Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pénzköltő

6 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valahogy úgy szól mind az írott és régóta használatos illemszabály, hogy felnőtteket nem illik letegezni (legyen 18<? tudom, ez ma már vicc), ha mégis, akkor hölgyeket végképp nem, ha nagyon szeretnénk, akkor a hölgynek kell ezt kezdeményezni.Én egy harmadik ikszet taposó…..
Pénzköltő 2009.08.20 23:05:05
@zsoci: És gondolom, mindenki Zsocinak szólít. :)
Pénzköltő 2009.08.20 23:09:56
@werem: Én tudok különbséget tenni, hogy mikor illik magázódva közeledni, mikor lenne kínos folytatni (de akkoris szóváteszem, valamivel elütöm), ésmikor érdemes rögtön tegeződni. másoknak ez miért nehéz, vagy miért felesleges? ők nem így tanulták a szüleiktől? Vagy azzal, hogy közeledik a 18-hoz, netán húú, már el is múlt, már övé a világ? Pia, cigi, tegezés?
A következő szösszenet főszereplője nem kötődik szeretett VI. kerületemhez, mégcsak Budapesthez sem, egyszerűen csak akció-reakció jellegű történés volt, legalábbis részemről egy újabb igazságosztó kategória elkezdődött.Minap sétáltam ebédelni (a Főzelékbe,…..
Pénzköltő 2009.08.20 23:01:34
@Vasembör: Most írjam ide, hogy mit mondott nekem? Nem pornó blog ez :)
Pénzköltő 2009.08.20 23:03:19
@szomorutojas: Nem, ők kötekednek. Úgy emlékszem, arról is írtam, hogy milyen környezetben nem illik. Este romkocsmában pl már igen, ott a magázás lenne röhejes.
Nem használok szép szavakat, objektivitásra sem törekszem, sőt, nem foglalkozom egész Budapesttel, csak az engem régóta, nagyon zavaró, banális jelenségekkel. Mit lehetne csinálni Pest belvárossal (5-6- és a 7-8-9-13 belső részei, Budán sajnos ritkán járok), hogyan…..
Pénzköltő 2009.08.20 22:56:36
@Dale: Ez csak a panaszblogom, privátban elküldöm a panaszmenteseket, OK? :)
Pénzköltő 2009.08.20 22:59:43
@szomorutojas: itt a szabályok be nem tartásáról is szó van, pltiltott helyen parkolni, graffitizni, deszkázni, kakáltatni. Nincs igazam? A szabályoknak igen.

És ha minden második padon egy hajléktalan alszik egy nagy, büdös tócsával maga alatt fényes nappal, akkor ez egy sz*r város. Kár, hogy minden, amibe valaha belefogtam, csak itt van.
Kődzsungelben lakom, ami önmagában nem hátrány, sőt, világörökséget képező történelmi belvárosok szolgálják a szerencsés lakókat és turistákat szinte kizárólag cserepes növénnyel adózva a zöldnek (pl Dubrovnik vagy Párizs). Szóval szerencsés vagyok a Terézváros…..
Pénzköltő 2009.08.20 20:56:42
@szendeszundi: na, azt kevesen bírnák, ahogy én a falun felnőttem. A kutyahadsereg még hagyján, de 30 méterre volt tőlünk a templom, amely vasárnap reggel 6-tól kétóránként nehézbombázott.

A kulcsszó: megszoktam. Gyerekkorában az ember sokmindent természetesnek vesz. Így felnőttként már nehezebben viselem, 1-2 napra megyek csak "haza". kutyás lakások is vannak itt, azokra sem panaszkodom. olvastál ilyet? Neked meg nyilván a röplabdázó és egymást gyilkoló szomszéd a megszokott. De igazad van, sose legyen nagyobb bajom.
Pénzköltő 2009.08.20 21:11:29
@eloszto: @Baldvogel: Szívemből szóltatok.

Egyébként így edződöm én is, első szomszédomra már akkor sem szólnék rá, ha helikopter lezsálló pályát építene a lakásába. Felső szzomszéd is így estére elfáradt, csak hát lett volna egy szabadnapom, holnap dolgozom...

Remélem (vagyis tuti), hogy a zajongásra idővel nem szokom rá. A cigit is hiába tömték belém 17 évesen, inkább megundorodtam tőle.
Pénzköltő 2009.08.20 21:46:52
@lárvalányhaj: Ez tiszta sor, mármint a szombat. Vasárnap (még) nem dolgozom. Az említett esetek hétköznap történtek. Ha nekem bulizhatnékom támad, előnyösebb kimennem egy arra szánt kocsmába/bárba/klubba, nem kell mosogatni, rendet tenni, itallal-ltellel készülni...

Még egyetemista koromban rendeztünk 30-40 fős szilvesztereket, vagy csak hétvégi bulit, az a félemeleti albérlet egy szomszéddal bírt, aki - szegényke már nem él - nagyot hallott. (Mondjuk, amikor tv-zett, kicsit összeszorultam, de rábíztam, úgyis csak egy albi...)
masszázsblog A szagom buktatott le 2009.08.13 09:02:00
Az igazán profi masszőrlányok kínosan ügyelnek arra, hogy ne hagyjanak semmilyen szagnyomot a vendégükön: nem parfümfelhőben várják, semleges tusfürdőket tesznek a kád szélére és illatmentes anyagokkal kenegetik. Ezzel együtt előfordulatnak balesetek is, jó hogy elsősorban a…..
Pénzköltő 2009.08.14 19:10:42
@Airegin 80mcs: Azok után, hogy a hormonos férj miként "válaszolt" erre, kész a válóok. én meg a férfit nem értem, miért kell máshol örömöt keresni, ha ott az asszony, ha ő nem ad örömöt, miért vette el? Hogy aztán hetente csalja?
Mert ha beírom, lehet, hogy ugyanaz olvassa el legfelsőbb felettesként, aki miatt írtam, és jó magyar szokás szerint semmi sem változik. Szorongjon az internettől, helynév, cím szerint lesz megörökítve rossz kedve, kirohanása, méregtelenítése. Itt, és várok egyéb eseteket…..
Távol álljon tőlem, hogy ennyire védjem az állami találmányokat, vagy hogy így ajdak nyomatékot egy ország működése, az áfa mértéke stb mellett, de egy olajozottan működő állam az alapoknál kezdődik, és nem csak elvárások támasztása a jövő kikövezett útja,…..
Két rövid idézet: Az Adriai-tengerhez rendszeresen a saját repülőgépén utazó Slota kijelentette, hogy soha nem merészkedik a magyar légtérbe, inkább Ausztria fölött repül. Azt mondta, hogy a magyar légteret azért kerüli el, mert a magyarok nyilván lelőnék a…..