Regisztráció Blogot indítok
Adatok
intifan

0 bejegyzést írt és 195 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Emberarcú hüllő 2007.04.02 06:00:00
Az SZDSZ elnöke Kóka János, a végeredmény nem okozott meglepetést, legfeljebb a szoros verseny. A legitimáció ahhoz kevés, hogy Kóka azt tegyen a párttal, amit akar. De bizonyára megpróbálja. Hogy mit, arról már írtam: a Magyar Kapitalista Párt létrehozását. Kell, kell, kell…..
w The Final Countdown I. 2007.03.26 08:00:00
Bökjünk rá a római szerződésekre, és mondjuk, hogy azzal kezdődött a ma is tartó folyamat: ötven éves az egyesülő Európa. Ha leszámítjuk Adolf Hitler rövid életű kísérletét. A kérdés az, van-e ebben még ötven év. A test Európa teste, cselekvőképessége satnya.…..
intifan 2007.03.26 11:58:07
non est volentis,
persze mert te olvastál vmit a zeuról, de twá szösszenetéből süt hogy halvány fogalma nincs róla hogy mi megy errefelé.

de tényleg

nem vok újságíró, de azt hiszem ha irnék vmiről, akkor legalább egy kicsit utánnanéznék hogy legalább totál baromságot ne írjak le.

itt ezt sikerült összehozni, még a demagógiából is csak a legalapabb sarki talponállóban dumálunk a zunióról szint.

tényleg twá egy csomószor úgy látom hogy meglátod a lényeget a dolgokban, de ez a cikk alapján inkább a vaktyúkot érzem.

ha már 50 éves évfordulóról írsz, tényleg néznéd meg legalább az alapját, hogyan indult, hogy mér hívták ezt gazdasági közösségnek hogy hova jutott egy szén és acélközösségből, milyen szintre 50 év alatt.

aztán megnézni hogy Maastricht óta hova fejlődött az addig szigorúan belső ügyként kezelt justice and home affairs, talán látnál vmi párhuzamot a közös külpollal.

de nem is kéne eddig eljutnod, elég ha megnézel vmi soros elnöki beszédet és összefoglalják neked.

és akkor talán nem hozol össze olyat amire még "havastanárúr(haha)" is azt mondaná hogy elégtelen.

tényleg sajnálom amikor ilyeneket hordasz össze, "better Magyarland" címszó alatt. ettől nem lesz jobb, csak sötétebb..

még a greenpeaces beszólás is kicsit olyan (főleg Mon ahol nagyívben szrnak a témára) mintha azt mondanád hogy ott van gyurcsány (ja nem az király), meg orbán, úgyhogy felejtsük el a demokráciát (v már írtál ilyet?)

én meg mit hergelem itt magam - én se vok normális..
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..
w Tűzszínű pizsama 2007.03.14 06:30:00
Fölkúrtam a fejlécbe az árpádsávot, hujhuj. Nesztek. Gondolom, majd jön valami übermagyar, és elmeséli, miért nem való nekem. Addig is megpróbálom kitalálni. Nem fogok a nyilaskereszttel szarozni, jóhiszemű leszek. Nem azért lengetik, megmondták, és ezek becsületes…..
w A szóvivő és az osztálytudat 2007.03.13 05:00:00
Ebbe csúnyán beleszaladt Demcsák Zsuzsa. Szép találat, jó sztori, kajálják. Ahogy az elkényeztetett médiapicsa a kasztjának megfelelő bölcsödét keres, és ahogy jól szituált anyukákkal tologatja a háromkerekű babakocsit a Szent István-parkban. Monnyonle. Méghogy baloldal.…..
A felületes újságolvasó keveset tudott meg Pim Fortuynról, a 2002-ben meggyilkolt holland politikusról. Leginkább "előretör a szélsőjobb, juj" jellegű cikkek tudósítottak hirtelen karrierjéről, bizonyosnak jósolt választási sikeréről, majd az országos sokkot kiváltó…..
w Fekete zongora 2007.02.02 15:09:00
Ebből lesz egy jogi vita nyilván, oszt jónapot. Az sem lesz érdektelen, csak az nem most van. Nagy-Britanniában egyébként - például - úgy megy ez, hogy nem szabad mindenhol tüntetni, ám amikor a rendőr elvonszolja a grínpíszes hülyegyereket a helyről, ahol nem szabad, konkrét…..
w Az a szép zöld gyep 2007.01.22 08:00:00
Ebben a ciklusban – tételezzük most fel, hogy nem lesz időközben kormányváltás – Gyurcsány Ferenc és érdekköre alighanem kénytelen lesz meglépni a marihuána és származékai legalizálását. Tudom, hogy ez elvileg az SZDSZ témája lenne, klasszikus liberális toposz. De…..
w I.H.B. 2007.01.18 20:30:00
Schmidt Mária elegánsan belenyomta Liszkay orrát a dögkútba, amit újság címén szervezett magának. Persze egyértelmű volt az első pillanattól, hogy nincs semmiféle Horváth Zsolt. Csak paranoid balfaszok csapata van, akik szívesen összehordanak bárkiről bármit, de csak álnéven,…..
intifan 2007.01.18 20:58:56
Bizonyára nem csak engem érdekel, hogy vannak-e Magyarországon úgynevezett konzervatívok. Tehát hogy a Mikola-Orbán-Semjén-féle, a szociális demagógia és a vallási téboly közé feszített függőszínpad mellett létezik-e hazánkban egyáltalán az a politikai-filozófiai áramlat,…..
w Titkos férgek története 2007.01.12 06:01:00
Összeesküvés-elmélet - így legyintünk a sok hagymázas képzelgésre; főleg mert az internet elterjedésével minden féleszű szerencsétlen bedobhatja a közösbe a maga megoldását. Hogy az amerikaiak csinálták 9/11-et, a zsidók a második világháborút, a macskaeledelben addiktív…..
w Dzsentriköztársaság 2007.01.11 13:00:00
Na, ez meg közben megjelent, ni. Még tavaly írtam a Levegő Munkacsoport folyóiratának, a Lélegzetnek. Sok újdonságot a törzsolvasó nem talál benne, régi nóta bene. Lehetett volna kicsit élesebben ekézni őket magukat, mámint a magyar környezetvédőket, azt meg kell hagyni. A…..
w Fut, robog a kicsi kocsi 2007.01.09 18:28:00
Kóka János tehát elérte, hogy most már ne a megcsonkított szárnyvonalak miatt kinyúvadó magyar falu jusson róla eszünkbe, hanem ahogy nézi a hógolyózó gyerekeket gombóccal a torkában. Nem baj, az utóbbi még mindig kisebb hülyeség. Viszont van jó hír is a vasútbarátoknak,…..
w Bádogember szerenádja 2007.01.09 05:37:00
Hát nézd, édes öregem, Janikám. Dzsoni. Merhogy nyilván tegeződünk is, ha már a Szuláksóban elsírtad nekem a szerelmi szálat, meg azt, ahogy a csámpát legyőzted. Fonák egy figura vagy te, hallod. Részemről elnézegetnélek még egy darabig a magyar politikában, ugyanis ott…..
w Megint jönnek, rotyogtatnak 2007.01.08 08:00:00
Rakják már a pokol tüzét, fortyog a végítélet, huj-huj. Sok példányban, különböző variánsokban kaptam meg ezt a levelet; egyes polgártársak imákkal, mások válogatott - és súlyosan keresztényietlen - szitkokkal egészítették ki. A felháborodás tárgya az Isten fasza, illetve…..
A legcsúnyább szó fasz picsa…..
intifan 2006.12.13 00:01:51