Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ffixer

427 bejegyzést írt és 925 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinkronkritika a napokban várható!..
Kicsit megkésve, de azért kirakom a szinkronos részeket, ha esetleg valaki még nem látta volna őket.....
Sok új szereplőről most sem beszélhetünk, de talán sikerül valamivel tartalmasabb bejegyzést összeállítanom, mint ami az Assasin szinkronkritikájánál volt. Cad Bane és a droidja, Todo 360 visszatértek, és nyugtázhatjuk, hogy ugyanaz a szinkronhangjuk. Bár Cad Bane kapcsán sokszor…..
Nem tartom valami nagyra ezt a részt, nagy hátránya ugyanis, hogy az első fele szörnyen unalmas, még szerencse, hogy a második fele (kb. onnantól, hogy megérkeznek Alderaan-ra) kompenzálja ezt, és így össz-vissz egy egész tűrhető rész jön ki belőle...persze akit a résszel…..
Szerintem senki nem fog megsértődni - ha mégis, hát lelke rajta- ha a Corruption-t és a The Academy-t egy kalap alá veszem, ahogy tettem azt a harmadik évad első két részével is. Hiszen ugyan arról szól, ugyanazok a szereplők...hát akkor meg miért ne? Nos...akkor menjünk is bele a…..
Clone Wars Blog Hétvégén... 2011.04.28 20:46:38
Nem kell félni, behozom majd a lemaradást. Reményeim szerint holnap kirakok majd egy bejegyzést a Corruption-ről, és a The Academy-ről, és ha addigra felkerül a netre a hetedik és a nyolcadik rész is szinkronosan, akkor természetesen azokról is készítek véleményt. Addig meg itt van…..
A rész különlegessége - mondhatni az a tulajdonsága, ami megkülönbözteti a többitől-, hogy - hacsak átvitt értelemben is, de- szerepel benne George Lucas, Papanoida elnök személyében. Így elsősorban talán beszéljünk az ő szinkronhangjáról: Amennyire csak el lehetett találni,…..
Újabb szinkronos rész, újabb szinkronos benyomások...ez így van rendjén, úgyhogy nézzük is, mit várhatunk a Supply Lines szinkronos "kiadványától". A főbb szereplők Di mester, Syndulla tábornok, Organa szenátor, Jar Jar, Lott Dod és Katunko király, így elsősorban…..
Tulajdonképpen több oka is van annak, hogy ennek a két résznek a szinkronját egy bejegyzésben elemzem. Egyik oka természetesen az, hogy a magyar TV-ben is egyszerre mutatták be ezt a két részt, illetve ha a sztori szempontjából vizsgáljuk - és eltekintünk a két rész között…..
Második szülinap alkalmából kirakom ezt a két részt, és majd szinkron benyomás is lesz. Az "eltűnésemre" pedig nincs mentség, nem akarok mentegetőzni, rengeteg alkalommal megtehettem volna, hogy összeszedem magam, ránézek az oldalra, mégsem tettem. Nem fogok magyarázkodni,…..
Clone Wars Blog Itt vagyok! 2011.02.11 14:51:32
Külföldön voltam a héten (értsd: hétfő, kedd, szerda, csütörtök), ezért aztán az oldalt sem tudtam csinálni. De hogy ne csak erre az esetre "kenjek" mindent, meg kell említenem, hogy már az előtt sem voltam a TOP-on CW ügyben, és ezt bizonyítja az is, hogy sem az…..
ffixer 2011.02.11 19:07:15
@Cody1991: Itt mindenki hobbiból dolgozik, és nem csak velem fordul elő hogy nincs erre időm. Ráadásul elkészült a véleményleírás is, én pedig úgy voltam vele, hogy nem számítottam semmi frissítésre azóta amióta leléptem.
Úgytűnik, hogy a nagy misztikumnak még nincs vége, hiszen nem mással találkozhatunk majd a következő részben, mint Qui-Gonn Jin-nel... legalább is csak a szellemével. Jó kérdés persze, hogy mégis hogyan találkozhat Obi-Wan a mesterével, amikor a Sithek Bosszújában Yoda az, aki…..
ffixer 2011.01.23 15:31:01
@Wilde: Ha egyáltalán nem tisztelné a filmeket, akkor alapból nem rakna utalásokat sem a részekbe, meg aztán én azt mondom, hogy lehet, hogy megkapjuk majd a szükséges magyarázatot a részből.
ffixer 2011.01.24 21:33:15
@kav12: Az sw.com-on is ez a hivatalos preview az Overlords-hoz, úgyhogy valószínűleg ez igenis abból van.
Savage Opress devaroni mészárlása bizony-bizony nem marad következmények nélkül. A Delta-osztag (Republic Commando, Fixer, Boss... ismerős?) tagjai hazaszállítják a két halott jedit. A jedi-templomban vizsgálatoknak akarják alávetni őket, hogy többet megtudjanak erről az új,…..
Érdekes rész ez a Monster, mert az, hogy elnyeri-e a néző tetszését, nagyban függ attól is, hogy az hogy áll hozzá. Aki arra számít, hogy nyaktörő tempóban folytatódik a múltkor abbamaradt cselekmény, arra hogy hatalmas előrelépések lesznek a sztoriban...nos... annak vagy…..
ffixer 2011.01.22 16:35:12
ffixer 2011.01.22 18:41:18
Az Éjnővérek a múltkori részben egy igen csak kemény szörnyeteget formáltak Savage-ból, azonban Dooku maximalizmusának még ő sem tud minden egyes pillanatban megfelelni, mint azt mutatja is az alant levő videó.Elég város a rész, ne feledje senki, premier pénteken... ami nálunk…..
ffixer 2011.01.21 20:03:31
@Wilde: Igen, konkrétan holnap :)
Baaad Movies Paprika AMV 2011.01.17 05:28:35
Már egyszer belinkeltem az Anime Manga Palota nyereményjátékát, amire AMV (Anime Music Video) készítésével lehet nevezni. Íme a saját nevezésem, amit Satoshi Kon zseniális filmjéből, a Paprikából csináltam.  ..
ffixer 2011.01.19 19:50:15
ffixer 2011.01.20 18:15:40
@BlackSheep89: Jól van na, tipikus magyar hozzáállás :)
Ventressék múltkori, félresikerült merényletét Dooku egy jedi támadásnak vélte, ezt kihasználva Talzin anya kitalálta, hogy szereznek neki egy új bérgyilkost a gróf által halottnak hitt Ventress helyett, aki majd kijátssza a tanítványát eláruló sith-et. Dooku elfogadja az…..
ffixer 2011.01.17 15:22:40
@kav12: Tessék, átirtam Serenno-ra itt is, meg ott is :) Részértékelést szerintem megint SuperGalaxys-tól várhattok majd :)
 Összesen 117 szavazat érkezett a januári szavazásban, ezeknek majdnem felét az ehavi győztes, Ventress kapta.Na de kezdjük csak hátulról: Utsó lett az előbb emlitett Ventress két merénylőtársa, Na'leth és Karis. Mig előbbi csak 4, addig társa már 8 szavazattal…..
Clone Wars Blog Monster preview 2011.01.13 18:38:32
Inkább csak sokat sejtető, mintsem sokat mondó az új trailer, de ahhoz bőven elég, hogy mindenki epekedve várja a szombatot, amikor már mi magyarok is megnézhetjük a 13.-dik részt, ami a Monster névre hallgat. Savage Opress-re már az évad trailere óta mindenki kiváncsi, most pedig…..
Na jó, kicsit megkéstem ezzel, de ha visszanéztek pár bejegyzéssel hátrébb, akkor meglátjátok a dolog miértjét. Jó szavazást, határidő január 16.! A SZAVAZÁS LEZÁRULT!!!!..
Hát, tegnapelőtt láttam azt a részt, de még mindig a hatása latt vagyok... Ah... Öhm... BAROMI JÓ! Merem megkockáztatni, hogy minden idők legjobb Clone Wars részéről beszélünk. (Na jó, talán addig nem kell elmenni, de a közelében van, ez a rész.) Szóval nekem nagyon…..