Regisztráció Blogot indítok
Adatok
McKohn

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Foci VB lázban ég az ország. De talán nem haszontalan figyelni más sportágakat is. Pláne, ha a focival ellentétben igazi bravúrt vagyunk képesek elérni, hihetetlen körülmények között. A magyar férfi kézilabda válogatott 2 gólos hátrányban várta Szlovénia legjobbjait ma a…..
McKohn 2010.06.20 23:51:25
@hagyma: Épp erről van szó, ha nem akar itt játszani akkor ne is játszon, hiszen azt csinál, amit akar. Csak legyen benne annyi, hogy kiáll és megmondja, hogy emberek ezért meg ezért (nem fizetnek szinte semmit a válogatottságért, nem hajlandó a megélhetését ezért kockáztatni értsd lesérül stb) nem kívánok a magyar válogatottban szerepelni és pont. Ehelyett hirtelen most is "lesérült". Szerintem ez a gusztustalan az egészben.
de Sade márki Net 2010.05.18 20:14:00
[OTTILIA] legyél jó kis tökfej :) [MÁRKI] NEM LEHET [OTTILIA] ? [MÁRKI] MEGKEFÉL AZ ESPERES [OTTILIA] miért? [OTTILIA] jézusom [OTTILIA] perverz [MÁRKI] AZ [MÁRKI] DE JÓ TANÁR :) [OTTILIA] szép :) [MÁRKI] NEM SZÉP [MÁRKI] DE JÓL SZOPIK :) [OTTILIA] figyu nem hiszem el hogy…..
 Az EP-választás miatt sem lankadhat figyelmünk, mert az emberek szeretnek és szakítanak továbbra is. Hetedik nap. Depressziós hete volt. Mint máskor, mint annyiszor, nem jobban, csak úgy, a semmiből jött, de ezúttal nyomasztó hangulata megmaradt. Rosszkedve olykor napokig,…..
 Cseteléskor az operátorral összejönni? Mi jöhet még? Ez nem egy friss sztori kb 3 év történt de érdemes elolvasni több tipikus hiba van benne. Természetesen a részemről. Akkoriban egy 17 éves már szerelem témában nem tapasztalatlan lány voltam. Túl voltam már akkor kettő…..
McKohn 2009.05.12 13:33:29
Tőlünk már csak egy egész kicsit nyugatabbra lévő, de hasonlóan hendikeppes civilázió a cseheké, ellenben náluk a most megszavazott új büntető törvénykönyv már képes megkülönböztetni a kemény drogokat a marihuánától, amit így 2010-től kevésbé büntetnek. A személyes…..
McKohn 2009.01.10 23:36:15
Itthon sztem az egyetlen járható út egyenlőre az lenne, hogy a fogyasztást szabálysértéssé minősítenék. (lásd. Dr. Frech Ágnes törvénytervezete) Miért is lenne ez elfogadható?
1. Nem lebegne ott senki feje felett az, hogy „júj most a rendőrbácsi bevisz a sittre és mehetek a börtönbe”, hanem hasonlóak lennének a szankciók, mint mondjuk, ha elkapnak gyorshajtásért.
2. Ha mégis elkapnak az utcán maximum pénzbüntetést szabhatnak ki, ami ugye max. 150.000 szabálysértésnél. Ez mondjuk elég sok, de ezzel legalább be lehetne tömni a vadparasztok száját is, hogy "nééézd má' jól megvágták a kurva drogost". Éppen ezért sokkal jobban „lekommunikálható” lenne ez a megoldás.
3. Az elterelés nem lenne tele alkalmi füvező fiatalokkal, nem indulnának büntető eljárások fogyasztók ellen, elég lenne mondjuk gyorstesztet használni és nem kéne a százezres nagyságrendű igazságügyi orvosszakértői vizsgálatokra költeni. Akit meg elkapnak az FIZET az ÁLLAMNAK büntetést és nem az adófizető állampolgárok pénzét pocsékolja mondjuk a börtönben (bár letöltendőt igen kevés fogyasztó kap). Ergo anyagilag is sokkal jobban megérné.
4. Csomó pénzt venne ki a szervezett bűnözés és a dílerek zsebéből, ha otthon mindenki termeszthetne magának teszem azt 5 tő kendert (ami most a csekély mennyiség felső értéke) persze vállalva a kockázatot, hogy megbírságolják ezért. De ki a fene kutatná át a házadat? Senki.
5. Társadalmilag is hasznos lenne, mivel nem lenne akkora stigmatizáló ereje annak, ha valakit elkapnak. Nem tenné tönkre az eljárás és az ezzel járó megaláztatás, ne adj Isten börtön, a fiatal gyerek életét, aki a haverokkal pippant egyet. Nem kellene alkalmazni az elkövetővel szemben egyéb jogkövetkezményeket. (pl. kaphatna erkölcsi bizonyítványt) Így is kapna rendesen otthon a szülőktől, amikor jönne a csekk… Nem kéne maffiózokkal bizniszelnie, akitől minden szart megkaphat. Persze, aki termesztene biztosan eladna valamennyit az ismerősnek, de nem jobb mindenkinek, ha ez ismerősök között zajlik?
A legalizáció elég messze van még, de egyenlőre ennyi is megtenné. A csehek meglépték ezt itt a jó példa előttünk…
Pont mire kijött a mozikban az Ananász Expressz, az intereten is elérhető lett egy fogyasztható változat (torrent). Megnézni még nem volt időm, úgyhogy a beható kritikát majd valamikor ápdételem, addig legalább mindenkinek lesz ideje felkészülni belőle...
A békés észak-kaliforniai Mendocino megye képviselői beparáztak, hogy ők lesznek Amerika fűvárosa (muhaha, szorri), mert állítólag sorra költöztek hozzájuk az automata fegyverekkel rohangászó terepjárós gengszterek. A honatyák ezért a héten kis többséggel, de megszavazták,…..