, aki szellem is volt a sírós Demi Moore bubifrizurája mellett. Amikor kiderült, hogy rákos, közölte az orvosokkal, hogy esze ágában sincs meghalni, vagy ágyban kínlódni, ugyan.…..