Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apollónia Zádor

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Szabad még magyarnak maradni?” Az 1956-os forradalom tiszteletére Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter üzenetet küldött a kárpátaljai magyarságnak, hangsúlyozva a szabad döntés jogának fontosságát. Az, hogy a két esemény között párhuzam vonható, rámutat a helyzet súlyosságára, az…..
Apollónia Zádor 2018.10.31 09:37:03
@gigabursch: Sajnos a rendszer nem engedi, hogy csatoljam a Kárpátalja c. lap 1991 novemberi számát,(II. évfolyam 22. szám), amelynek a címoldalán dedós, szájbarágós módszerrel magyarázza el a KMKSZ képviselője a kedves Választónak, hogy hogyan szavazzon. (interneten rákereshető).
Nem tudja valaki, hogy ki volt a KMKSZ akkori "felelős" vezére? Mi van vele most? Egyébiránt gigaburschnak igaza van Antall József vonatkozásában, de árnyalja a helyzetet, hogy ilyentén minőségében nem állt egyedül. Sajnos...
Mondjuk, hogy változó sikerrel abszolválta Horgas Eszter a Zsidó Művészeti Napok keretében Simon and Garfunkel műsorát. Mondjuk, hogy nem csak ő tehet róla, ezek a dalok néha meglepően ellenállóak, nem igénylik a feldolgozást, a szépségük sokszor az egyszerűségükben van, és minél többet küszködnek…..