Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drumbox

248 bejegyzést írt és 182 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyobb képhez klikkelj a cikkre!..
Papica egy olyan vásárló, aki perverz módon használja is a túrafelszerelés-boltokban vett cuccokat. Vagyis mondjuk vizes fűben gyalogol egy vízálló bakancsban. Vagy esőkabátban túrázik az esőben. Az ilyen vásárlót el kéne pusztítani! Papicát kiborította, hogy amit…..
A népszerű Bungie fejlesztésében kizárólag Xbox 360 platformra megjelenő „Halo 3: ODST” a Halo sorozat új epizódja, melyben a „Halo 3” legendás eseményeihez vezető előzményeket élhetjük át egy ODST (Orbital Drop Shock Trooper) rohamosztagos szemszögéből,…..
Melegedés, hibás gyártástechnológia túlhúzott szoftverek és újból hullanak az Xbox 360 játékgépek mint a legyek. Hogy mi indított meg ennek a cikknek az írására? Az a pár srác akiknek az utóbbi időkben három piros ledes lett a gépe. A számokba és a nevekbe ne menjünk bele…..
Új Gears of War 2 HD videó érhető el az Xbox LIVE-on "Last Day" címen. Ajánlom minden Gears of War játékosnak szeretettel. A trailert ugyanaz a csapat készítette akik a 2006 október 26-án megjelent első szinematikus trailert ami alatt Gary Jules "Mad World" című…..
Hamarosan megjelenik az év legjobban várt Xbox360 játéka. Kipróbálnád Te is az első szerencsések között? Szeretnénk lehetőséget biztosítani a Gears of War 2 fanatikus rajongóinak arra, hogy részesei lehessenek a játék megjelenése alkalmából rendezett zártkörű, különleges…..
Kaptam egy levelet még szombaton, de csak most jutottam el odáig, hogy írjak róla: július 11-12-én SceneCon 2008 demoscene parti lesz, ahol a szervezők Guitar Hero versenyt is rendeznek, Mivel a honlapon nem találtam infót magáról a versenyről, a szabályokról, rákérdeztem, a válasz…..
Igaz tombol a kánikula mégis tetőzzük a meleget egy új warm up videóval szeretnénk nektek kedveskedni a Gears of War 2 multiplayerből mely a frissen kiadott Unreal Tournament 3 extrái közt található, Cliff Bleszinski a játék Design Directora és Rod Fergusson Senior Producer…..
Megérkezett a várva várt első videóanyag a Gears of War 2 multiplayeréből. A videó interjúban számos bevágás látható és új információ halható a folytatás többjátékos módjáról. Szemügyre vehető a megdolgozott új kivégzés rendszer, játékmódok, pályák és fegyverek a…..
Mint azt már korábban megírtam 11 nap múlva azaz június 24-én megjelenik az amerikai régióban egy minden extrával felvértezett Gears of War változat Redux (Refresh) alcímen. Ez a verzió tartalmazni fogja magát a Gears of War alapjátékot és az Xbox LIVE hálózatáról már régóta…..
Új információk érkeztek a gametrailers.com fórumáról a Gears of War 2 multiplayerel kapcsolatban, lássuk akkor a listát: Új fegyver Scorcher (Lángszóró) legvalószerűbb tűz egy játékban, amit valaha láthatunk. 5 Vs. 5 a multiplayer meccsek során. Az…..
Újabb pletyka érkezett miszerint 1 hónap múlva valószínűleg megjelenik az Egyesült Államokban egy Gears of War speciális változat amely a Gears of War Redux alcímet kapta. Az eredeti kiadáshoz képest ez a "verzió" állítólag tartalmazni fogja mindkét letölthető…..
"A magyarok nyilaitól, ments meg Uram!"... A Sera bolygón lévő online kalandozásaink során elég sűrűn összeakadhatunk magyar honfitársainkal, ez a méltán népszerű játék hirtelen nagy rajongói táborra tett szert kishazánkban is. Ezért megpróbálom azoknak az elit…..
Újabb friss Gears of War 2 információk és trailerek érkeztek a 360 Spring Showcase 08-ról. Az első videó a vezető designer Cliff Bleszinski tolmácsolásában melyből jó pár új információt megtudhattunk. Így a legelején talán az egyik legfontosabb dolog hogy a multiplayer meccsek…..
Az első hazai játékfejlesztői találkozó, a *Game Developers Forum* tavalyi nagy sikerére való tekintettel az IDG Hungary és az MCB - a Microsoft Xbox, az Electronic Arts és a CD Projekt kiemelt támogatásával - ismét megrendezi a szakma és a nagyközönség érdeklődésére egyaránt…..
Végre megérkezett a várva várt első mozgóképes anyag a Gears of War 2-ből. A videó valószínűleg az első részben már megismert a helyszíneket összekötő egyik járműves részt mutatja be. Hőseink Derrick óriás méretű csapatszállító járműveken közelítik meg a Locust…..
Lezajlott az idei évben is megrendezett New York-i Comic Con rendezvény. A kiállítók közt részt vett az EPIC is mint arról korábban írtunk, vártuk hogy megtörik a csendet és minden a Gears of War második részétől lesz hangos. De a fiúk nagyon szűkszavúak voltak és lehetetlen…..
Kedden mint derült égből villámcsapás felszivárgott az internet bugyraiból a Gameinformer magazin még csak a nyomdába került májusi számából néhány nagyon rossz minőségű scan, melyből rögtön kiderült hogy az újság elsőként szellőzteti meg a Gears of War 2 információit.…..
Legkorábban 2010 nyarán ostromolhatja meg a filmszínházakat a Gears of War adaptáció. A preprodukciós fázisban lévő project forgatókönyvét a pazar Collateralt és a Karib tenger kalózait elkövető Stuart Beattie jegyzi, a rendezői székben ülő személy neve még nem ismert, az…..
Örömmel jelentjük be, hogy a 2008-as Game Developers Forum nyitóelőadását a játékfejlesztés nem kisebb személyisége, mint Mike Capps, az Epic Games elnöke tartja. Beszédének fókuszában az Unreal motor jövője, illetve az Unreal Tournament és a Gears of War folytatásai állnak…..
Közel négyhónapnyi fejlesztés után büszkén közhírré tétetik a mai napon elindult új Xbox 360 blogunk a My360. Az új oldalra nagy szükség volt már, mert a mostani blogot kinőttük rendesen. A fejlesztések folyamán megpróbáltam arra törekedni, hogy az oldal megtartsa a blog…..
Érdekes infóra leltünk, ami alapján állíthatjuk, hogy az EPIC Games tőle szokatlan módon kikéri a játékosok véleményét és egy pár soros tesztkérdéssel, fordul a már veterán Gears of War játékosok felé. Ennek a tesztkérdés sorozatnak a végeredménye valószínűleg nagy…..
Több külföldi forrás is megerősítette azt a hírt hogy elkezdődött egy újabb bannolási hullám az Xbox Live hálózatában. A hírek alapján ismét a dvd firmware moddereit bannolja a hálózat úgy mint az előző ilyen májusi akció során melyről részletesen olvashatsz itt. A gépek…..
Egy ilyen szürke hideg estén, az ember már nem számít ekkora meglepetésre mint amivel kirukkoltak kedvenc Epic-es fejlesztőink. Egy hivatalos megjelenési dátum ami 2008 november és egy izmos 18+ teaser mely a következő rész új elemét mutatja be. Live-osok a marketplace-en letölthető…..
drumbox 2008.02.22 09:15:15
Újabb pletyka csapta fel a fejét a Gears of War 2-vel kapcsolatosan. Pár hete mikor CES 2008 előkészületei zajlottak már érkeztek a hírek hogy a Microsoft után az EPIC áll ki a kiállításon a legnagyobb standdal. Mindenki biztos volt benne hogy megtörik a jég és kedvenc fejlesztőink…..