Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amirakis

6 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A háztetőn is dugtunk pénteken. Együtt főztünk, utána meg el akartunk menni sétálni, de mivel a legfelső emeleten lakik a Pultos csaj, és kiderült, hogy van kulcsa is a tetőhöz, muszáj volt kimásznunk. Először csak felhúztam a kis ruháját, hátulról, utána meg a tűzfalra…..
Amirakis 2009.06.08 00:09:14
Tegnap estére már teljesen jól voltam. Fel is hívtam délután a Pultos csajt, hogy amiért olyan kedves volt előző este, elviszem meló után vacsizni valahova. Felvettem, de olyan csinos volt, hogy nem akartam csak úgy ingben menni vele, hazaugrottam még egy zakóért, meg akkor már…..
Amirakis 2009.06.06 19:03:25
Ma vásároltunk, vásároltunk......csomó mindent vettem!! Kb egy hónapja semmit nem vettem,...már elvonási tüneteim voltak....Kezdek besokkalni a sok tanulni valótól ....utálom...az egész testem tiltakozik ellene ....minden mást szivessebben csinálnék...ilyenkor még takarítani is…..
Találkoztam az új csajjal a könyvelésen. Egyszer voltunk együtt egy házibuliban, és persze mondanom sem kell, hogy hazavittem, és megdugtam. Csak akkor még jobban nézett ki. Vagy legalább is részegebb voltam. Ez most viszont nagyon gáz volt. Egyrészt mert tiszta idióta, másrészt meg…..
Amirakis 2009.06.03 22:27:44
@jadviga79: A stílusa...ahogy hozzá áll a dolgokhoz, az élethez( már amennyit leszűrtem Zalán írásaiból) !!! És most mi pont ezt játsszuk, mint ők!! kötődünk is egymáshoz....(a sex isteni), meg nem is ragaszkodunk annyira és ki fele kacsingatunk.....de mindig egymásnál kötünk ki!
Sohasem lehet tudni a nőnél, hol végződik az angyal, és hol kezdődik az ördög. (Heine) A két nap alatt beteljesedett szerelem a rákövetkező két nap alatt el is múlik, míg a hónapokon keresztül kiharcolt szerelem évekig tart. (Balzac)  …..
Imádok ezt a számot !!     ..
Úgy látszik az év ebben a szakszában valahogy rám jön az írás!Szerintema fő ok a tanulás....most is azt kéne csinálnom és helyette itt gépelek!! Jó kislány.......így majd szépen meg buksz !!! Lálá!!! Megint hiányzik ŐŐ.....de erősen küzdök ellene ..ááátényleg…..
Az életem.....és kész Hihetetlen 2008.06.14 12:59:00
Várom várom a változást, de ez hülyeség ...csak saját magam idézhetem elő!Nem tudom mit kellene tennem , vmit akarni nagyon....vagy csak sodródni az árral de lehet akkor elúszik mellettem a lehetőség és egész életemben bánni fogom. De ha most lépek lehet nagyot fogok a földön…..
Az életem.....és kész Elkezdem!! 2008.06.08 14:53:00
De mit...?23 évesen már nem sok mit lehet ...igyekszem minél több mindent csinálni, úgy hogy ne bánjam meg .... és semmit ne hagyjak ki életmből...hogy utána ne sajnáljam hogy ezt meg ezt nem tettem meg....de ez nagyon nehéz. Főleg most egy elég nehéz időszakon megyek túl.…..