Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rémült Mazsola

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem...
Rémült Mazsola 2015.12.16 13:02:15
@sixx: Ja, hogy ez "komoly" kínzó kérdés volt? (Ezek szerint az internet másik felét olvasom mostanában.) Azt hittem, hogy vicc. Őszintén. My fault....
Mindig meg tudok lepődni azon, hogy az internet népe, meg az emberek úgy általában, offline is, milyen (számomra piszlicsáré) dolgokon képesek pörögni.

De mind mások vagyunk, ez benne a szép...
Nem tudom, ki hogy van vele, engem csak a tévés tehetségkutató-maratonok legeleje és legvége tud lekötni. Az elején nyerítve lehet röhögni egy rakás fahangú, szerencsétlen idiótán, ráadásul mindezt anélkül, hogy politikailag inkorrektnek bélyegeznének, hiszen az összes…..
Rémült Mazsola 2015.11.15 11:44:51
@zuhanorepulesss: Sőt, szerintem Pavarottit se sokat... :D
Rémült Mazsola 2015.11.16 00:35:06
@Válasszunk: Köszönöm ezt a kis tanmesét, amit el is tudom képzelni, hogy akár meg is történhet. Hogy vannak-e valóban ilyen marketing zsenik a versenyzők hordáiban álruhában, nem tudhatom. De... lássuk be, matematikai esély azért biztos van rá. ;)

(Mellesleg a cikk írója valamit rengeteg más kommenter is hasonló szellemisègben írta le a véleményét. És mèg csak nem is én voltam a legdurvább, kivételesen, nem tudom miért engem szúrtál ki... Azért köszi a bizalmat, hogy álláspontod elfogadására képesnek tartasz. ;) )
Rémült Mazsola 2015.11.15 11:40:28
@-Szűcs Gyula-: Hát, tényleg voltak elgépelések. :D
A te cikkeid is általában betalálnak, legalább is nálam, szóval hajrá, csak így tovább!
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot.   Tisztelt Mt!   Kérem, segítsenek, ha tudnak. A helyzet az, hogy a…..
Rémült Mazsola 2015.11.15 13:25:31
@Online Távmunkás: Sajnos én is így látom,különben azt is leírta volna, hogy pontosan mennyi ideig csinálta azt ahol és amit. Szerintem, de ne legyen igazam. Ha a poszt szempontjából lényegtelen is, de nekem az lenne a természetesebb, hogy a körülményeket is közli valaki, ha már segítséget kér egy blognak írt levélben. Illene azért képet adnia a teljes helyzetről.

Persze valószínűbb, hogy egy újabb kamuposztot olvashattunk.
(Ez itt fent egy Vlissingen-Amszterdam trip 3 órában, csak az illusztráció kedvéért.) A slow-tv-t, azaz azt a fajta televíziózást, amiben SEMMI nem történik (a vonat halad, a fahasáéb ég, a komp szeli a habokat) az amerikaiak találták ki a karácsonyi kandalló képével, de…..
Miközben a TV2-n éppen a klasszikus családmodell széthullásáról, a házasságot kurvákkal és dzsigolókkal feldobó amerikaiakról szóló Hűtlen vágyak került képernyőre, az RTL elindította őszi műsorstruktúrájuk hetedik, új, saját gyártású műsorát, a Keresem a családom…..
Rémült Mazsola 2015.11.15 11:11:44
@Nagytermészetűkicsibácsi: Végül még ő is maradandót alkotott, különben elég felejthető lenne az asszonyság "munkássága". :D

Azt hittem, hogy csak az én agyamba égett bele ez a 10 évvel ezelőtti fiaskó. :D
Csak szerelemesek vagyunk egymásba és hiszünk abban, hogy mi ketten vagyunk egymásnak az élet maga. Vagyis lehettünk volna. A kép innen Elkésett szerelem 10 év ismeretség. Másfél év együtt. Sokáig plátói, aztán berobban egyszercsak. Nincs visszaút, egy csók és semmi…..
Rémült Mazsola 2009.04.23 14:00:42
Amikor Marc Cherry, a Lila Akác köz lakóit kitaláló író/producer tavalyelőtt kijelentette, hogy hét évadnál többet nemigen lát a sorozatban, sokan csak legyintettek, az ABC nem fogja engedni levágni a másik aranytojást tojó tyúkját (a Lost ugye jövőre leköszön), míg a…..
Rémült Mazsola 2009.04.21 14:04:43
@sélli_: Megelőztél...
Rémült Mazsola 2009.04.21 14:31:36
@Shadow75: Csak, hogy örülj, végül mégis rávettem magam, hogy megnézzem a maradék 20 percet. A báros jeleneten még mosolyogtam is egy jót. De a véleményem akkor sem változott, kár volt végignéznem.

Pedig nagyon vártam.
 Pedig milyen harmonikusnak indult a kapcsolat, ugye. Kedves Párok, Pártalanok! Évek óta rendkívül harmonikusnak idnuló kapcsolatban élek. Azóta a kezdeti összhangnak nyoma sincs, két neveletlen külyök tapossa két lábbal, üvölti szét teli torokból egykor volt nyugalmam…..
Rémült Mazsola 2009.04.16 14:00:23
Szóval a mai téma a szaxofon.A kép innenEgyszer egy férfi kisérővel mentem Jan Garbarek koncertre, randi féle volt. Koncert közben KennyG-t méltatta, ott hagytam és elültem máshová...soha többé nem láttam!! Akkor jöttem rá jobb, ha egyedül megyek, mint egy barommal. Talán azóta…..
És mint a filmekben. A kép innen Sziasztok! A szülinapi buliján csalt meg, egy emelettel az alatt, ahol én aludtam. Csak ez a levél tudja leírni azt, amit akkor éreztem, ezt akkor a barátnőimnek küldtem el. "drága lányok! mivel nincs már energiám meg könnyem, hogy…..
Rémült Mazsola 2009.04.07 14:00:27
1.
Rémült Mazsola 2009.04.07 14:08:28
@dex.ion:

na, meg lettem toldva egy himbilimbivel, dráma... A rabszolga sors, már nem is olyan nagy baj ezek után. Brühühü
:D
Zhaomannál találta a Homár a legendás Túró Rudi(k) lekoppintott, majd Kínába exportált változatának fotóját. Igazán mulatságos, hogy "a Túró Rudira megtévesztésig hasonlító, ám a különböző jogi problémákat elkerülendő Túró Kiittyyre keresztelt csokoládéval…..
A tévéújságok és a napilapok programmellékletei szerint október 30-án, csütörtökön, este fél tíz előtt tíz perccel kezdődik az XXL, ami állítólag rövidebb lesz, mint a premier, de attól még nagyszabású, látványos és roppant szórakoztató. Úgy néz ki, hogy lapzárta…..
...akkor annak mi értelme lenne? Most komolyan lehetne erről szakdolgozni? Etikai kétségek nem merülnének fel a bizottságban? Ha reklám lenne, van olyan, aki fizetne ezért? (Az jelentkezzen e-mailen! :D) Luxuscikkekről bárki blogolhat? A spórolásról meg APEH-igazolás…..