Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juvegif

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Juvegif 2019.08.10 17:35:25
@Rocky80: livetv.sx/enx/eventinfo/820341_atletico_madrid_juventus/

lehet válogatni, van sima online böngészőn keresztül nézhető, van amelyikhez valamilyen progi kell (Sopcast, acestream stb...)
Forza Juve!!!
A SportItalia értesülései szerint a Chelsea aktuális mestere, Maurizio Sarri egyre közelebb kerül ahhoz, hogy a szezon végén átvegye a Juventus irányítását. A Napoli és az Empoli egykori edzője esetében komolyan felmerült a múltban, hogy elhagyja a londoni klubot, azonban az elmúlt időszakban…..
Friss olasz beszámolók szerint a Juventus három futballista megszerzésén dolgozik, a kiszemelt játékosok pedig a Matteo Darmian a Manchester United csapatától, a Genoa csapatát képviselő Mattia Perin és az Atalanta középpályása, Bryan Cristante. A La Gazzetta dello Sport szerint Matteo Darmian…..