Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fomacsi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ján Slota címeres barom.Bár címert nem adnék neki, maradjon az a libamájon, az mégiscsak jobb, mint Slota. Slotáról sokat hallhattunk már, ugyanis ő magyarellenes szlovák kormánypárt (SNS) vezetője, aki már annyiszor ócsárolta a magyarok történelmi jelképeit, és…..
killtheradical Fogd és fuss! 2008.09.13 07:18:00
Én ezt nem bírom. Már megint előkerült egy abortuszszökevény, aki tereli magáról a felelősséget. Szaladgált körbe-körbe, és nőket fogdosott, meg erőszakoskodott velük. Az ilyet úgy szokás hívni, hogy aberrált állat, meg úgy is, hogy bűnöző, és le szokás csukni. De…..
Négy hónapos lesz a blog a napokban, és szép ajándékot kaptunk:http://www.goldenblog.hu/cgi-bin/goldenblog/index.cgi?view=ck&tID=677&nID=28441 Tehát a goldenblog hírbog kategória sorendje:01. Serbia Insajd 02. Kettős mérce 03. Antagon és 04. Critical…..
   Folytatódik a kultúrmisszió, jobb későn, mint soha. A fenti video ugyanis már négy éve létezik, a youtube-on is egy éve fenn van már, de nem baj. A lényeg: kurvajó ötlet egy Kispál-koncertet plüssállatokkal újraalkotni. Kispál-maci mozgása a cigivel telitalálat.…..