Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Madhew

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: The Walking Dead / Facebook Soha nem indított még olyan rosszul évadot a The Walking Dead, mint vasárnap, amikor a sorozat kilencedik etapja kezdődött - írja a Vulture. A 6,1 millió néző nagyjából a fele annak, mint ahányan egy éve ilyenkor a nyolcadik évadpremiert nézték, és a Nielsen mérése…..
Madhew 2018.10.10 20:30:10
@malocz:
...és akkor nem beszéltünk a befejezett sorozatokról, amiket nem szégyen most sem elkezdeni. Hiszen ha ott a Better Call Saul, akkor volt ott egy Breaking Bad is. Maffiózók, Drót az HBO-nál. De szerintem a Vikingek, Stanger Things, Ozark is veri a jelenleg futó sorozatok közül a TWD-et.
Az idő múlásával még a legnagyobb filmlegendák is megkophatnak. Nagyon kevesen őrzik meg annak a szenvedélynek akár csak a töredékét, mellyel elindultak. Elkeserítő végignézni, hogy azokból a rendezőkből is kifogy a szufla, akikről ezt utoljára feltételeznénk. Mentségükre szóljon, hogy túlzás is…..
Ki az a gyökér, aki ilyen címmel kienged egy cikket? Eleve, minek ez? Hogy a picsába gondoljátok, hogy ez belefér? Milyen alapon kritizáltok bárkit is a súlya miatt, címlapon, ilyen prosztó cikkben? És a legaljasabb a végére betolt kis elemzés a lelki bajok és a testsúly növekedésének…..
Madhew 2018.06.09 11:10:31
@R O B I:

Na, Sixx se fog többet ehhez a bejegyzéshez írni :) Nem is értem amúgy ezeket a bejegyzéseket, gondolom valami kötelező napi kvótája lehet, mert legtöbbször érezhető, hogy ő sem gondolja komolyan amit leír.
Madhew 2018.06.09 11:24:58
@R O B I: ! :)