Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PapitaHD

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Almás Jóska Az Apple magömlése 2018.08.01 11:23:19
Egyfajta antropológusnak érzem magam, miközben figyelem az Apple ellenes Apple rajongók háborgását, hogy vajon miért lassul be ennyire az új i9-es proci. Meg az összes többi, egyébként. Sorra kezdik a designt hibáztatni, de vajon körbe néztek-e már a piacon? Látták-e, hogy a nagyobb házakkal járó,…..
A múltheti alkotói szabadságomon arra jutottam, ezt a hetet nem a jóslásnak, hanem valami egész másnak szentelem. A közelmúlt egyik nagy bejelentése miatt úgy érzem, ideje beszélnünk az iOS kontra Android vitáról, mert már így is rengeteg embert hoz indokolatlanul nagy lázba. Én a blog témájából…..
PapitaHD 2018.08.27 10:12:49
@protézisesh: "Anyagfelhasználás, tartósság, üzembiztonság, bevizsgált alkalmazások, amik gaantáltan futnak, plusz nincs rá vírus."
Annyira biztos maga a nagyságos Alma is a készülékei "üzembiztonságában" meg "anyagfelhasználásában", hogy még a félmillás telójára is kemény 1 év garanciát ad. Ez is mutatja a minőséget igaz? Elégedett vagy nagyokos mikor kiadsz az állítólagos csúcsminőségért "csak" 200 ezret és kapsz rá 1 év jótállást? Közben az "hűdegagyi" kínai telókat pedig megkapod 2 év garival. És mielőtt még elkezdenéd a süketelést az almának sincsen igazi, rendes márkaszervíze itthon ugyanabban a sufni balkáni szervízben kötnek ki (telemax és társai) ahol a kínai márkák. Rendes márkaszervíze csak a samsungnak és lg-nek van itthon.
Azt is jól leírtad melyek azok a funkciók amikre te képes vagy az ios-sel és egy 50 ezres droidon ne lehetne megcsinálni. Frodítottan én neked kapásból felsorolok párat amit bármelyik filléres droidon megcsinálhatsz de almán nem tudod: teljesértékű fájlkezelő (érts olyan mint egy windows-on vagy macen), böngészőből fájlok letöltése, gyorstöltés!, bluetooth-os fájl transfer, mobilos fizetés nfc-vel (itthon nem megy almával mai napig), pc-re csatlakoztatás és bármilyen típusú fájlok ide-oda másolása, reklámok teljes letiltása, háttérben is futó youtube app, stb...
A retina kijelző is milyen jó, hogy elhangzott mert ezt is csak az alma fanok kajálják be. A retina display egy marketing fogás, semmit nem jelent az nem vmi apple által gyártott panel típus, egyszerű mezei gagyi lcd kijelző. Az aplle továbbra is csak egy szoftvercég ők nem gyártanak semmit az utolsó csavarig más cégektől rendelgetik össze a készülékeik alkatrészeit beleértve a kijelzőt is. Az én 150 ezres OnePlusomban pl OLED kijelző van ami vitathatatlanul fejlettebb panel típus mint az ezeréves gagyi lcd amit még a közel 400 ezres iphone 8 plusban is van pofájuk belerakni.
Használd csak boldogan a Kínában gyártott almádat remélem 1 év elteltével is üzembiztos lesz mert ha nem akkor dobhatsz ki újabb százezreket az ablakon.