Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hunland

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyára Ön is, mélyen tisztelt Olvasó, áltélte már azt az elképzelhetetlen horrort, amit a magyar utakon tapasztalhatunk: balesetből származó roncshalmazok minden utcasarkon, letarolt óvodáscsoportok hullahegyei az út szélén… még jó, hogy szeretett gondnokuk, a nanny state Magyar Állam kiemelt…..
Hunland 2018.05.27 22:25:08
@Hunland: de komolyan:nem lehetne olyat hogy aki nem erzi biztonsagban magat az autosforgalomban (annyira nem hogy kresz naci valik belole) egyszeruen nem uzi ezt a kozlekedesi format ezentul?
Neki jobb,biztonsagban lesz a vonaton,repulon,villamoson,stb,aki meg csak a feladatot akarja megoldani es nem extrem gyorshajto,renitens barom,az meg marad az utakon?
Gyorsulna a forgalom,kevesebb lenne a baleset,kevesebb a dugo:mindenki jol jarna!
Csinaljuk igy,jo?;-)))
Hunland 2018.05.27 22:33:52
@csárlszbrunzol: ez igy van.De addig igenis bevezethetnenk egy osztalyozo vizsgat:nemcsak kapsz jogsit vagy nem:hanem kapsz de korlatozasokkal:ha bizonytalan es alkalmatlan /tehetsegtelen vagy (van ilyen,nem szegyen) akkor csak bozonyos idoszakokban hasznalhtaod az autodat (masok testi epsegenek az erdekeben) mig ha ennek az ellentetje,minel rutinosabb,felkeszultebb vagy (ilyen is van) akkor hasznalhatod barmikor.
A bajt egyebkent fokent az elso kategoria es az elso kategoriaba tartozo de magat igen tehetseges soforok okozzak:ez konnyen merheto.Ennyi.
Addig is amig nem megy automatan...
Hunland 2018.05.27 23:33:49
@csárlszbrunzol: ma Pest szelerol mentem budara;kifejezetten bealltam egy “igazi hetvegi autos” moge...kiprobaltam milyen...azt hiszem 35km/h volt a csucssebessegunk es MINDEN pirost kifogtunk...mindet vazze!!!
Lassabban ertunk at mint egy erettsegi napon amikor ALL a forgalom....
Nem tudok mit mondani...;-)))