Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sick Rhymes

64 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkeztünk az évad feléhez, és a legutóbbi rész akkora bombaként robbant, mintha csak a 2010-es évek elején lennénk. Ennyire klassz, izgalmas, egyszerűen klasszikus horror hangulata nagyon-nagyon régen volt a sorozatnak, és ezt úgy mondom, hogy alapvetően irtózom a horror…..
Gyakorlatilag beindult a Walking Dead 1.5, vagyis a Rick és Maggie nélküli sorozat, és őszintén szólva az előző rész izgalmai után most megint egy kicsit lassabbra vették a tempót. Na, nem mintha ne lett volna így is bőven látnivaló, de érezhetően a készítők igyekeznek a suttogókat a midseason…..
Az előző heti midseason fináléval felérő rész után alig bírtam kivárni, milyen lesz a sorozat egy minden eddiginél nagyobb időugrással, megnőtt Judith-tal, megöregedett Carollal, illetve Rick és Maggie nélkül. Éppen ezért ez most inkább egy lassabb, építkezős rész volt, de…..
Eljött, amire már számítani lehetett, Rick Grimes távozott a sorozatból. Nem véletlen, hogy az egész rész voltaképpen egy nagy Rick-finálé volt, sok flashbackkel, rég nem látott arcokkal, és egy akkora cliffhangerrel, hogy a fal adta a másikat. Aki azt hiszi, hogy a Walking Dead…..
Ahhoz képest néhol mennyire lassúnak lehetett érezni, a legutóbbi Walking Dead eléggé felpörgette a dolgokat, és gyorsan csúcspontjára ért pár olyan szál, amit csak a mostani évadban kezdtek el. Arról nem is beszélve, hogy az utolsó jelenetnek akkora cliffhanger a vége, mint a…..
Az első két epizódhoz képest a harmadik talán az eddigi legjobb, már most választ kaptunk pár olyan kérdésre, amelyekre máskor hónapokat kell várni. Ráadásul volt pár olyan momentum is, amikor a készítők elég feltűnően kikacsintottak jóval korábbi részekre, sőt,…..
Ahogyan lenni szokott, az évadnyitót követő új Walking Dead-rész kicsit lassabban mozgott tovább, mint az előző, azonban így is akadt bőven egy rakás új infó és apró részlet, amelyeket érdemes kicsit részleteiben is vizsgálni. Mint várni lehetett, hamar kiütköznek…..
Lement a kilencedik évad nyitórésze, és ugyan a cselekmény sokat nem haladt, azért elég sok minden olyan dolog kiderült, amik alapján már lehet sejteni, mi vár ránk a mostani évadban. Az epizód gyorsan kinyírt két karaktert is, és felvázolt több olyan potenciális ellentétet, ami…..
Nyakunkon a 9. évad, és illik szépen összeszedni, hogy mik azok, amiket már előre lehet tudni, vagy legalábbis sejteni. Például azt, hogy nagyon fontos szereplőknek lesz ez az utolsó évadja, és a stábban is óriási változások lesznek. A sorozat egy részről kicsit visszatér a…..
Ahogy felnő az a generáció, amelyiknek a tetoválás már annyira természetes, mint a hajfestés, úgy lesz egyre több színész is, akik kivarrva kerülnek képernyőre. Ilyen Norman Reedus is, és bár az ő tetoválásai egyáltalán nem olyan látványosak, a Walking Dead után joggal…..
hogyvolt Mi lesz Maggie-vel? 2018.10.02 17:00:00
Azt már tudjuk, hogy Andrew Lincoln mellett Lauren Cohen is lelép a Walking Deadből, és mindketten 6-6 epizódot vállaltak még a 9. évadra. Rick a kezdetek óta a sorozat főszereplője, és róla azért könnyebb elképzelni, hogy feleség nélkül, a fia halála után hősi halált hal,…..
Bezár a Telltale Studios, az elmúlt évek látszólag egyik legsikeresebb játékfejlesztője. Egy szűk, 25 fős dolgozói körön kívül mindenkit elbocsátottak a cégtől, és azt is bejelentették, hogy nem fejezik be a The Walking Dead: Final Seasont sem. Utóbbi azért nagyon szomorú…..
Negan orosz rulettje kétségtelenül a Walking Dead történetének egyik legemlékezetesebb része. Egyrészről azért, mert először látjuk Negant, másrészről azért, mert Abraham mellett kinyírja Glennt is, aki az első évad óta volt a sorozatban. Azóta kiderült, hogy az írok,…..
Oké, ez egy elég hülye cím egy posztnak, de tényleg az van, hogy az A betűnek valamiért különleges funkciója van a Walking Deadben, legalábbis mindig akkor tűnik fel, amikor valami gáz van. Legutóbb a betű akkor tűnt fel, amikor Jadis egy A-t írt krétával arra a konténerre,…..
A hatodik évad fináléjában felbukkan egy épület, amelyre az van írva, hogy Viskocil Public Library, ami ugyebár egy könyvtár. A könyvtár egy ideig pár túlélő otthona volt egészen addig, ameddig meg nem jelentek a Saviorök. Simon és bandája elérték, hogy a csoport folyamatosan…..
A hatodik szezon évadzárója leginkább arról emlékezetes, hogy ekkor tűnt fel először Jeffrey Dean Morgan a hírhedt Negan szerepében. Negan a képregényekben egy mocskos szájú állat, aki képtelen fuck nélkül megfogalmazni egy szimpla összetett mondatot. A sorozatban sajnos Negan…..
A hatodik évad végén jött el az a pillanat, hogy felbukkant Negant, aki egy elég ijesztő baseballütővel a kezében jelentette be, hogy bizony halálra fog verni valakit Rick társaságából. Ma már tudjuk, hogy mi lett ennek a jelenetnek a vége, és milyen következményei lettek, azonban…..
A videójátékos közösség izgalommal teli őrülettel fogadta a hírt, amikor a Walking Dead hatodik évadában Negan emberei között egy egészen ismerős figura bukkant fel. Az eszelős tekintetű szemétládát Steven Oggnak hívják, és a legtöbben nem filmekből vagy sorozatokból…..
A hatodik évad 13. részében Maggie és Carol a Savior-fogságba kerül, és a bázisukon bezárják őket egy már-már horrorisztikus szobába. A sorozatban rengeteg kikacsintás volt már más klasszikus horrorfilmek irányába, azonban az rendesen meglepett mindenkint, hogy a készítők most…..
A Walking Dead készítői imádják az easter eggeket, azonban vannak tárgyak, amiknek még ennél is nagyobb szerepet adtak. Ilyen a narancssárga túratáska, amit évek óta lehet látni a sorozat szereplőin, de csak a legkeményebb rajongók vették eddig észre. Pedig a táskának nem csak…..
A legutolsó 2-3 évad egyik legérdekesebb karaktere Jézus, akit Tom Payne alakít. Jézus a hatodik évadban bukkant fel, és ahogy a képregényekben, úgy a sorozatban is hamar kedvenc lett. Pedig csak kevesen tudják, hogy Payne alig egy hét alatt vált Jézussá, magyarul egy hét alatt…..
  A Hilltop egy nagyon fontos helyszíne a sorozatnak, a középpontban álló Barrington ház, ahol például a polgármester is lakott, pedig talán az egyik legikonikusabb épület az elmúlt évadokból. Nem véletlenül, ugyanis a házat maga a stáb építette direkt a forgatás miatt,…..
Mindenki utálja Gregoryt, mert egy sunyi kis pöcs, de éppen ezért annyira jó karakter, és alakítja annyira jól őt Xander Berkeley. Berkeley a Walking Dead előtt egész érdekes kis pályát futott be, és felbukkant egy rakás kultikus produkcióban már a '90-es években...
Sonequa Martin-Greent a legtöbben a Walking Dead Sashájaként (vagy éppen a Star Trek: Discovery Michael Burnhamjeként) ismerik, azonban azt csak kevesen tudják, hogy azon szerencsések közé tartozik, aki együtt dolgozhatott a férjével. A színésznő ugyanis nyolc éve házas Kenric…..
Sokan Glenn halálát tartják a Walking Dead egyik legnagyobb hibájának. Na, nem Glenn második halálát Negan által, hanem az elsőt még a hatodik évad harmadik részében. Az a jelenet annyira felhúzta a kritikusokat és a rajongókat is, hogy már a sorozat általános megítélésén is…..