Regisztráció Blogot indítok
Adatok
swimmer

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor az átkosban a képernyőn buszvezető-szandálos keletnémet énekesek tűntek fel, szerencsés esetben pedig maga Karel Gott, a testvéri csehszlovákok villanyszerelőből lett nemzeti kincse, akit Prága Hangjaként aposztrofáltak a lelkes szomszédok, nos akkor mindenki tudta, hogy…..
swimmer 2011.01.02 12:59:08
@beeble: Ha lenne itt is "like" gomb, most kaptál volna egyet! :D
swimmer 2011.01.02 13:00:56
@beeble: Ha lenne itt is "like" gomb, most kapnál tőlem egyet! :)
Tegnap a Gusto Burger & Cafe megnyitóján vettem részt, ahol a sajtó képviselőit és néhány hírességet láttak vendégül, hogy mondják meg a véleményüket a nyitás előtti napon. Összefoglalom azoknak, akik nem szeretnek sokat olvasni: a magyar gyorsétteremlánc első tagja a…..
2002-ben - sok egyéb más mellett - a 168 Óra szerkesztőségét és főszerkesztőjét is annyira meglepte a szocialisták választási győzelme, hogy Mester Ákos kínjában nem tudott mást sikeríteni főcímként és vezércikke témájául, mint hogy "Sokat fogunk röhögni!",…..
swimmer 2010.05.05 10:31:00
@idelle: már tolmácsolást is vállalsz? :)))) oroszról magyarra? látod én már jót röhögök és a poszt is erről szól. ( bár én nem érteni magyar)
swimmer 2010.05.05 10:37:27
@kovi1970: tudod, aki felmegy a hegyre, nagy rizikót vállal, szóval nem hiszem, hogy egy ember halála miatt át kéne írni egy előre megírt szöveget. a rokonod volt? mert akkor megértem, különben meg azon a napon még sok-sok más ember is meghalt, olyan aki nem kísértette a sorsot. minden esetre nyugodjon békében, mind aki elmegy.
swimmer 2010.05.05 10:41:42
@idelle: ezt a posz pont arról szól, hogy a butaságon, nagyot mondáson kacarásszunk. ( bár én nem érteni magyar)
 Az MDF Facebook oldalán posztolták ki Szegő Péter írását, melynek a címe Zsidóként mért szavazok az MDF-re. A cikket nem olvastam el, és bevallom nincs is kedvem. Miért?Alapvetően zsidó vagyok, nem vallásos, de anyám zsidó, az egész családom akit ismerek zsidó, és valljuk…..
Piroslap Pofánvertek egy nácit! 2010.03.15 22:24:00
A Mandiner blog nem mindennapi fogása az alábbi videó. Bár a Piroslap is kint volt a Jobbik rendezvényén, de ők ügyesebbek voltak. Végre. Végre, valaki pofán vert egy nagypofájú nácit. Az enyhén fasisztoid fószer az Andrássy út sarkáról üvöltötte, hogy zsidó gyere át a…..
   Én aláírom, hogy beteges perverzió meghallgatni, különösen egy választást közvetlenül megelőző március tizenötödike ünnepi beszédeit. De, akit érdekel a kampány, az kénytelen. A mesterházy (az, amelyik most épp szabadlábon van), azt találta mondani, hogy…..
… nem ég az SZDSZ. Úgy tűnik megunták az egyedül (vagy Kovács Pistivel) kampányolást, és maguk mellé vették kérve-kéretlenül is a Jobbikot, amellyel úgy látszik, külön versenyt kívánnak folytatni a harmadik helyért. Az ilyen "válasszunk a két lehetőség közül,…..