Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Herczeg Fanni

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány évvel ezelőtt ismerkedtem meg a fotónaplózással és azóta is bármikor szívesen belevetem magam. Az emlékőrzés egy része lehet, ha fotónaplót készítünk. Ezt akár előre el is tervezhetitek, ha tudjátok, hogy sok olyan esemény lesz a közeljövőben, amit szívesen megörökítenétek, vagy lehet spontán…..
Épp autóban ülök. Reggel 6 óra van és azon rágódom, hogyan válasszam ki a tíz fotót. Örülök, hogy ennyien csatlakoztatok a minimalista kihíváshoz, nagyon változatos fotók születtek, különböző témákban. Nem gondolom, hogy túl sokat kell ehhez még hozzáfűzni. Dőljetek hátra és csodáljátok az…..
A minimalista fotográfia a fotográfia egy olyan formája, amelyet túlzó, szigorú egyszerűség jellemez. Ez a stílus a kompozíciós alkotóelemek minimális használatát hangsúlyozza: szín, tárgyak, formák és struktúra. Gyakran egyetlen tárgyra, alanyra fekteti a hangsúlyt a kompozíción belül, miközben a…..
Éled az életed, minden a helyén van. Sőt, úgy érzed ennél jobb már nem is lehet, hiszen azt csinálod, amit szeretsz és amiről álmodtál kiskorodban, az most a valóság. Szárnyalsz. Majd jön a zuhanás. Történik valami, ami visszafordíthatatlan és egyszerre történik benned és rajtad kívül.  Ott állsz a…..