Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Béter Szapó

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szakállas vicc, tényleg az impozáns szőrzet lett a veszte a Dream Market egyik nagyformátumú kereskedőjének...
Sokáig kérdéses volt, hogy Kevin Spacey zaklatási botrányai után lehet-e,  szabad-e folytatni a House Of Cards című sorozatot. A Netflixnél végül úgy döntöttek, hogy sok száz ember munkáját nem kaszálják el a főszereplő ügyei miatt. Ami a történetet illeti, abba pedig jól is passzol Frank Underwood…..
Én, ha tehetném, soha nem bíznám rá a nézőre, hogy mi történjen egy sorozatban, egyrészt azért, mert nem akarok horrorpornót nézni egész nap, másrészt meg azért, mert az alkotók gondolataira sokkal kíváncsibb vagyok, mint Lajoséra a harmadik emelet kettőből. A Black Mirror viszont más. Ott belefér...
Újabb Tank TV-s videót rakott ki a YouTube-ra a Tankcsapda. Az előző kisfilmhez hasonlóan ebben is van jó sok kulisszák mögötti jelenet, ám ez az adás azért különösen érdekes, mert betekintést enged egy feszült hangulatú zenekari megbeszélésbe...
Bár a House of Cards (nálunk Kártyavár) alkotói természetesen azt mondták, a világért sem azért tették ki Kevin Spacey-t a sorozatból, mert 14 éves és idősebb fiúk zaklatásával vádolták meg, hanem mert hát már amúgy is pont ki akarták rúgni, és bár nyilván most is azt mondanák, a most kijött,…..
Érdemes a zsűritag Simon Cowell arcát nézni akkor, amikot a szombathelyi születésű Vajda Vivien azt mondja az America's Got Talent válogatójának színpadán, hogy ő most ugrókötelezni fog. Még rá is kérdeznek a többiek, hogy azt gondolja, hogy az ugrókötelezéssel nyerni fog? Biztos benne? Vajda…..
Béter Szapó 2018.06.28 11:01:13
Útitárskrém, víkendsajt és joghurthab. A kommunista konzervipar remekei, alufóliában sült löncshús recepttel. ..
Szerző: Lukácsi Kriszti Újpest drukkernek születni kell. Ezt a focihoz kevésbé értőként is megtanultam a hosszú évek alatt, hiszen már gyerekkoromban – ami nem tegnap volt valljuk be – is azt láttam, hogy mind az újpestiek, mind a fradisták – talán nem tévedek nagyot, ha a két legerősebb…..
Béter Szapó 2018.05.25 09:42:59
@gigabursch: biztos ott szurkolt vasas kispesti és mtk szurkoló amikor telt ház volt és sokezer fradista sem kapott jegyet. ennyit értesz az egészhez te kis hülye majom.