Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iszap

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrégiben csatlakoztam én is egy családon belüli erőszak ellen harcoló motoros csoporthoz (Szelíd Motorosok), ahol csupa harcos nő és férfi tesz a maga módján a bántalmazások és zaklatások ellen. Van egy rendezvény az Angyalhír emlékséta, amelynek létrejöttét és…..
iszap 2018.05.31 11:02:19
@ColT: és vissza is érkezünk oda, hogy jobb-e veszekedés közepette felnőni...
iszap 2018.05.31 11:22:54
@Dr.Man: az a helyzet, hogy a környezetemben sok mindenkivel beszéltem a helyzetről, különböző aspektusokból. Az írás pontosan ezeket az aspektusokat foglalja össze és nevezi meg egy problémaként. Tehát egy szemfelnyílás / ébredés volt számomra végigolvasni.
Amit szeretnék az kicsit álom szerűnek tűnik, de csak úgy lenne a kerek, ha elfogadna segítséget, eljárna terápiára, egyenesbe kerülne önmagával, egyenesbe jönne a család is.
Pszichológus is, családsegítős is azt mondta, hogy a tünetei alapján ideg összeroppanásba megy, csak míg bekerül egy intézménybe sajnos sokat rombol maga körül.
Ha valaki segíteni próbál neki azt ellenségnek tekinti... nehéz..!
Válni?
Jó lenne ha hozzá kerülnének a gyerekek? 7 a legnagyobb, 2 a legkisebb.
Eddig mindenki rázta a fejét.
Hozzám kerülnének? Elég nehéz menetnek tűnik..
De egyébként ha továbbra sem lehet vele előremozdulni, nem hajlandó együttműködni, akkor gatya fel, válás, mindent megpróbálni, hogy hozzám kerüljenek a gyerekek.