Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ze bra

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őrült pletyka indult világhódító útjára az olasz sajtóban, s az először a Tuttosport által közölt történetet mostanra a Marca és a portugál A Bola is megerősítette. A nyári átigazolási időszak eddigi legmeglepőbb pletykája szerint az európai babérokról álmodozó Juventus komoly lépésre szánta el…..
A Tuttosport beszámolója szerint a Juventus minden követ megmozgat majd azért, hogy megszerezze a Fiorentina olasz tehetségét, Federico Chiesát. Chiesa a legkeresettebb olasz tehetségek egyike, akinek teljesítményét a pletykák szerint számos klub figyelemmel követi. Az Inter és az AS Roma a hírek…..
Ze bra 2018.06.08 15:07:15
Hamarosan megékezhet a Juventus első nyári igazolása, ugyanis a torinói klub egy lépésre került attól, hogy 13 millió euro fejében szerződtesse a Manchester United olasz válogatott védőjátékosát, Matteo Darmiant. Számos hírforrás egybehangzóan állítja, hogy a tárgyalások utolsó szakaszukba léptek,…..
Az olasz és az angol sajtó értesülései szerint a Manchester United 85 millió eurós ajánlatra készül a Juventus brazil szélsőjéért, Douglas Costáért. A szigetországból a The Sun adott hírt arról, hogy a manchesteriek mestere, José Mourinho szemet vetett a pillanatnyilag még a Bayern München…..
Véget ért a szezon, így egyre inkább izgalomban tartja a Juventus szurkolóit, hogy a klub vezetői vajon mely játékosok megszerzésével próbálják majd tovább erősíteni a csapatot. A napról napra életre kelő és repkedő pletykák áradatában a torinóiak ügyvezető igazgatója, Giuseppe Marotta adott némi…..