Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frikazojd

0 bejegyzést írt és 964 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Füstmentesen A Brexit "előnyei"? 2022.02.04 10:04:29
A brit kormány a hét elején közzétette a "Brexit előnyei" című fehér könyvet, és ebből az derül ki, hogy túl sok területen még mindig nincs elég akarata vagy képzelőereje ahhoz, hogy eltérjen az uniós jogszabályoktól. Valamiért a minisztereket jobban érdekli, hogy a koronával díszített sörösüvegek…..
Pandémia-végi visszatekintés és korrupcióinfó Mészáros Lőrinc celebbé dicsőülésétől Völner Pál csúfos lebukásáig.  Várkonyi Andrea szíve után a bulvárlapok címlapját is meghódította a fideszes milliárdos: kapcsolatukat még könyvben is a nyilvánosság elé tárta az ismert celeb úrhölgy, esküvőjük…..
Amikor minden egzisztenciális alap adott a jó élethez, nem hiányzik egy olyan pasi, amelyik mindebbe belerondít azzal, hogy állandó érzelmi bizonytalanságban tartja a barátnőt. Levélírónk szerint az ilyesmiken mostanra túl kellene lenniük.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső…..
frikazojd 2022.02.04 22:34:19
Ügyes taktika elhinteni választások előtt a külföldi beavatkozás lehetőségét, hiszen több haszonnal is jár a politikai szereplők számára. A magyar kormány ki is használja ezeket, igaz, ezekben vannak olyan veszélyek, melyek rossz irányba terelnék a társadalmat a politikai megmérettetés után. Eleve…..
Egy szókimondó ateista megosztotta a világgal, hogy mi is az, ami szerinte nincs velünk rendben, és azt kell, hogy mondjam, tökéletesen igaza van. Csak nem abban, amiben gondolja. Megosztás   Az ő véleménye - ami egy blog egyik bejegyzése alá írt kommentként indult, majd ugyanott külön poszt lett…..
Mire várunk fiúk? Ez így kőkemény bukta lesz… Az átlagos, magyar ellenzéki szavazó türelmes. Egy darabig. Azt is mondhatnánk kb. eddig. Ugyanis az előválasztást követő több hónapos tétlenség után mostanra eljutottunk oda, hogy a felmérések alapján már az ellenzéki szavazók fele sem hiszi el, hogy…..
Könyvbemutató keretében beszélt a minap Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke, „A vadászat választott engem” című könyvéről. (Mellékesen, a kötetnek már a címe is némileg istenkáromló, hiszen az „Nem én választottam Istent, hanem Isten választott engem,” kezdetű tanúságtételre utal…..
Lestár Ferenc a doktornő munkatársát is fojtogatta, mert nem adott neki bianco lepecsételt recepteket, elítélt bűnöző. A visszaeső, már egy 2014-ben elkövetett esetért büntetőeljáráson tettlegességért elítélt álorvosról törvényszéki megerősítéssel a Bors, a lejárt működési engedélyéről a cikkem…..
Nem volt még ennyi késes gyilkosság a fiatalok közt Londonban, mint 2021-ben. Az elkövetők többsége is 20 év alatti...
frikazojd 2022.01.12 13:31:52
@bordon: "Nem mondom" - itt kellett volna befejezned a kommented, akkor nem lett volna ennyire végtelenül kínos, kb. egy 15 éves értelmi és érzelmi szintjét tükröző zagyvaság.
Akár a NER történetének utolsó fejezete is lehet a következő néhány hónap, de az is elképzelhető, hogy soha nem látott módon megerősödik a Fidesz a tavaszi választásokat követően. A bizonytalanság tapintható mindkét térfélen, a védők és csatárok egyaránt úgy gondolják, hogy soha nem volt még olyan…..
Tavaly májusban, az Európa-napon indult útjára az Európa jövőjéről rendezett konferenciasorozat és a hozzá tartozó online platform azzal a céllal, hogy a szélesebb közvélemény közvetlenül is megossza a témával kapcsolatos elképzeléseit az európai döntéshozókkal. A konferencia résztvevői…..
frikazojd 2022.01.05 14:27:23
@Ezkellnem: egyszer el kéne olvasni egy nyolcadikos törikönyvet, ratyikám
  2021 végén változott a Földforgalmi törvény, ahogy sok más földügyi tárgyú törvény is, erről az előző posztban olvashattatok. Most pedig utána jártunk, hogy a termőföldek adásvételi szerződéseire vonatkozó szabályok változásával vajon az eddigieknél gyorsabb lesz-e egy átlagos adásvételi…..
Két év híján száz éve, hogy Szerencsen csokoládét kezdtek gyártani. Még csak két éve gyártották, még csak névtelen csokitáblákat kínáltak, de a szerencsi csokoládé már akkor fogalom lett. Azóta pedig több száz neves csokoládéféleség, desszert, bonbon, cukorka, konyakmeggy, ostya öregbíti a szerencsi…..
frikazojd 2021.12.30 19:14:56
@Mérnork: én elhiszem hogy te valamilyen mérnök vagy. viszont azt is látom hogy a közgazdaságtan alapjait a középiskolás zöld könyvek szintjén sem sikerült magadévá tenni. mérnökként bizonyára lenn elég inteeligenciád, tehát javaslom legalább a wikipédián olvasgass egy órát a témában, mielőtt legközelebb ilyen kínos/nevetséges/szekunderszégyent okozó állatságokat beleokádsz az internetekbe.
Igazi Jolly Joker Orbán Viktor számára Novák Katalin. Szóba került már szegedi polgármester-jelöltként, dolgozott a fiatalokat és a családosokat megcélzó tárca nélküli miniszterként, a nők jogaiért küzdő mosolydiplomataként, és volt egy darabig a Fidesz alelnöke is, de kevesen gondolták, hogy a…..
frikazojd 2021.12.22 22:17:03
@eloi: na ilyen kis dolog, és mégis kétszer annyira köztársaságielnökebb mint az utána következők összesen.
Ebben a sorozatban a befolyásolás pszichológiájáról írok. Az első részben a csoportnyomás jelenségét jártuk körül, a másodikban a csoportnyomás elleni védekezésről volt szó. A harmadik részben a nagy manipulátorok trükkjeit muttatam be, ebben a részben pedig az agymosás ellenszereiről…..
Az imént futottam bele az Indóház Online Facebook oldalán egy megosztásba, amelyik egy keszthelyi körforgalmon érdekes megoldással átvezetett kerékpárutat mutatott be. A kommentekben jött hideg-meleg, de főleg hideg és valóban elgondolkodtatott. Vajon idehaza tényleg nem akarják a forgalom részévé…..
Az építés kezdetét megelőző években különféle közlekedés-, város- és környezetbarát szervezetek nevében nem győztük hangsúlyozni, hogy a négyes metróval baj van: ilyen formában nem a város érdekét szolgálja, túl kevés utasnak lesz csak jó. Ehhez képest az utóbbi években már arról is szól a…..
A miniszterelnök beleegyezése nélkül biztosan nem kerülhettek volna nyilvánosságra annak a nyomozásnak az eredményei, melyben érintett Völner Pál, az igazságügyi miniszter helyettese. Ez már csak így szokás egy olyan rendszerben, melyben egyetlen ember akaratán múlik, hogy valaki felemelkedik vagy…..
Dobos Menyhértnek igaza van. A saját szempontjából. Csak persze nem ez a lényeg...
A Liszt Ferenc repülőtéren csípték fülön a rendőrök a végrehajtói kar egyik vezetőjét, amint épp Dubaiba akart meglógni a szintén végrehajtóként dolgozó feleségével együtt. Nagyon kínos. Valószínűleg fülest kapott és megindult, de a nyomozóhatóság nem szerette volna, hogy átlépje az országhatárt.…..
Mit varhatunk szociáldemokrataként egy Márki-Zay kormányzattól? Tegyük fel nyer  az ellenzék, tegyük fel az új parlament őt választja meg miniszterelnölnek. A sajtóban az ellenzéki pártokat a jobbik kivételével  baloldalinak nevezik, ami gazdaságpolitikájukat tekintve semmiképpen nem helytálló.…..
frikazojd 2021.11.30 10:07:29
@Kivlov: ezt ti komcsik mindig így mondjátok, de olyan eredményt nem tudtok mondani ami a fidesz nélkül ne lett volna :D ellenben a lopás, magyargyűlölet, nemzetellenesség, komcsi propaganda tényleg kimagasló, bár ezek nélkül talán meglettünk volna valahogy.
frikazojd 2021.11.30 11:52:50
@Kivlov: sorolhatnád, szorozhatnád is, akkor sem érne a fidesz rablásainak közelébe sem, ávóskám :D

2002-2008 sima jólét volt, én jól éltem, úgy, mint a mostani válság előtt. Mondjuk azt legalább így elismerted hogy ami 2008 után jött az egy világválság eredménye, mint ahogy én is elismerem hogy a mostani infláció, devizaárfolyamok és rekord államadósság mind a covid miatti gazdasági válság eredménye. Ugyanakkor azt is látom hogy ezt a válságot pont ugyanúgy kezeli a fidesz mint az elődje a 2008-ast. Csak sokkal többet lopnak.
Egy nem az Idegenlégióhoz kapcsolódó anyag következik, mégis megosztom...
frikazojd 2021.11.26 14:41:57
Bizonyos félreértések és jogi követkemények elkerülése végett a legtöbb film végén ott a figyelmeztetés (vagy valami hasonló): „A film cselekménye kitalált történeten alapul. A történet szereplői kitalált alakok, mindennemű egyezésük a valósággal csupán a véletlen műve.”. Nyilván ennek az…..
frikazojd 2021.11.17 12:53:59
@konrada: u wot. ha te lusta vagy 1 percet guglizni és megtalálni őket a főváros honlapján, akkor csak magadat okolhatod. számos cikk is tartalmazza a linkeket.

persze tudom hogy feleslege mert úgyis lusta vagy elolvasni a jegyzőkönyveket meg határozatokat hiszen az majdnem 10 oldal, inkább csak ismételgeted amit a központban kitaláltak neked. amikor a valóság nem találkozik a komcsik hallucinációival, mind átmentek agresszívba meg cinikusba, de az istennek sem engeditek be a valóságot a buborékotokba.
  A vállalkozók és a könyvelők számára új és izgalmas időszak következik: november 22. az első olyan határdátum, amikorra az ÁFÁ-t már a NAV kalkulálja, s nem a társasági bevallás alapján fizetünk. A személyi jövedelemadó kiszámításával és postára adásával a legtöbben már évek óta nem bajlódunk, az…..