Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemrobot

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár hete mindenki olvashatta az Index címlapján, hogy Amerikában egy újabb, szektát sikerült felszámolni és vezetőit letartóztatni. A NXIVM nevű titokzatos szexszektát a 21 század egyik legdurvább szektájaként tartják számon, melyben zsarolás, agymosás, erőszak is jelen volt, és ami megdöbbentő,…..
nemrobot 2018.05.15 21:55:09
Üdv. a posztolónak, meg mindenki másnak. Ahogy elnéztem az ilyen szeánszon a posztoló részt vett, Jogosdolgok is személyes élményekkel rendelkezik, Gaboto ismer egy olyan embert aki szintén részt vett egy ilyen tanfolyamon és róla van rossz véleménye, én részt vettem egy ilyen tanfolyamon.
1. a tao hivatkozás alap volt.............a tanfolyam megnevezése: az érintés hatalma ...(miért nincs?)
mivel ilyen tanfolyamra csak azok mennek,akik javítani akarnak a szexuális életükön (és van aki azt hiszi nem tanulhat?- bár lehet nem), azoknak ez egy támogató információ volt-és lényegtelen, a lényeg: a másik testének ismerete, a testi-érzelmi reakciók, az általános testkultúra, a ráhangolódás az aktusra, annak előkészítése, masszás,simogatás (környezet,hőmérséklet,hangulat,stb) Na az aktusra kb. 2 órát javasolnak, ki szokott erre ennyit szánni?
2. beszervezni semmilyen vallási csoportba nem akart(ez 5 éves info)
3.az igaz ez egy vállalkozás és ebből akarnak megélni, már akkor sem voltak fiatalok - de korosztályukhoz képest jól néztek ki - remélem most sem karikatúrák. (itt korábban írta valaki az 50-es nőket, megnyugtatok mindenkit semmi baj velük, és azzal sincs ha elmennek addig a határig,amit felvállalnak)
A Pasiválaszol hozzá szólásnál az az érdekes,hogy lényegileg leírta a program ismerete nélkül azt, amit átélt a t. posztíró.
Egyébként szerintem ez a szektázás - amihez aztán érkezett több érdekes hozzászólás - mivel alaptalan, ezeket a hozzá szólásokat elküldte a kukába.(már bocs)