Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*Nici*

2 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tollpihe zár az égbolt 2009.05.27 08:16:00
nagyon sok szép emléket öriznek e lapok, nehéz lenne tőlük megválni; nem is teszem. mégis úgy döntöttem, hogy ideje visszavonulni. ez nem olyan egyszerű a blogponthunál, időt (haha, ilyenem nincs is ;)) vesz igénybe rendesen, hogy minden egyes bejegyzést védetté tegyek. hamarosan,…..
Kislányként, mindig nagy családról álmodoztam. Talán az egykeségemből fakadóan, a sok átunatkozott délutánból, amikor tanulnom kellett volna egyedül a szobámban, de mindig arra vágytam, bárcsak lehetne egy testvérem, akivel megoszthatom örömöm-bánatom, akivel…..
Egy ideje már kezdte érvényét veszteni a blogom címe, hiszen a gömbölyödős hónapok már rég elmúltak és már jó ideje nem számítok kezdő kismamának sem, hiszen egy 16 hónapos örökmozgó, rutinróka anyukája vagyok. Amikor naplóírásra adtam a fejem, igyekeztem úgy…..
 Megvaaaaaaaan!!!!!!Utolsó pillanatban értem be, de ha minden igaz, 8.46-kor született meg, helyesbítés: 3015 g, azt nem tudom hány centi (azt hiszem 53 cm a kishölgy), de csodaszéééép!Piroska még bent van, pihen, 1 óra múlva jöhet ki. Remélem hozzájárul a fotó…..
Számítógépes szaktudásom, kis túlzással nevezhető felhasználói szintűnek, (melyet tapasztalati úton szereztem ugyan és mégis az enyim), azaz felhasználóként egész jól ellavírozok a vindóz megabirodalmában. Oly sokszor csodálattal tekintek Huncosra, aki olyan…..
Hunor&Minka&Zsigu Megszokások 2009.02.23 23:15:00
Az elmúlt napok hanyag szimbiózisban telnek. Lusta vagyok és kedvetlen ilyen időben céltalan köröket róni a házak körül, inkább önmagamba fordulok és pokrócos olvasásokat tartok és Született feleségeket nézek őrületes tempóban. Hunor mellettem ücsörögve játszik, vagy a…..
Holnap reggel 8-9 óra között kéretik meghallgatni egy velem (is) készült interjút, mely betekintést nyújt a babablogok világába, megtudhatunk egyet s mást a motivációkról, a babablogok íróiról, ezen blogok jelentőségéről és szociális szerepéről. (no para, semmi mélységek…..
*Nici* 2009.02.23 23:44:05
Hunor&Minka&Zsigu Megindult! 2009.02.09 19:45:00
Megállíthatatlanul és vissazfordíthatatlanul megindult, Csöppöm ma reggel óta leginkább már csak kétlábon hajlandó közlekedni. Az ekkora mozgáshoz hatalmas energia-mennyiségre lehet szüksége, ugyanis ma annyit evett, mint egy kisebbtermetű mamutbébi és ezzel egyenes arányban…..
Hunor&Minka&Zsigu Retorzió 2009.02.05 16:48:00
Hunor ma überbrutál napot tart, extra felpörgései vannak. Valószínűsítem nem tesz neki sem túl jót az egész napos kényszerbezártság, mint ahogy nekem se, de sajnos a nyomi kezemmel nem bírom lecigölni mindkettőnket a harmadikról... nomeg az időjárás sem egy kimondottan…..
Hunor&Minka&Zsigu Mindenségesség 2009.01.18 20:09:00
Hiszek a kimondott/leírott szó erejében... alighogy papírra vetettem Huncos taknyolódásos-lázaskodását, máris jobban lett a gyermek. (persze, javuló tendenciájában kiemelt szerepet játszhatott újabb 2 szombatra kibukkanó fogacskája is, újfogakat fotózni egyelőre nem enged!).…..
*Nici* 2009.01.19 17:18:49
Azt hiszem, gyerekes anyukaként, újabb okot találtam arra, hogy miért is úúútálom én a telet. Túl a mínuszokon, a jeges úton való balanszírozáson, a gumiemberkének öltözésen és Hunor Michelin-babává varázsolásán minden kilépéskor a lakásból,  a sohamegnemszűnő…..
*Nici* 2009.01.18 11:59:09
Masika Lilije dobált meg minket orvul egy kósza hógolyóval, melyet azon sebtiben készülünk tovább is dobni, nehogy tócsává olvadjon a távfűtéses lakásunkba...A játék első részét határozottan jó ötletnek tartom, már nagyon rég óta készülök egyfajta összesítőt írni…..
Hunor&Minka&Zsigu Retro kutya 2009.01.06 17:15:00
HuncApu gyerekkori kincseket rejtő utolsó dobozában bukkantunk erre a narancssárga tacskoid állatkára, melyet Hunc úgy vett birtokba, mint egy régi ismerőst. Érdekességképpen megjegyezném: valószínűleg 30 évvel ezelőtt már valaki előkóstolta ezt a kutyafarkat... legalábbis a…..
*Nici* 2009.01.06 22:15:33
Szombaton, hosszas (elő)szervezkedés után, végre létrejött az első ilyetén nagyszabású kezdeményezés. És hogy mért nemzetközi? Csakis Eriberi külföldről hazaérkezése miatt... :)))Színhelyül egy játszóházat választottunk, ár-érték arányban szinte tökéletesnek is…..
Vasárnap délutánnal -HuncApu munkábamenetelével véletlenül éppen egyidőre esik- véget ért ez a többnapos puha melegség, amit hármacskán itthon töltöttünk. Még a számítógépet se kapcsoltuk be napokig, érzékeltetném ezzel is, hogy nagyon jól elvoltunk mindenfajta külső…..
Hunor&Minka&Zsigu Elf család 2008.12.23 10:16:00
Ezúton is szeretnénk Minden Kedves Rendszeres és Rendszertelen Olvasónknak Vidám és Meghitt Ünnepeket kívánni!Send your own ElfYourself eCards..
Azon kívül, hogy lelkem egyre magasabb szintekre emelkedik és napról-napra felkészültebben várja a karácsony közeledtét, lassacskán testileg is készülni kezdtem az ünnepre.A ma nagyonjógyerek kisfiam délelőtt elengedett vásárolni, sőt oly mértékben jófej volt, hogy mielőtt…..
Hunor&Minka&Zsigu Az új ruha 2008.12.05 11:33:00
Az úúúgy volt, hogy a Hunc szülinapjára Béjb varrt nekünk egy új blogruhát, de a fránya ízlésemnek köszönhetően, elsőre nem felelt meg, nomeg addigra már kellemesen megfertőződtem a karácsony körüli pezsgéssel, ahhoz, hogy én is ünnepi blog-gúnyáért kuncsorogjak.Estére…..
Hunor&Minka&Zsigu Meglepetés... 2008.12.03 21:41:00
A mai sétánkból hazatérve egy vastag boríték fogadott az asztalon, melyet HuncApu felhozott ugyan a postaládából, de mégsem bontott fel, mert címzettként Hunorunk volt feltűntetve. Kibontva egy nagyon kedves ajándékot találtunk benne, amin én könnyekig hatódtam, Minimacsónk meg…..
Egy csodálatos év röppent el... megmutattunk sok mindent egymásnak,  Hunor megtanított arra, hogy alvás nélkül is lehet élni és, hogy föl lehet ébredni éppen kettő perccel az Ő ébredése előtt is. Tanultam türelmet, szépséget látni, minden nap valami apró csodával…..
Szandi&Barbi Új hely 2008.12.01 11:22:00
Mivel az utóbbi időben kaptam emaileket, hogy sokan szeretnének még olvasni, - köztük jó pár ismeretlen is akadt, de voltak rég nem látott ismerősök is :) - ezért úgy döntöttem, lehetőséget adok erre, és közzéteszem itt az új címet, és megnyitok egy időre!…..
A hétköznapok egyformaságában itt az ideje egy kis játéknak!Az Expressz nyereményjátékán az iPod család legújabb generációs termékeit nyerhetik meg a szerencsés bloggerek! (Annyira frissek, hogy ha akarnátok sem tudnátok megvenni őket.)A feladat annyi, hogy az Expressz…..
                                       (Ahogy én, az apa, megéltem Adri születését)   A kezdetek…..
*Nici* 2008.09.24 20:29:09