Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arcsi9

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Joggal ért bennünket olvasói kritika amiatt, hogy elhanyagoljuk az alsóházat, igyekszünk jóvátenni hibánkat. Annál inkább, hogy vasárnap este az ötödik hely szempontjából fontos mérkőzést játszott a Miskolc és az FTC, nem kevesebb, mint 1200 néző előtt. A miskolci csarnokba…..
Az UTE helyszíni emberünk szerint az első harmadban ott folytatta a Dab.Docler ellen, ahol a Ferencvárossal szemben abbahagyta. A lila-fehérek később ugyan magukhoz tértek, de ez csak rengeteg kihagyott helyzethez volt elég. A Ferencváros lendülete viszont nem tartott ki,…..
Jégkorong Két számjegy Miskolcon 2009.01.23 20:29:13
A Miskolci Jegesmedvék megtáltosodtak az OB I. középszakaszának számukra első mérkőzésén, a szlovák Foltinnal és Franccal kiegészülve nagyon megverték az Alba Volán farmcsapatát, 10-4. A Dab.Docler minden jel szerint megszenvedett a Ferencvárossal, a statlapból úgy tűnik, a…..
Hivatalos honlapján tájékoztatta híveit a Miskolc csapata arról, hogy két ismert szlovák csatárt igazolt. A csapat OB I.-es esélyeit nagyban javító erősítésnek tűnik a lépés.Peter Foltín ezt a szezont a HC Csíkszeredában kezdte, korábban két évig a dunaújvárosiak egyik…..
Két játékost már le is igazolt a Miskolc, négy idegenlégióst pedig hamarosan fog. A felkészülést augusztus 4-én kezdi meg a csapat. Hajtás alatt jönnek a konkrétumok, de van, ami a jövő hétig titok marad.Jövő pénteken, azaz augusztus elsején négy finn fiatalember érkezik a…..
Az NZ-Stars lendülete tovább tart, újabb jó hírekkel szolgálnak híveiknek. Nem mozgás, de fontos, hogy Horváth András marad az Alba Volánban. Az olvasóink azt akarták, hogy az edzőket is szerepeltessük táblázatunkban, igazuk volt, ott lesznek.Felsorolásunkban vastag betűvel a…..