Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evola

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Wayfarer történetében nagy hanyatlást jelentettek az 1990-es évek: egyszerre csak mindenki rájött, mekkora gáz is volt a 80-as évtized. Na jó, a Lord együttes továbbra is színes monyosnadrágokban játszott, és színes sálakat kötöttek különböző testrészeikre, de ők…..
Pista öregszik és lefejezett német tisztet lát, holott egy fejvesztett arabot kellene, de ettől még nem lett szebb az új Mini Coupe. A szépség azonban relatív és Louis Armstrongot sem az arcáért szerették milliók. Megnéztük hát, hogyan szól a Cooper S a hátracsapott…..
evola 2011.12.07 20:23:48
@mistér: "Éz á páráuszt-cigaany tájszouláussá' beszéjlő, Winklert utájnouzoú páráuszt-cigaany gyerek réndkívüül kájlémmétlén. Melyért kéjll á szágííny mádzsár níjzőüket kiténni énnék?

Tönkre vágja a korábbi, jó műsort. Az írásai meg egyszerűen stílustalanok és a mai magyar primitív szlenggel akar itt beilleszkedni.

Rúgjátok már végre ki a szlovákiába..."

Ebben mi az alpári? Milyen frissítés?
Cool List 2011 30. Orbán Ráhel 2011.12.07 10:00:00
Gondoltátok volna, hogy a magyar miniszterelnök lánya nem egy karótnyelt, unalmas kékharisnya, hanem egy vagány, természetes és persze veszettül COOL csaj? Erre sokan csak akkor döbbentek rá, amikor nyáron az Európa Kemping főszervezőjeként összegyűjtötte Európa legkúlabb…..