Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Senta (törölt)

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elismerem, szinte lehetetlen feladat olyan reklámot készíteni az alábbi termékhez, aminek nincs semmiféle pornográf és mocskos felhangja, de az biztos, hogy a gyártócég nem is különösebben erőltette meg magát, hogy elkerülje a nem kívánatos képzettársításokat. Nem tudom, hogy…..
Hosszú levelet is kaptunk a nagyon kicsi degukat ábrázoló képekhez. "Juszta és Szojuz, deguim, már több mint 3 éve vannak velem. Ez idő alatt többször volt szerencsém babaáldásban, de most végre egy megfelelő géppel is rendelkeztem a megörökítésükre. A felső képen egy…..
Senta (törölt) 2009.06.21 19:22:57
Végre egy olyan üvegművészt is bemutathatok itt a blogon, aki nemcsak hogy magyar, de ráadásul a korosztályomhoz is tartozik... ...ez a két kapcsolódási pont (meg egy bónusz: az üveg) talán segít abban, hogy értelmezni tudjam valamennyire Gáspár…..
Senta (törölt) 2009.06.19 21:28:47
Fura módon csak tegnap voltam először a Donatella'a Kitchenben a Király utcában, de szerencsére nem vagyok kajablogger, így nem volt kötelező másfél éve kényszeresen elzarándokolnom a helyszínre. Rohadt sokan írtak már az étteremről, így csak annyit, hogy a dizájn bravúros…..
Senta (törölt) 2009.06.19 17:14:50
Pedig van, ez itt egy ugróegér. Nem egyiptomi, ami az első tippem volt, mert ahogy Stöki rávilágított: annak teste is van, ennek meg nincs. Ő egy Salpingotulus michaelis és Sixx küldte nekünk tegnap reggel. Ahogy a videó végigsöpört a szerkesztőségen a következő reakciókat…..
Senta (törölt) 2009.06.18 13:52:16
Carina és Riley nem testvérek, de mindkettejük anyja közlekedési balesetben hunyt el. Az ausztráliai Warrandyte tájvédelmi körzet vombatszakértője, Linda Sauvarin fogadta be a csupasz kölyköket. Carina most 273 gramm, Riley pedig 290, de néhány éven belül elérik a 20-35 kilós…..
Megrendítő hír jutott mára, amitől könnyek szökkennek szemünkbe! A Gumicukor nevű, mértékadónak számító hírportál számolt be a drámai eseményről: Sóher Lófej a hajléktalan szálláson, most a temetésére gyűjtöget! A ’legirritálóbb magyar’ címet rég…..
Kiskezit csókolom minden kedves húngárijai, olvasni pöpecül tudó, villogós szittya tekintetű testvéremnek! Az Asszonnyal, a családdal,  na meg a kis baráti körünkkel (a Lajosékra gondolok) úgy határoztunk, hogy eztán lészen nagyvilági, nagyvolumenú, remélhetőleg nagyon…..
Senta (törölt) 2009.06.15 19:54:55
Álbijon, te cudar hon! Mennyivel derűsebb hajléka a léleknek Húngárija, a lágy lankáival, a te kies tájaidnál! - Na, nem tudom, mi szállt meg, drága magyari testvéreim de ma épp’ ez a kis frázis-igazgyöngy ütötte fel fejét bensőmben, gondoltam csöppnyi ajándékként…..
Senta (törölt) 2009.06.09 17:33:26
Idén, május ötödikén, sallalaszóra álltak rajtköre a gumicukor lelkes kommentelöi (rossz nyelvek szerint unalmas offokló trolljai) hogy megmérközzenek egymással, ki tud öt napon át, folyamatosan a semmiröl beszélni egy adott postban.Sajnos a versenyen többször is nickcserék…..
Senta (törölt) 2009.06.09 17:28:01
A vezető hazai hírblog - a Gumiropi - sztár újságírónője: Syl, megrázó erejű írásban számolt be Hóth Ratyi döbbenetes tettéről! Ratyi - a nem énektudásáról, hanem patológiás, ámde orvosilag kezeletlen feltűnési viszketegségéről ismert, hivatásos médianyavalygó - az…..
Sajna mivel Tomi nem akar senkit sem okos tlémákkal riogtani, és Johnny világa is tul ködös még, ma ismét gasztrozunk, avagy mi volt a mai Hal a tortánba. (müsor közben jegyzeteltem, ezért a jelen idö)Takács Csilla föz ma, és eddig kedves sztárallürmentes fiatal csajnak tünik…..
Kedves Gumimacák és Gumipubik.egyelöre nem irok ide semmit, de itt lesz majd a Basszunk Pónival, és a Tomi esetek rovat is...
Senta (törölt) 2009.03.09 19:44:24
Senta (törölt) 2009.03.09 19:47:00
@viax: Holnapra kitalálom... :)))
Senta (törölt) 2009.03.10 09:36:08
a Trollpubik csapata nemsokára uj tagokkal, és ezáltal uj rovatokkal bövül nemsokára.Elsősorban lesz a sexrovat amit valószinüleg többen fogunk szerkeszteni, és a cime sem végleges még. Bár a Hogyan Basszunk (ki) Pónival név teccik :))ezenkivül lesz Kulturális rovat, (név…..