Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eszter Kompis

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Heroes Never Die Fülszöveg 2020.01.01 16:12:30
    Hanamura Sakuya egy árva gyermekből lett testőr, majd a Fény Dinasztia mágusa. A fiatal fiú megtalálta azt a biztonságot a Miyamoto hercegek mellett, amire egész életében vágyott. De minden túl szépnek tűnt... A távolban sötét fellegek bolyongtak. Démonok lepték el a világukat, akik szövetséget…..
Aki animéket néz gyakran reagál érzékenyen ezen kulturális jelenséggel kapcsolatos sztereotípiákra és fals kijelentésekre. A nyugati féltekén a mainstream sorozatok ismertek, a legtöbb hamis gondolat feltehetően ebből fakadhat. Kapcsolódó jelenség az otakuk személye, mely…..
Akadnak olyan animék, melyek azért esnek ki a látóterünkből, mert egy mostohább műfajhoz tartoznak, vagy éppen a sztereotípiákat erősítik. Ennek ellenére néha hozzányúlok ezekhez az alkotásokhoz is, hogy az érdeklődők megismerkedhessenek velük. A Kite sokkal inkább ebbe a kategóriába sorolható, mint…..
A film bemutatóját nézve igencsak nagy dilemmában voltam, hogy miként is írok majd erről a műről. Több szempontból is problémásnak találtam a látottakat, és hamar el kellett döntenem, hogy kimegyek-e a moziból vagy végigülöm, de akkor el kell vonatkoztatnom attól, mit is látok. Végül maradtam,…..