Regisztráció Blogot indítok
Adatok
James di Fulig

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sciencce-fiction irodalom nagy klasszikusai gyakran értek meg folytatásokat, a legnagyobb sikereiket pedig az alkotók előszeretettel bővítették komplett univerzumokká. Manapság a hollywoodi filmek kapcsán hallani elsősorban az univerzum-építés fogalmáról: a folytatásos vagy éppenséggel csak lazán…..
James di Fulig 2018.12.23 07:56:01
@Tom Taylor: Paul fiát is Leto-nak hívják.
Áfacsökkentés? Ingyenes felsőoktatás? Nyugdíjemelés? Ugyan, dehogy! A hagyományos politikai üzenetek elkoptak, ám a ferencvárosi szocialisták végre rájöttek, mi az, amivel már a töke tele van az embereknek. Nem, nem az oligarchákkal, nem is a rengeteg adóval, de még csak nem…..
Majkának állítólag elege lett abból, hogy az RTL 2 főnökei rendszereen cenzúrázták a Heti hetes-haknijaiból azokat a részeket, ahol vitába szállt a többiekkel, és védelmébe vette Orbán Viktort vagy a Fidesz-kormányt, harsogja a mai Blikk. A bulvárlapnak természetesen nem a…..
James di Fulig 2013.05.11 12:42:32
@álfirkász: Igen, lehet undorodni tőlük, akár gyűlölni is. Ritka gusztustalan egy társaság szerintem is.
Ennek ellenére ismerek olyan embereket, akik bíznak bennük. Hogy miért, azt felfogni nem tudom, de nem ítélem el őket ezért. Az ő értékükön az nem változtat, hogy szerintem tévednek. Ne legyen már kötelező mindenkinek ugyanúgy gondolkodni! Valahol erről szól a demokrácia.
James di Fulig 2013.05.11 15:24:00
@álfirkász: Ne bizony, ezért kell elmenni jövőre leváltani őket. Bár bevallom, olykor drasztikusabb módszerek is eszembe jutnak.
James di Fulig 2013.05.11 16:07:56
@álfirkász: Igen, általában én is észbe szoktam kapni.
A pontjaidat én is örömmel venném, de tartok tőle, csak az elsőnek van esélye. Ráadásul az is csak esély...
Örülök, hogy a Köztársasági Elnök posztján marad, és kisdoktori címének visszavonása ellenére sem értek egyet azokkal, akik lemondását követelik jobbról vagy balról. Elsősorban azért, mert egy szisztematikus kilövési kísérletnek voltunk szemtanúi az elmúlt hetekben.…..
Schmitt Páltól csütörtökön elvették doktori címét. A köztársasági elnöknek pénteken több nyilvános szereplése is lett volna, de mindet lemondták. Ma mindenki azt szeretné tudni, mi lesz Schmitt Pál döntése. Az utca emberét kérdeztük, a köztársasági elnök mondjon le,…..
James di Fulig 2012.03.30 15:11:44
@troll ellenpólus: Ne haragudj, ízletes volt a gomba, amit reggelire elfogyasztottál?
A borzalmas versek újabb különkiadása jön itten. Péntek óta leveleket kapoxorgos olvasóinktól, bennük a legújabb békemenetre emlékező költeményekkel. Egyesek nem átallottak ezek közül már sorozatunk előző rendes részébe is beidézni egyet. Szóval, gyűjtsük inkább itt…..
 A napi közbeszéd centrumában a Budapesti Román Kulturális Intézet azon szándéka áll, hogy Nagy-Románia megalakulásának (ezzel Erdély elcsatolásának) ünnepét a budapesti Nemzeti Színházban kívánja megtartani. Azóta a Nemzetit vezető Alföldi Róbert már visszamondta a…..
Ahogy azt már egy régebbi, nagy sikert aratott cikkünkben kifejtettük, az Internet a vidéki internetpenetráció óta gyakorlatilag folyamatosan válságban van. Nagyon nehéz dolgunk van, hiszen amikor egy-egy téma megjegyzései között úriemberként megpróbálunk alapesetben észérveket…..
Szlovénia–USA 2-2 (online közvetítés) 15:26 Történelmi pillanat küszöbére érkezett a szlovén válogatott: kivívhatja a világbajnokság legjobb 16 csapata közé jutást. Ilyen még nem volt, 2002-ben – egyetlen vb-szereplésünk idején – három vereséggel zúgtunk…..
James di Fulig 2010.06.18 16:45:00
csox Metro, ami JÁR 2010.01.12 23:39:00
És ha minden megbénult (és az űrhajók is ormótlanok), kell egy... taxi. Izé, Metro. (Vagy citrom ízű banán.) Van még olyan, aki emléxik a Metró-szeletre? A tesóm a nagy BKV-sztrájk közepén bukkant rá Pesten a Ferenciek terén egy Matchban. Mindig nehéz az ilyen retrocsokikkal…..
James di Fulig 2010.01.13 09:19:53
@Krajcs: Egyetértened nem kell, de akkor a saját érdekeidért semm fontos kiállnod.
Amíg a Viasaton Timur és csapata éttermeket, meg menzát alakít át, addig a TV Paprika nem kispályázik, egy étterem születéséről forgat realityt (húzzuk rá mondjuk ezt az univerzális műfaji kategóriát erre a műsorra is). A címe Nagy nyitás lesz. Az étterem egyébként tényleg…..
James di Fulig 2009.04.10 16:53:54
Modorosblog A muzsika, mint olyan 2008.11.02 16:22:00
Szeretném megköszönni rale olvtársnak a címadó kifejezés felemlegetését :-) Modoroséknál mindig jól jön az ilyesmi!A modoros ember az igényes zenét szereti. Igazándiból nem érkezett még arra elfogadható magyarázat, hogy egy zene mitől igényes - hogy 3 akkordnál több van-e…..
Eddigi próbálkozásaim úgy tűnik megütötték a mércét. Ezzel alúlmúlom várakozásaidat, talán, írta egyik kedvencünk, nordsee. És tényleg, fel voltunk készülve szinte mindenre, de a seankánál a sörényes hangyász velőtrázó nászkiáltását hallattuk. Ja, a megoldás?…..
Nem szóvicc, de liberálisan értelmezve határterületnek mondható, így örömmel tárjuk a világ elé Igor slideshowját, ami azt a világpolitikai jelenséget járja körül szóban és képben, hogy ha "c"-re végződő és "s"-sel kezdődő szavakból gyártunk összetet…..
James di Fulig 2008.07.18 12:51:09
James di Fulig 2008.07.18 13:10:46
James di Fulig 2008.07.20 07:47:06
Nem bírom megállni, hogy ne másoljam ide szándor elképesztő hülységét a kommentek közül, fájdalmas-arany csillogásba vonta a mai délelőttömet.hogy hívják azokat a hüllőtestű muflonokat, akik a világra jöttek?Született gyíkkosok..
James di Fulig 2008.07.18 14:44:45