Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rilla3

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos igen, egy hét van már csak hátra, és a hazai mozik végre bemutatják az általunk már anynira várt X-akták filmet. Pontos időpontokat holnap tudok mondani, mert a kedves mozi csak akkor hajlandó kínálatát felfedni X-ből, de annyi biztos, hogy valamikor az ebédutáni órákban lesz…..
Megjelent a mozis trailer mellé egy online változat is, a képsorok hasonlók, effekt, és egyéb újítások vannak benne, itt meg lehet nézni angolul: http://www.apple.com/trailers/fox/thexfilesiwanttobelieveMegvolt a Los Angeles Film Festival, amelyen David Duchovny árult el 1-2 érdekes…..
Rilla3 2008.06.25 18:41:59
Itt a film szinkronos előzetese! - thanx to JACKAL - és az ismételt feltöltésért Rilla3   Jobb minőségben picit máshol: http://www.filmajanlo.hu/index.php?inc=film&id=3192 Pár fontos infó ki is derül: a film szinkronizált lesz RÉKASI KÁROLY lesz Mulder magyar…..
Igen, végre hivatalosan is bejelentették nálunk a filmet, bár kiváncsi leszek, hogy plakátok lesznek-e, de szerintem biztos. A film ahogy már írtuk korábban is, egy nappal az amerikai premier előtt érkezik hozzánk, július 24.-én. A film szinkronizált lesz, a jól ismert hangok…..
Nos, akkor itt van, kínai felirat is van alatta, ez az orosz trailer angol változata. Azért szegények mire összerakják ezeket a jeleket :-) ..
Rilla3 2008.06.08 21:54:38
Sziasztok!
ezt láttátok már?? Szerintem állat...

youtube.com/watch?v=BmLlnfJr9hI

Ha benne volt quicktime-s cuccban, akkor bocs, azt nem tudom megnyitni :-((