Regisztráció Blogot indítok
Adatok
taga20

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
JogÁsz Emberségből elégtelen 2018.10.21 13:31:13
Negyedik nekifutásra csak sikerült a Fidesz-parlamentnek megalkotnia a legszemetebb, legembertelenebb, leggyalázatosabb törvényt. Igaz, kellett hozzá egy barba-trükk, de megoldották. Már 2011-ben is megpróbálták kriminalizálni a legszerencsétlenebb emberek utcán lakását, és már akkor is úgy, hogy…..
taga20 2018.10.22 22:41:43
@Ménár Atya: Egyébbként csak arabokat szopok, mint minden liberális.
Ezt kérdezte nick papagiorgo tegnap az Index digitális fórumán. A „feccölni” kifejezést ő használta, és a semmittevést az ellenzék „bénultságával” magyarázta. Az a benyomásom, hogy az ellenzéki médiát azért nem akarja senki sem támogatni, mert ami nincs, azt nem lehet támogatni. A média nemcsak a…..
taga20 2018.10.21 16:18:51
@nick papagiorgo: Az a Megoldás, hogy hagyni kellett volna, hogy szabadon jöhesenek az arabok, és hogy aki akarja az leszophassa Őket. Én egész nap arabokat szopnék ha a náci Orbán nem zárta volna ki Őket a kerítéssel.
"Ugorj le az Orbán-vonatról, ami a semmiből a semmibe tart!" Fontos üzenet a magyar népnek címmel a holland köztelevízió vasárnapi szatirikus műsora készített videóklippet, amit a tegnapi adásban be is játszottak, az Orbán-rezsimet és a NER-t a holland nézőknek bemutató műsor részeként...
• Az ukrán viszállyal Orbán igazolni igyekszik hűségét a Kreml iránt, de a magyar szomszédságpolitika egyébként is pontosan mutatja a nacionalista magyar politika súlyos kockázatait  • A gazdaság előbb-utóbb benyújtja a számlát a populista kalandoroknak, de akkor jöhet csak az igazán nagy baj  •…..
Orbán Viktor számára nem a Sargentini-jelentés elfogadása és annak lehetséges jogkövetkezményei a tragédia, hanem, hogy nem ő lett a legkisebb királyfi, aki megmenti Európát a gonosz migráncsoktól, meg a háttérhatalomtól. ..
taga20 2018.09.16 17:24:13
@dare: "Szívesen megismerném az álláspontodat. "

Az az állas pontom, hogy minden arabnak joga hozzá, hogy leszopják, hogy valaki rendesen leápolja öket. És én harcolok ezért a jogukért. Nem csak szoban, hanem tettekben is, leszopok minden arabot aki csak szembe jön velem.
Sokan azt hiszik, hogy Orbán Viktor Magyarország teljhatalmú ura, de a rendszere bármikor összeomolhat...
taga20 2018.09.07 19:52:24
@bölcsbagoly: " Mi a franc rosszat tett neked a nemzeti konzervatív jobboldal, hogy évek óta egy elismerő szót nem tudtál róluk leírni? "

A szemét náci Orbán a kerítéssel akadályozza az arab menekültek belépését az országba, gátolva ezzel a szabad arab szopás alapjogát. Amikor még szabadon jöhettek, bármikor rongyosra szophattam a faszukat, most Bécsbe kell mennem, ha arab gecire fáj a fogam. Néha megprobálok, pár arabot az kerités lyukain át leszopni, de Orbán fasisztái mindig elzavarnak a kerítéstől. Tehát minden okom meg van, hogy gyülöljem az orbánrezsimet.
Micsoda rémséges hírek röppentek fel az elmúlt napokban. Volt egy szaros pelenka, aztán jött a kőbányai fantom. Talán nem is a kiszámíthatatlan élet produkálta egyik borzadványt a másik után? Múlt héten, amikor még augusztus 20-i ünnepségek és a nyár végi szabadságok mámorában úszott az ország (a…..
Hosszútáv blog Szabad-e szabadon? 2018.07.26 10:00:00
Ártatlan arccal futottam kifele a biai erdőből a munkanap megérdemelt zárásaként. Péntek volt, napszállta, hőguta, két kilométer a parkolóig, kb. tíz a lábamban. Egy utolsó emelkedő, egy hosszú egyenes. Ritka pillanat, szemből érkezett egy futó, bevártam, hogy köszönjek neki. Akkor realizáltam, hogy…..
taga20 2018.07.27 19:09:06
@Pesti Lokista: Kibaszott elmebeteg vagy. Remelem bortonben vegzed a gyerekeidbol meg drogos prostitualtak lesznek.
taga20 2018.07.27 20:38:07
@Pesti Lokista: Pedig valoszinu, miutan anyad is drogos prostikent vegezte.
• A kelet-nyugati ellentétek sokkal inkább fenyegetik az EU-t, mint Putyin bármilyen ármánykodása, az orosz elnök ugyanakkor elégedetten vigyorogva figyeli, milyen ciki helyzetbe hozta az USÁ-t • Orbán Viktor, mint a cenzúra atyamestere • Lehet, hogy Steve Bannon nem kap munkavállalási engedélyt…..
taga20 2018.07.24 22:45:24
@Igazsagoszto buldog seriff: Igen imadok arabokat leszopni. Imadom mikor tovig nyomjak a szamba, szinte megfulladok tolle, de imadom.
Az élettér megóvása érdekében fegyvert kell használni a megszálló, idegen népességgel szemben – ez nem történelmi citátum egy 1939-es, német szórólapról. Ez a mai Magyarország, a kormányzat egyik szócsövének felhívása...
taga20 2018.07.15 01:23:17
@teéjesenmindegy: Igen, imadok arabokat leszopni. Amig jottek az arabok, mert nem volt kerites, egesz nap arab fasz volt a szamban. Volt olyan hogy meg fizetnem sem kellett, mert ingyen belevertek szamba. De aztan a szemet naci orban kitiltotta oket, es most jarhatok becsbe arabokat szopni.
taga20 2018.07.16 03:52:30
@gigabursch: Csak az arabokat tisztelem, mert halas vagyok hogy beleverik a gecijuket a szamba, senki mast.
A Fidesz sajtóközleménye pár hónapja, a választások előtt gondosan cáfolta, hogy a képviselők több pénzt kapnának, aztán láss csodát, mégis kaptak. De nem ez az egyetlen gusztustalan húzás a történetben. ..
taga20 2018.07.15 19:17:59
@Cycmen: " és te tényleg homár vagy?"

Nem vagyok homar, de imadok arabokat szopni, ennyi jar a szegeny menekulteknek, hogy valaki rendesen leapolja oket.
A diktatúrák nem minden esetben puccsal születnek - Magyarországon például számtalan, önmagában aprónak tűnő lépéssel számolja fel Orbán Viktor a szabadságot. Most újabb 3 törvény sodor miket messzebb egy élhető demokráciától...
taga20 2018.05.27 08:40:15
@aleksz róz: Egy lófaszt. Az a szemétség, hogy nem szophatók szabadon arab faszt. A rohadt Orbán kizárta Őket az országból a kerítéssel, és most mehetek Bécsbe, ha friss arab gecit akarok a számban érezni.
Néha megprobálok a kerítésen át leszopni, pár arabot, de határőrök mindig elzavarnak, hogy rohadnának meg.