Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nogaf

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten történt állítólag, hogy egy gyerekes anyukát kiraktak az egyik belvárosi étteremből. Az anyuka először a Pesten Hallottam csoportban krákogott egy picit, de posztja alatti véres komment háborúból ő jött ki vesztesen. A tiszavirágéletű sírás, alig egy órát volt ott míg valaki nem törölte. Az…..
Nogaf 2018.06.11 17:32:17
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Az Internet általában ilyen és nem gyenge lelkűeknek való.
Itt bizony tegeződés van,káromkodás és egyéb mocsok. Ez egyben szar és jó is.
Aki ezen megdöbben az nem való az online világba, vagy csak szigorú szűrők mögé.
A nagymamám se netezett, mert rák helyett a szívroham vitte volna el a sok káromkodás miatt.
Meg lehet viszont különböztetni a 'fasz-picsa-küszöbmajom' rendszert a hirtelen felindultság miatt elkövetett ottrohadjmeg-től.
Én tényleg átérzem a pincér helyzetét és még szerencsésnek is mondom hogy a főnöke nem az a fajta aki még őt rúgja ki, ha a vendég bármi panaszt tesz rá, miközben a vendég volt a hunyó.
Ezek stresszes munkakörök és a frusztráció egyik levezetési formája a káromkodás, pláne hogy nagyon cifra a magyar nyelv.Mindez a munkahelyen elfogadhatatlan, otthon és online nem. Egyet kell megérteni, mind emberek vagyunk és lehet feszíteni a húrt és lehet táncolni a pincér/üfsz/helpdesk idegein, de ha ezt nem vezethetik le akkor majd jön az Összeomlás Micheal Douglas-sal a főszerepben.
Hadd prosztóskodjon már névtelenül a pincér egy szar nap után, pláne hogy nem ő írta meg a sztorit hanem Zsírcsöcs, ő csak előadta a saját verzióját.
Nogaf 2018.06.11 17:56:43
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nem veszünk össze, amit akartam leírtam ezzel kapcsolatban. Béke.
Nogaf 2018.06.11 17:01:27
Hinnye, érdekes hogy az online szóhasználattal van annyi embernek baja,miközben a pincér a munkaideje alatt udvarias volt amíg lehetett. Amint a kiscsalád viselkedése vállalhatatlan lett, ki lettek rakva de nem a hajuknál fogva arcra ahogy kellett volna, hanem udvariasan.
UTÁNA az ember megírta a sztorit és a munkaideje UTÁN bizony úgy viselkedik, ahogy akar.
Vagy ti a faszt is kesztyűben fogjátok munkaidő után?
De sanszosabb az hogy éjjel a selyeminges kiskosztümös úrasszony is széhúzza a seggét az urának és úgy könyörög hogy basszál Józsi te állat!
Az egész panaszkodás a káromkodás miatt csak ócska képmutatás, mert nem közvetlenül velük esett meg a dolog.De aki emberekkel foglalkozik nap mint nap annak vannak történetei is, és nem feltétlenül udvriasan fogják azt megfogalmazni csak azért hogy a kultúrszakkör kritikusai ne háborodjanak fel. Ettől még ők a szakmájukban a norma szerint viselkednek és többet is viselnek el (eladók, ügyfélszolgálatosok,felszolgálók), mint amennyit az átlagember el tud képzelni. Óriási türelem kell ehhez és minden tiszteletem az övék akkor is, ha munka után kieresztik a gőzt és névtelenül leírják, ami történt (mert én arccal-névvel raknám ki ezeknek a "vendégeknek" a sztoriját, hadd égjen az a pofa, de ugye a jogok).
Szóval az is egy nagy tróger aki csak azért nem ért egyet a pincérrel, mert a megfogalmazása trágár.Húzz le pár műszakot ilyen vendégekkel és garantálom hogy belőled is előjön a bazmeganyád két hét után.