Regisztráció Blogot indítok
Adatok
workwomensuccess

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, a mai világban fontos, hogy a nők mindenben helytálljanak... Nem akarunk kiszolgáltatva lenni senkinek.... Szeretjük magunk irányítani az életünket .... és másokét.. Imádjuk, ha elismernek bennünket, az eredményeinket...  ..
Ma csodás élményben volt részem.... Hosszú lesz! Szombaton, a Balatonon, elromlott az autónk, így azt ott kellett hagynunk a szerelőnél. Tegnap szólt az egyik fiam, hogy elkészült, le tudunk-e menni érte? Programok átnézése után, igent mondtam. Egy kölcsönkért kocsival elindultunk, majd az…..
workwomensuccess A téglák..... 2018.07.10 12:27:37
Most éppen olvasok.... "Egy régi történet. Egy körülbelül velem egyidős kínai fiúról szólt, aki akkoriban kezdett el egy bizonyos fajta harcművészetet tanulni. Az iskolájában rendszeresen megrendeztek egy ünnepi eseményt, melyen a diákok családja és barátai ünnepelték a tanulók fejlődését. Egyes…..
workwomensuccess Az IDŐ.... 2018.06.06 18:30:00
Budhának tulajdonítják ezt a mondást: "Az a baj, hogy azt hiszed van időd"  Valóban nincs?Van, akinek van.... Az időről - erről a képről - jutott eszembe néhány gondolat....... Sok-sok évvel ezelőtt ebből volt nekem a legkevesebb. Vállalkozásomban határidők követték a határidőket, mellette 3…..
Kicsit hamarabb sült el a kezünk, mint ahogy átadtuk nektek az infót, de jobb később, mint soha. Egy ideje, vagy akár mostantól lehetőségetek van egy felugró ablakban a közösségi oldalatokat egy exitpoup segítségével az olvasóitoknak megmutatni akkor, amikor blogotok nyitóoldalára érkeznek. A…..
workwomensuccess RÓLAM 2018.06.06 17:43:52
Tanácsadóként dolgozom, de mindig is így volt....... A KEZDETEK Közgazdászként, okleveles könyvvizsgálóként is szolgáltatást végeztem. Aztán jött egy alattomos betegség, ami - azóta tudom, - egy figyelmeztetés volt. Mindannyiunk életében van ilyen, - csak van, aki belehal. Én a "gyengéd"…..
workwomensuccess Mi a fontos? 2018.05.31 14:13:50
Imádok emberekkel beszélgetni, vagy akár hallgatni másokat. Ilyenkor jobban megismerhetem a másikat, a gondolatait, az érzéseit. Amire rájöttem, hogy sokszor a beszélgetések után sok-sok órával is a hallottakon és a látottakon jár az eszem. Szakmai ártalom már pár éve, hogy kiértékelem magam, mit…..
Az ajánlott bejegyzések blokkban alapértelmezetten öt posztot ajánlunk, a listázás a címkék azonossága alapján történik, tehát javasoljuk, hogy minden bejegyzésedet láss el hozzá kapcsolódó címkékkel, hiszen így az ajánlott posztok is relevánsabbak lesznek és a keresőkből…..
workwomensuccess ALAPOK... 2018.05.28 21:56:46
Sosem volt egyszerű.  A három dolog között - az egyiknek mindig prioritása van. Vagy nagyon jó ANYA vagyok, vagy a KARRIERT  választom és mellette NŐ vagyok. Talán van olyan is, hogy elsősorban és nagyon is NŐ valaki. Csak. Miért nem megy ez egyszerre? Ma már nem kérdés, hogy egy családban az…..