Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Géza Szalai FB

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a digitális átalakulásnak nincs rögzített menetrendje, egy dolog nyilvánvaló: egyetlen, a jövőben is sikeres működésre törekvő szervezet sem kerülheti el a digitalizációt. Az alábbi fontos buktatókat különböző szervezetekkel folytatott beszélgetések során azonosítottuk, és igyekeztünk minél…..
Megjelent az ETERNUS CS8000 mentési és archiválási platformja kifejezetten mainframe-ekhez és fejlett nyílt rendszerkörnyezetekhez készült, legújabb verziója. A 7. generációs rendszer nagyobb skálázhatóságot és több front-end processzornode-ot biztosít, továbbá támogatja az SSD-meghajtók használatát…..
Gondolatok az AI (mesterséges intelligencia) jövőjéről Dr. Joseph Reger-től, a Fujitsu technológiai vezérigazgató-helyettesétől  A számítógéptudomány úttörője, Alan Turing 1950-ben ezt jósolta a mesterséges intelligencia jövőjéről: „A század végére a szavak használata és a tanult emberek…..
Dr. Bissan Al-Lazikanitől, a The Institute of Cancer Research (ICR) rákkutató intézet adattudományi vezetőjétől megtudtuk, miért játszik fontos szerepet a nagy adatvolumenek integrálásának és elemzésének képessége a hatásos rákgyógyszerek felfedezésében. A rák komoly…..
január 3., Cyber Security A biometrikus megoldásokról egykor úgy tartották, hogy futurisztikusak és nem biztonságosak. Ám azóta kiderült, hogy másként áll a helyzet: valójában a jelszavak használata az, ami igazán aggályos a biztonság szempontjából. Az internetes bűnözés fejlődésével mára…..