Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cseszneki

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Igazi melegparadicsommá válik ma kis hazánk fővárosa: a nyíltan vagy titokban saját nemükhöz vonzódó polgártársaink vagy fél tucat utcai rendezvény közül választhatnak.  A legnagyobb szabású esemény minden bizonnyal a 13. Leszbikus, Meleg, Biszexuális és…..
cseszneki 2008.07.05 11:59:59
HamPLÓ Hír (is lehetne) 2008.06.27 15:45:00
A Petőfi Csarnok vezetősége ezúton értesíti a jegytulajdonosokat, hogy a "Koncert a toleranciáért" elnevezésű rendezvény elmarad, mert az azt szervező Egyetlen Alternatíva Egyesület tagjai nem hajlandóak egy színpadra lépni a Másikak Ligájának küldöttségével. ..
Az erkölcsi aggályokat félre lehet tenni egy hármas szexért? Vagy egy konzervatív ítpusú lánynak csak a szerelem és a szív útjai számítanak? Sziasztok!2 rövid, de velős sztorim van.Sok-sok éve egy nyári ifjúsági fesztiválon asztalt keresve egy távoli ismerősöm távoli…..
Kedves Viki!  Most végre tudok írni. Bár ez is hülyeség. Bármikor tudnék írni. Csak ülök itt és bámészkodom. Reggel felkelek és nézek. Aztán nézek és nézek, ha szerencsém van, elmegyek dolgozni, de ott is csak nézek. Közben kajálok valami moslékot. Aztán megint nézek.…..
Szomorú, vagy vicces, döntse el mindenki maga, de a Gálvölgyi János hatvanadik születésnapjára rendezett gálaest csakis egy isten háta mögötti humorcsatornán lesz látható, sehol máshol. Írja mindezt Kiricsi a comment:comon, a hozzászólók jelentős része pedig hevesen anyázza…..
OV elmúlt héten leadott TV2 interjújából a Zugügyvédet igazából az a kijelentés ragadta meg, hogy az „igazságszolgáltatás képviselőivel egyezséget kell kötni”. Az egyezségkötést természetesen a következő kormánynak kell megkötnie, többek között a…..
 Demszky Gábor főpolgármester közleményt adott ki arról, hogy szerinte a BRFK-nak engedélyeznie kell az első körben jóvá nem hagyott melegfelvonulást. Mint írja, „a békés, véleménynyilvánító felvonulás meggyőződésem szerint nem akadályozza aránytalanul a…..
Hogyan legyünk egyszerre műveltek és prosztók? - tette föl a kérdést, meglehetősen álságosan, Stöki, a szóviccelés tudományos és gyakorlati doktora. Azért álságosan, mert azonnal meg is mutatta, hogy is kell ezt. Kétnyelvű, magyar-latin képszóvicc pinázással: ezt csinálja…..
cseszneki 2008.06.09 11:42:44