Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AzokVagyunk

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor írtunk már róla, hogy az Origo címlapján szinte külön hely van azoknak a híreknek, amik vérszomjas bevándorlók bűneiről számol be. Sokszor ezek ugyan több hónapos, vagy éves hírek, de ezek általában nem számítanak. Ma a címlapon beszámoltak Mamoudou Gassama hőstettéről, aki úgy mentett meg…..
AzokVagyunk 2018.05.29 00:18:16
Függetlenül a többi fent említett hírek valóságtartalmától és a különböző portálokon való tálalásától. Elképesztő, hogy mennyi a fityesz áltál elbutított ember Magyarországon. Vagy csak bérkommentelő trollok. De szerintem sok a szellemileg vak ember, aki pl. komolyan elhiszi, hogy egy felelős szülő, Soros, vagy akárki pénzéért cserébe életveszélybe sodorja a gyermekét. (Nem azt mondom, hogy ez elképzelhetetlen, de azért messze-messze nem ez a jellemző.) Szerintem ez a vége az országnak. (Akkor persze jól jött Gyuri bácsi, amikor az Ő pénzén/támogatásával végezték a felső iskoláikat egyesek, azt nem hánytorgatja fel senki neki.) Nem hiszem el. Nem kell agysebésznek lenni, hogy tisztán láss. És ahhoz sem kell öt diploma, hogy kételkedj olyan hírben, ami gyanús. Viszont szellemileg zokninak kell lenni, ha mindenről már csak a migráns jut eszedbe. És mondjuk nem az, hogy mi mást akarnak ezzel elfedni. Nem akarunk mi itt kevesebb migránst! Mi azt akarjuk, hogy pontosan ennyi legyen. Azt akarjuk mert akkor nem kell a ner lovagok gazdagodásáról beszélni. Mert akkor nem kell az impotens futballba ölt közpénzekről beszéleni. Folytassam? A buta magyar meg úgyis benyal mindent és ész nélkül szavaz.

Hogyan tálalja az Index, vagy azt, hogyan teszi ezt a hírt az Origo, vagy akárki más az világnézeti kérdés. A hír igazság tartalma meg egy másik. Nem állítom, hogy egyik jobb, mint a másik. De a vakon a hatalmat szolgáló média, biztosan nem jobb, mint a magukat fügetlennek feltüntetni akarók. Még akkor sem ha valójában nem azok.