Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fanghal

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig nagyon hálásak vagyunk, ha olvasói levél érkezik és beszámol saját barkácsolásról, javításról. Legutóbb Huber Szilárd rövid, illusztrált leírását kaptuk meg. Leírása "A festéket leszámítva kizárólag háztáji alkatrészekből készített grillsütő". Sajnos…..
Fanghal 2018.05.25 16:15:22
@kommentes nikk: mennyivel jobb volt ezt olvasni. Köszönöm az észrevételeidet, van bennük logika. Bár nyársakat meg lapátokat nem használok grillezéshez, csak egy húsfogó csipeszt. Az elfér a tálcán ami az okádék bútorlapon van, amit azóta méretre vágtam, hogy elöl-hátul ne lógjon le erről a "szaros grillsütőről". A régi egynyári 10.000 Ft-os szép gyári grillsütőmön aranyos kis deszkák voltak két oldalt. Nem szerettem, ezért nem lett ezen is olyan. A stabilitásával semmi gond nincs, nem kell, hogy alápakoljak fákat vagy faszenet. Bár rövid időn belül odatehető egy alsó polc, nem teszem oda mert nincs rá szükségem. A szélek lekerekítésével kapcsolatban is igazad van szebb lenne, majd idővel le is vágom, egy ideje nekem is szúrja kicsit a szemem. A másik részével kapcsolatban, ha nekimész lelököd a fedőt. Nem fáj. Igen, az állványra is ráfér egy festés.
A lelkem nem szorul simogatásra nem is kérte tőled senki hogy simogatsd, de a bunkóságot sem szeretem. Kérlek maradjunk is ennyiben. A további észrevételeidet is szívesen meghallgatom, amennyiben normálisan írsz. Ha nem, akkor görgetek tovább :)
Minden jót ;)
Fanghal 2018.05.25 16:27:45
@kkm.furdancs: +1
@zooltek: +1