Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltán 1 Magyar

445 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sok téma Fölmérések 2024.05.02 19:52:00
Különféle közvélemény-kutatók jelentősen eltérő eredményekre jutottak. Azt pedig többen is pedzegetik, hogy a válaszolók egy része összevissza hazudozik, így még a jelenlegi állapot sem mérhető föl, miközben ez változni fog. Az egyik fontos probléma, hogy azok közül, akik azt ígérik, hogy biztosan…..
Azokkal, akik bármi oknál fogva, de nem fognak szavazni, vagy érvénytelenül fognak, csak annyiban kell törődnünk, hogy a többieket mi felé befolyásolják. Ha ezek sokan vannak, az éppen hogy növeli az érvényesen szavazók lehetőségét arra, hogy érvényesítsék az akaratukat. Arra mindenki kíváncsi, hogy…..
És még nem látjuk a végét. Könnyű lenne azt mondani, hogy a Fidesz szavazói. De még a '22-es brutális 2.8 M-s egyéni létszámot is le lehetett volna győzni, ha a "se Orbán, se Gyurcsány" szerint szavazókon kívül még legalább 300 E nem szavazó is kegyeskedett volna a Márki-Zay vezette 6-os fogat…..
sok téma Mi a teendő? 2024.04.17 17:51:53
Magyar Péter csupán katalizátor. Rajtunk, szavazópolgárokon múlik, hogy hogyan győzzük meg egymást arról, hogy arra az egy pártra szavazzunk, amelyik egyrészt "sem Orbán, sem Gyurcsány", másrészt az ilyenek között a legesélyesebb. Ez sokáig a Kutyapárt volt, most viszont hirtelen Magyar Péter TISZA…..
sok téma Küzdelem a szavazókért 2024.04.08 07:59:50
Magyar Péter ápr. 6-i tüntetése elég nagy lett, de úgy tűnik, hogy egyelőre csak kevés eddigi Fidesz szavazó állt át hozzá. Annyit tudunk bizonyos mérésekből, hogy a most 7.68 M-s csonka-magyar választópolgárságból most a Fideszre kevesebb, mint 30 % (lehet, hogy csak 26 %) szavazna egy…..
A régi viccben evvel próbálja a rajtakapott megcsaló mentegetni magát. Ahogyan az várható volt, az ügyészség és más érintettek erre hajazó módon reagáltak Magyar Péter hangfelvételére. Bevallom, hogy elsőre én is bevettem Varga Judit reakcióját, de miután Magyar Péter viszonylag ügyesen bizonygatta,…..
sok téma Establishment-ellenesség 2024.03.16 07:08:04
Ez sokkal több, mint a "se Orbánt, se Gyurcsányt", de még annál is, aki az összes eddigi pártot ellenzi, még a Kutyapártot is. Ha teljesen végigvinnénk a dolog logikáját, ahhoz az anarchizmushoz jutnánk, amely szerint sem adózás, sem hivatalok, sem honvédség vagy rendőrség nem kell, és persze így…..
sok téma Tízezer évvel Kr. e. 2024.03.11 11:31:43
Ez volt a címe annak a látványos filmnek, amit tegnap láttam a TV-ben. A sok tudománytalan fantasztikumhoz meg a különféle mitológiákat teljesen kiforgató idétlen mesefilmekhez képest üdítően reális volt, de sajnos ez is teljes mértékben képtelenség. Az még hagyján, hogy olyan piramist, ami a…..
sok téma Kik a beteg lelkűek? 2024.03.01 18:37:51
Az ún. online tér hátrányait elemezgető könyvet olvastam: Mary Aiken: Cyber-csapda. A szerzőnek sok mindenben igaza van, de egyáltalán nincs abban, hogy a pedofíliát (vagyis a serdületlen gyerekekhez való erotikus vonzódást) súlyos mentális betegségnek tartja, aki pedig akár csak 18 év alattiakról…..
Nem azért, mert nem lenne meleg az a vas. Hanem azért, mert a QAnon konteót megirigyelve azt szajkózzák, hogy Orbán egy pedofilhálózat feje. Kezdjük avval, hogy Vásárhelyi János olyan messze áll a gyerekeket evő pedofiloktól, mint ide Lacháza. Még azt sem mondhatjuk, hogy domként játékból "bántotta"…..
sok téma Túlreagálták 2024.02.23 11:30:18
Mármint Orbánék a kegyelmi botrányt. Az ősbűnt azonban akkor követték el több (vagy sok?) ezer éve az őseink, amikor föltalálták azt, hogy a gyerekek ne szexeljenek, meg a homofóbiát. Mindenesetre az ókori zsidók már mindkettőt csúcsra járatták, míg a rómaiak nem. A zsidóknál még a férfiak…..
Érdekes párhuzamot találtak Csizmadia Ervinék egy 1889-ben történt esettel. Akkor is egy lényegében jelentéktelen ügy kapcsán Tisza Kálmán végül később lemondott, de a pártja hatalmon maradt a következő választáson is, és csak az I. világháborús vereség söpörte el őket 1918-ban. A mostani esettel az…..
Abban, hogy az általuk pedofil-simogatónak kikiáltott emberekben találták meg a bűnbakot. Ugyanakkor én mindig is azt mondtam, hogyha a tömeg aljas züllöttségét ki lehet használni akár a választás útján való kormányra kerülésre, akár pedig forradalom kirobbantására, akkor ezt meg kell tenni. Sajnos…..
sok téma Novák Kati lemondott 2024.02.10 19:36:58
Végtelenül csalódott vagyok. Nem emlékszem a mostani előtt olyan esetre az emberiség történelmében, amikor egy királyt vagy elnököt azért támadtak, mert irgalmas volt valakihez. Az egész világ rajtunk röhög. Különösen visszás ez egy olyan kormányzattól, amelyik keresztényként akarja eladni…..
sok téma Erőszak 2024.02.08 10:22:35
Én azt szeretném, ahogyan erről már többször is írtam, hogy a gonosztevőket még az előtt öljék meg, hogy elkövetnék az első rémtettüket. Világos azonban, hogy ez soha sem volt, és soha nem is lesz így, hiszen nem lehet mindig előre tudni, hogy ki mit fog csinálni. További probléma, hogy mi a…..
sok téma Kiáltvány 2024.01.30 18:17:38
A szót persze Marx és Engels 1848-as Kommunista Kiáltványából veszem, de én gyökeresen mást hirdetek most, mint ők akkor. Sajnos a demokrácia manapság létező minden variációjában közös, hogy minden választást és népszavazást a hülyék döntenek el. Még ígyebbül van ez olyan rezsimekben, amiket már nem…..
Most olvastam Karikó Katalin könyvét az életéről. Noha állítása szerint még most sem tud eléggé angolul, mégis angolul írta, amit Fenyvesi Anna fordított magyarra. Olyan jól sikerült mégis, hogy azt kell, hogy mondjuk, hogy írói vénája is van. Karikó Katalin családi háttere lényegében az ellentéte…..
A szex esetében a mai fiatalok válasza egyértelműen nem, de ráadásul a szex nem feltétlenül a hüvelyi dugást, és még sokkal kevésbé a gyereknemzést jelenti, holott eredetileg a szex erre való, semmi másra, de amíg félmajom őseink még tényleg így csinálták, az emberszabásúak már nem. Különösen a…..
A kínaiak és indiaiak méltán vannak megsértődve azon, hogy a 300-400 évvel ezelőtti állapotokhoz képest most mennyivel távolabb állnak attól, hogy ők legyenek a világ közepe. Ugyanakkor a túlnépesedésből nagyon is kiveszik a részüket, különösen India. Még ennél is rosszabb a muszlim malájoktól…..
sok téma Szociálpszichológia 2023.12.07 12:23:12
Kétségtelenül ez az a tudományág, ami többek között arra is keresi a választ, hogy kiket fognak megválasztani képviselőnek a különböző országokban, milyen háborúk fognak kitörni és meddig fognak tartani, ill. hogy egyáltalán milyen országok lesznek és mi lesz a túlnépesedéssel. Nagy baj viszont, ha…..
Pontosabban a földi élet történetéből vezessük le a mai rengeteg igazságtalanságot és szeretetlenséget. Kezdjük avval, hogy a gravitáció 1 valószínűséggel szarik engedelmeskedni az Einstein egyenletnek, de ráadásul ez soha nem derülhet ki, így a Nagy Bumm majdnem ugyanolyan kitaláció, mint a zsidók…..
sok téma Allah akbár? 2023.12.07 03:20:55
Természetesen nem, hiszen nem is létezik. Az a probléma, hogy a rengeteg muszlim együtt komoly erőt képvisel. Én már régóta követelem, hogy az összes nyilvánvaló baromságot, amik közé tartozik a keresztény mitológia is, tiltsák be, mármint azt, hogy ezeket megtörtént eseményeknek próbálják meg…..
sok téma Kink shaming 2023.12.04 09:57:52
Ez jelenleg tiltott a kinky körökben, és ez tkp. a political correctness része. Én az egész PC-t elvetem, és különösen támogatom bizonyos, szerintem rossz kink-ek kicsúfolását. Viszont a nekem tetsző kunsztok esetében elvárnám, hogy ne csak eltűrjék azokat még nyilvános formában is, de éppenséggel…..