Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.W.M.

58 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érettségi tételek Új honlap 2021.01.13 20:58:07
Új helyen, folyamatosan bővülő tartalommal elérhető az erettsegi.org. Érettségi tételek kidolgozva számos tantárgyból...
Hamaron itt a középiskolai központi felvételi időpontja. Ezen az oldalon már megszűnt a tartalom, a továbbiakban a felveteli.net oldalon érhető el minden hasznos infó, ami a középiskolai központi felvételivel kapcsolatos. Felvételi feladatok, megoldások, pótfelvételi információk, nyilt nap és még…..
Új helyre költözött a középiskolai felvételi blog. A továbbiakban a felveteli.net oldalon érhetőek el a középiskolai központi felvételi feladatok, megoldások és minden hasznos infó, ami a felvételivel kapcsolatos...
 PR: wait... I: wait... L: wait... LD: wait... I: wait...wait... Rank: wait... Traffic: wait... Price: wait... CY: wait... I: wait... L: wait... YCat: wait... I: wait... Top: wait... I: wait... L: wait... C: wait...…..
Az alábbi linkeken letölthetők a középiskolai központi felvételi 2011. január 22-i írásbeli vizsgájának feladatsorai és megoldásai:Matematika feladatsor 2011/1Matematika feladatsor 2011/1 megoldásAnyanyelv feladatsor 2011/1Anyanyelv 2011/1 megoldás..
Kevesebb, mint egy héttel ezelőtt indította útjára a mox hu csapata az első keresőoptimalizálási versenyét. A versenyben adott egy kulcsszó, ez most a seobaglyak és erre a kulcsszóra kell minél jobb helyezést elérni a Google találati listáján. A verseny április 17-ig tart, aki…..
Már két hét sincs hátra a középiskola központi felvételi írásbeli vizsgáig. A felvételiző diákoknak a matematika és az anyanyelv írásbeli vizsgán is 45 perc áll a rendelkezésükre, hogy megoldják a 10-10 feladatból álló felvételit, amire maximum 50-50 pontot kaphatnak. Az…..
A középfokú iskoláknak 2010. október 31-ig a felvételi tájékoztatóban kell nyilvánosságra hozniuk a felvételi eljárásuk rendjét, és a felvételi tájékoztatót közzé kell tenniük a közoktatás információs rendszerében és célszerű az iskola honlapján is. Szintén…..
A középiskolai felvételihez kapcsolódó következő időpont a szeptember 17-e, amikor is az OKM pályázatot hirdet a Hátrányos Helyzetű Tanulók Arany János Tehetséggondozó Programjába, a Hátrányos Helyzetű Tanulók Arany János Kollégiumi Programjába, valamint a Halmozottan…..
Íme a 3 legfontosabb időpont, amit nem szabad elfelejtenetek a középiskolai felvételivel kapcsolatban. A jelentkezési határidő 2010. december 10. Ez az utolsó időpont, ha ezt elmulasztjátok, nem felvételizhettek ebben az időszakban. Ha ezen túlvagytok, akkor már megtettétek az első…..
Az idén is megrendezésre kerül a Pont Ott party. A helyszíne a Corvin sétány lesz. Az ingyenes rendezvény időpontja: 2010. július 22. 16:30 órától kifulladásig. A koncertek, játékok közepette, este 8-kor hivatalosan is bejelentik az idei felvételi ponthatárokat. Ezeket a…..
Holnap után csütörtökön jelentik be a felsőoktatási felvételi ponthatárokat. Az idei felvételi időszakban több, mint 140 ezer jelentkező felvételizett. Ebből 56 ezret vesznek fel alapképzésre és majdnem 20 ezret mesterképzésre. A most szeptemberben induló képzésekre február…..
A mai napon lezajlott a tanévzáró ünnepély. Mindenki megkapta a bizonyítványát és ezzel vége a 2009-2010-es tanévnek.Jó pihenést mindenkinek. Folyt. köv. szeptemberben.üdv,WebMester..
A középszintű angol érettségi feladatlapja, megoldása és hanganyaga elérhető itt: FeladatlapJavítási-értékelési útmutatóHanganyag Az emelt szintű angol érettségi feladatlapja, megoldása és hanganyaga elérhető itt: FeladatlapJavítási-értékelési útmutatóHanganyag..
Felkerült az Oktatási hivatal honlapjára a tegnapi matematika érettségi megoldása és feladatlapja: Középszinten: FeladatlapJavítási-értékelési útmutató Emelt szinten: FeladatlapJavítási-értékelési útmutató..
Ma 8-tól kerül sor a történelem érettségire. A tavalyi tapasztalatok szerint nehéz volt az érettségi. Az írásbeli vizsgán a diákok használhattak helyesírási szótárt és atlaszt is. A tavalyi történelem érettségit emelt szinten majdnem 5 ezer, középszinten több, mint 90 ezer…..
 Itt, az első poszt keretein belül szeretném bemutatni, miért hoztam létre ezt a blogot. Idén, 2010-ben emelt szintű érettségi vizsgát készülök tenni történelemből, s az ehhez szükséges tételeket magam dolgozom ki - minden témába elég sok energiát és munkát fektetve.…..
B.W.M. 2010.05.04 15:25:19
ATHÉN – ÉLET A POLISZBAN  Az ókori Athén városa a Balkáni-félszigeten lévő Attika tartományban alakult ki az Égei-tenger mentén a mükénéi kultúra pusztulása után (Kr. e. XII. század). A görög polisz ekkor indult el hódító útjára, s a Kr. e. VII. századtól…..
Kedden folytatódnak a matematika érettségivel a 2010-es érettségi vizsgák. Az idén több mint 139 ezer diák tesz érettségi vizsgát összesen 1166 helyszínen. A diákok közül 93 ezren végzősök, a többiek előrehozott érettségit tesznek. Emelt szinten 23 ezer diák érettségizik,…..
Elkezdődött az érettségi időszak. Több mint 1100 helyszínen 90 ezernél is több diák írja ezekben a pillanatokban a magyar nyelv és irodalom írásbeli érettségit. Az érettségi feladatlapok másnap 8 órától elérhetőek lesznek az Oktatási Minisztérium honlapján a megoldásokkal…..
Az érettségivel foglalkozó első számú konkurens honlapnak most a találati listában elért helyezéseit fogjuk megnézni. Első helyen található az alábbi kifejezésekre: érettségi tételek, szóbeli, szóbeli érettségi, erettsegi, érettségi megoldás, angol érettségi 2009,…..
Konkurenciaelemzés sorozat következik. Ez a keresőoptimalizálásnak egy nagyon fontos része. A lényege, hogy feltérképezzük, hogy mit tud az ellenfél honlapja és az alapján alakítgatjuk a saját honlapunkat, hogy még jobb legyen. A címben említett érettségis honlap a sikeresebb a…..
Holnap reggel 8 órakor a magyar irodalom írásbeli érettségivel megkezdődik a 2010-es tavaszi érettségi időszak. Az Oktatási Hivatal tájékoztatója szerint a magyar középszintű érettségin összesen 91.029 diák fog írásbeli vizsgát tenni 1.117 helyszínen, míg az emelt szintű…..
Gombamód szaporodnak az érettségivel és érettségi tételekkel foglalkozó honlapok. Míg tavaly, tavaly előtt csak 1-2 ilyen témájú honlapot lehetett találni, addig mára már nagy a verseny az olyan kulcsszavakra, mint érettségi vagy éppen érettségi tételek. Hogy csak néhány…..
Az Oktatási Hivatal tájékoztatása szerint jelentős változások fognak történni jövőre az érettségivel kapcsoltban. Csökkenteni fogják azoknak az érettségi tantárgyaknak a számát, amivel felvételi pontokat szerezhetnek a diákok a felvételi eljárásban. Az idén még több, mint…..