Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dasani

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen kellemetlen meglepetés érheti azokat a Wizz-utasokat, akik nem olvassák napi szinten a cég honlapját. Sikerült néhány napja úgy megváltoztatniuk a kézipoggyász-szabályt, hogy erről az utasokat nem tartották fontosnak tájékoztatni. Elég pofátlan húzás, hogy kifelé úton még felviheted a motyódat…..
A LOT 100. útvonalának számító Varsó-London City járat bejelentését követően nemsokkal Budapestről is elindítja szolgáltatását immár a 6. londoni repülőtérre a lengyel nemzeti légitársaság. A LOT így a május óta itt állomásozó Dreamliner repülőgépe mellé egy keskenytörzsű, új Embraer E195-ös gépet…..
Fontos dolgok derülnek ki a Ryanair legfrissebb üzleti beszámolójából. Eddig is sejthető volt, hogy mire megy ki a játék a szétültetéssel, mostantól biztos a dolog, teljesen összeállt a kép. Nagyon röviden: mindenekelőtt az üzemanyagár szárnyalása miatt a megtérülés váratlanul és nagy mértékben…..
Dasani 2018.05.25 15:29:38
@wrstjnethn: Mivel aláznak meg?
Dasani 2018.05.25 11:22:04
@Töhötöm Kolompos: Az Easyjet Europe pedig osztrák engedéllyel üzemel. Ők is fejleszteni fognak Bécsben, de a lufthansa a Eurowings brandet is nyomni fogja Bécsben.
Egyelőre ennek először az utasok lesznek a nagy nyertesei, és az Austrian a vesztese.
Lauda a múltjából eredően ismertebb brand, mint a Wizz Ausztriában.