Regisztráció Blogot indítok
Adatok
larryking

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
larryking 2019.03.22 21:40:35
@recon71: kapaszkodj, semmilyen valtoztatast nem kertek, ami az ergonomiahoz kapcsolodna. Ezert tudom hogy jo az amit csinaltam, mar elsore meg valami masod osztalyu cordura utanzatbol, es igen a programjaimon teszrelve eloszor. Amik valtoztak azok a vicc kategoria. Legyen itt egy d karika ott meg hosszabb heveder. Ennyi. A forma maradt. Nyilvan ok tudjak milyen kompromisszumokat kell kotni hogy meglegyen a termek es azt se felejtsd el, amit a cikk iroja a kezdeteknel leirt, hogy ez egy eleve baromsag otlet volt a hadsereg reszerol, jobban erezni benne azt a felfogast hogy ilyet ugy sem lehet csinalni es majd valamit beszallit valami cimbora. Ka, es torveny szerint mindetre 30 napot adtak. Na kb ilyen hozzaertok hozzak a parancsokat akik azt sem tudjak mennyi kifejleszteni akar egy szaros tartokot vagy hogyan mukodik maga az egesz gyarto rendszer.
larryking 2019.03.22 21:47:43
@recon71: nem azt mondta. De azt ne vond ketsekbe hogy ertek hozza es azt feltetelezd akkor megkerdezem es nyilvan olyantol aki jobban ert jozza vagy nap mint nap ilyet vagy hasonlot visel. Es ha meg emlekeznel a cikk is ugy kezdodott anno hogy egy maganember es nehany katona fejlesztese. Szerencsem hogy a legjobbakkal hozott ossze a sors es plane olyanokkal akiknek ez az elete igy relevan velemenyeket kaptam.
larryking 2019.03.23 07:15:51
@recon71: Nem az erdekes hogy szittad e vagy sem, mivel tudom hogy nem hibatlan, en is sok dolgot maskent csinalnek de sajnos van egy megkotes. A kovetkező amit mindenfajta dokumentacio nelkul csinalok az jobb lesz.
Itt ami latni kell. Megvalositható a termek ugy hogy nem kell hozza vilagceg, magyar, bennevannak azok a dolgok amit egy katona megelegedve hasznalhat es van benne fejlesztesi lehetoseg.
larryking 2019.02.20 23:34:57
@recon71: nem, nem tulzok csak 2 m-t. Mert pontos mai meres volt 52,4. Igaz meg nincs fullra kesz minden az uj valtozaton. A gond az, hogy 50 m van egy heveder tekercsen. Igen, hihetetlen, de ennyi van rajta. Elsore en sem hittem el, persze mikor megneztem a vegeredmenyt, mar megertettem. Amugy a cikkben szereplon se sokkal jevesebb van.
larryking 2019.02.22 11:07:14
@recon71: Ketszer ekkora oldalzsebek voltak. Kezelhetetlen volt. Akkor jott a mostani meret.
Sajnos, még nem jott ki a tobbi felhasznalasi módrol a cikk, de ezek a zsebek osszehuzhatok a hozza adott T idom hevederekkel, rafuzve a T idomot a yoke hatara. Millio modon megoldhato ebben a kialakitasban a zsakok rogzitese és a kenyerese is. De ugye mindent nem lehet kiprobalni, mert vagy nem jut eszebe az embernek vagy nincs ra ido. Teny, hogy minden variacio kiprobalasa tobb nap és errol egy hasznalati utasitast kell kesziteni.
larryking 2019.02.24 09:52:23
@vad05: Sajnos minden csak abban a gagyi licencelt MULTICAM színben érhető el, heveder, alapanyag. Nem az ultramenő EI Zrt.-s akármiben. :)
larryking 2019.02.18 17:47:13
@Tom Sinner: ebben igazad lehet, viszont azt tudom, hogy igy olcsobban jossz ki mint azzal hogy megrendeled. Par ezer darab nem tétel egy komoly gyartónak, illetve a garancia vagy az esetleges javitás már nehézkes. Ha lemásolsz egy zsákot, akkor annak is ugyan azt az utat kell bejárni mint ennek. Illetve, melyik zsák legyen? Bergen, tasman tiger? Mindenkinek mas tetszik vagy itel meg hasznalhatonak.
larryking 2019.02.18 18:05:45
@camilló: ugye mint korábban emlitették, a katonának igazából több zsák kellene, mindig a célnak megfelelő. Igen, de sajnos egyet is nehezen kap meg. Igy 3 in 1 megoldás megtalálása volt a cél.
larryking 2019.02.19 08:29:06
@estván: Pontosabban, a coyot a sereg által 3 féle módon van meghatározva, 3 féle pantone színnel. Sajnos azt elfelejtik, hogy soha nem lesz egységes mert valaki ezt, valaki azt használja és nem mindig sikerül eltalálni. Ott van még az alapanyagok festékfelvevő különbsége, így azért eléggé káosz ez.