Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gmami

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bill Gates és a microsoft figyeli ezt a cikket, és azok között akik felteszik Facebook üzenőfalukra egymillió dollárt fog szétosztani! El sem hiszem! A barátnőm két napja megosztotta a Facebookján ezt és másnap értesítették, hogy hatalmas összegű pénzt utaltak számlájára! Azt…..
HamPLÓ Lugano, a meseváros 2011.05.28 20:50:00
Eredetileg csak azért szálltam vonatra, hogy végigutazzak a Gotthard-vasúton, még mielőtt felépül a Gotthard-bázisalagút, mely sokkal gyorsabbá, de egyben kevésbé látványossá is fogja majd tenni a Szent Gotthard-hágón való átjutást. Mivel arrafelé aranyárban mérik a…..
Úgy tűnik, vannak dolgok, amiken még a kétharmad sem változtat. A Fidesz-kormány sem mer az öregségi nyugdíjasok juttatásaihoz nyúlni. Ismét egy kicsit több konkrétumot tudtunk meg a Széll Kálmán-tervről. Sajnos tényleg csak egy kicsivel többet, hiszen Matolcsy György…..
Hajdú Petra, a Tv2 riportere nem lehet nyugodt, hogy Pachmann Pétert megfogta magának. A híradós kétszer volt már házas, mindkét asszonnyal lakáskölcsönt vett fel, úgyhogy anyagilag sem az a szuperfogás, mint látszik. És aki 38 évesen négy majd hét év után, négy és fél éves…..
Azok számára, akik életükben először lépnek be a Facebookra, nem mindig egyértelmű, hogy mely adatuk, aktivitásuk látható a többi felhasználó számára. Az interfész kicsit azt sugallja, hogy ezek a személyes adatok csak ismerőseink számára láthatóak.Pedig ha nem vagyunk elég…..
gmami 2009.03.17 17:45:32
@[imi]: Van amelyiknek 2,3, diplomája van .Ott megszedi a sok lóvét majd becsületes diplomásan gazdagon megöregszik.Na itt az ész,hiába volt vetkőző K va