Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hulyeinformatikus

0 bejegyzést írt és 920 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggel felszállunk a repülőre, megnézünk egy kafa várost, aztán este hazaszökkenünk, saját ágyunkban alszunk. Elég egy pici csomag, nincs szállásköltség és pár ezer forintból eljuthatunk zseniális helyekre is. Élménybomba nem csak kispénzűeknek: nagymamát megreptetni, új…..
hulyeinformatikus 2014.09.08 07:18:24
@Tesztelo.hu: Ezt sajnos rosszul tudod, a repülés egy utasra vetítve valóban a leginkább környezetszennyező közlekedési mód.
CO2 kibocsájtásban akár tízszerese lehet a vonatnak, valamint pont a kerozin égése miatt nagy a kén és nitrogén oxidok kibocsájtása.
Ez az igazi botrány, nem a Simon vagy Rogán-ügy. A rúzsai önkormányzat ülésén a közbiztonság kérdését tárgyalták, ahol Nógrádi Zoltán mórahalmi polgármester, fideszes parlamenti képviselő beszélt erről, amit Tatár Gábor LMP-s képviselő rögzített.Tatárt szerint "az…..
hulyeinformatikus 2014.04.05 19:38:47
@Joefrey: De bazdmeg, ez az ember kifejezetten a román feketemunkát támogatja.
hulyeinformatikus 2014.04.05 19:55:46
@legelső MortalWombat: Komolyan nem érted? Az ők listájuk egy kibaszott xls, amire felkerül a földesúr csicskája, ha befizeti a védelmi pénzt.
Onnantól kezdve a munkaügyi ellenőrzéseket csak ott végzik el, akik nincsenek ebben a listában.
Ez nem más, mint a feketemunka hivatalba emelése.
hulyeinformatikus 2014.04.06 11:10:14
@lombozódó: Igazoltatnak? Miafasz?
Két nappal a választás előtt Bajnai Gordon kreatív stábja észbe kapott, vagy csak iszonyatosan beszívott, és elkezdtek tolni egy formabontó kampányt az eddig sótlannak ismert fasziról. Elég viccesek a képek, amik a Jobbik mutogatós kampányát figurázzák ki, biztos nem vidámak…..
Vastagbőr Önkormányzati sonka 2014.04.03 10:37:00
(fotó: gluekitrotor42) És nem photoshop ez a kép ... A Belvárosi Önkormányzat sajtóközleménye:"A Belvárosi Önkormányzat négy éve ajándékoz Húsvét előtt sonkát a kerületben élő rászorulóknak. A sonkát mindig megkapják a nyugdíjasok, a nagycsaládosok, a szociálisan…..
hulyeinformatikus 2014.04.03 11:51:57
@Amadeus62: Ez nem igaz, de hozzá kell tenni, hogy az ötker talán Magyarország legfejlettebb része, ergo van miből építkezni.
Még mindig van hátra 30 nap a választásig, de már most elképzelhetetlenül magas szintre lépett az Összefogás Kormányváltás szívatása.Zusi visszatért.És nem is akárhogy! Zuschlag Consulting, hívjon most! Nem vicc. Ekkora vastagbőrt rég láttunk, már most megemelem a…..
hulyeinformatikus 2014.03.07 12:34:53
@Secnir: Az interjúban is szerepelt a cég. Nem kamu.
hulyeinformatikus 2014.03.07 13:01:41
@Secnir: Miért kellene lennie? Magánvállalkozóként is adhatok bármilyen fantázianevet.
hulyeinformatikus 2014.03.07 13:13:33
@Secnir: A FaszomTuggyaMilyenConsulting simán márkanév, nincs mögötte a vállalkozási forma (ev,bt,kft).
Az LMP tegnap tartott sajtótájékoztatót arról, hogy elindítják előkampányukat, melynek során az ország 360 pontján helyeznek ki óriásplakátokat; és kérdésre válaszolva elmondták, hogy a kampány költsége 20 millió forint lesz.  Szél Bernadett úgy fogalmazott, a…..
Elismerték a hibát, de a cég nem akart fizetni. Az igazgató bujkált, a biztosító mosta kezeit, a kár kétmillió forint. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
hulyeinformatikus 2013.05.17 10:45:26
@Hurrá Torpedó: Az megfordult a fejedben, hogy ráhúzható átalakítóval lehessen a régiekbe is tankolni? :)
A tavasz csalogathatta ki a Planetárium közelébe azt az egyedet, aki több szerelmes párra is ráijesztett a parkban. „Rendkívül ritkán lehet a szabadban is megfigyelni őket, táplálkozni, gyűjtögetni élőhelyükön szoktak, és szaporodásuk is szorosan ide köti őket" –…..
hulyeinformatikus 2013.05.04 08:58:44
Nemhiába Pécs a blog kedvenc városa, ismét sikerült előrukkolniuk valami érdekessel. Páva Zsolt előterjesztése alapján adót vetnének ki a távhőről leváló lakosokra, melyet 5 évig kellene fizetni "a más hőellátás igénybevétele és a távhőszolgáltatás igénybe vétele…..
hulyeinformatikus 2013.04.16 12:29:10
@Illúzióromboló kockacukor: Pont az a baj, hogy a Mecseken keresztül szellőzne a város.

"Pécs azért van a szmog tekintetében igen rossz helyzetben, mert csupán három nagy szellőzőfolyosója van a városnak, s mindegyik a Mecseken át vezet – jegyzi meg érdeklődésünkre Radnainé dr. Gyöngyös Zsuzsanna. Ráadásul az uralkodó szélirány sem segíti a város levegőjének szellőző-folyosókon keresztül való kitisztulását. "
Bayer Zsolt cigányozós publicisztikájának hosszú utóélete van. Még január végén 24 civil szervezet arra szólított fel a Magyar Hírlapban hirdető vállalatokat, hogy vonják vissza azokat. Többek között az NFÜ hosszabb választ írt a Kreatívnak amelyben "külön vastagon kiemeli,…..
hulyeinformatikus 2013.03.01 16:02:50
@Sparhelt: Semmi baj vele, ha feltüntetik, hogy abból van és nem marhából/sertésből.
Mert így a vásárlók félrevezetése.
Azt furcsállom, hogy olcsóbb a ló, mint a sertéshús.
Vastagbőr Az ingyenutazás marad 2012.11.23 08:31:00
Az utazási kedvezmények felülvizsgálatára kényszerül a kormány. A rendszerről mindenki tudja, hogy igazságtalan, pazarló, drága, de hogy mennyire drága, arról már kevés adatunk van.A regisztrációs jeggyel egy időben megpróbálták mérni, hogy hányan utaznak ingyen, jegy…..
hulyeinformatikus 2012.11.23 09:05:55
@azapistagyerek: Adják oda a nyugdíjasok utazásának dotációjára szánt pénzt a kisnyugdíjasoknak, döntsék el ők, hogy utazni akarnak-e belőle ..... vagy farhátat venni.
hulyeinformatikus 2012.11.23 09:11:12
@immortalis: Ha megváltoztatod és ezáltal csökken az utazások száma (mert elveszed a kedvezményüket), akkor vajon hogy fog változni a szolgáltatás színvonala?
hulyeinformatikus 2012.11.23 09:51:22
@Rufus78: Ne keress racionalitást ebben az országban. :)
A legelvakultabb Semjén-rajongóknak sem kívánom, hogy esténként Semjén Zsolt doktori disszertációját olvasgassák lefekvés előtt, pedig az egyik fejezet igazán pompás részeket tartalmaz, melyben a Mester éleslátással, hittel, és írógéppel felszerelkezve rántja le a leplet a…..
hulyeinformatikus 2012.11.20 09:19:34
@Őrjöngő Sandy: Térdre paraszt, a szent jobbról beszélsz. :)
hulyeinformatikus 2012.11.20 09:27:55
A magyar rocktörténelemből is lehet szemezgetni:

"Pataky Attila a minap az Echo Tv Hangos többség című műsorában vendégeskedett, ahol a frissen kapott lovagkeresztjéről és szakmai pályafutásáról faggatták a műsorvezetők, de az énekes többször is oda lyukadt ki beszélgetés közben, hogy nem egyedül élünk ebben a világban.

– Órákat tudnék arról mesélni, hogy a világkormány hogyan egyezkedett 1930-ban a szürkékkel, egy másik civilizációval, akiktől kaptak egy technológiát, amelyet világuralmi álmaik megvalósítására használnak. A Hold sötét oldalát már ezért nem járják sem a franciák, sem az oroszok, mert oda egy kolóniát építettek, mint ahogy a Marsra is – magyarázta a kissé megdöbbent műsorvezetőknek az énekes, majd teljes átéléssel folytatta.

– Az 1974-ben Móricz János által felfedezett equadori Tayos barlang mélyén hatalmas termek vannak, amelyekben aranylemezeken az egész valós világtörténelem meg van írva. Négy expedíciót vezettek eddig a barlangba, az egyikben ott volt Armstrong, aki amikor feljött, azt mondta, hogy a Holdra lépés semmit sem jelentett ahhoz képest, amit lent látott. Különböző egyedekből álló civilizáció tizenkétezer évvel ezelőtt leköltözött oda, tőlük tudjuk, hogy a Napredszer közepéből a bolygónk felé elindult energia úgy emeli a rezgésszámot, hogy egy új minőségi, boldogabb életbe viszi át az emberiséget – mesélte lelkesen az Edda frontembere.

A Bors megkérdezte Pataky Attilát, tényleg úgy gondolja-e, hogy Holdról irányítják az emberiséget és nem tart-e attól, hogy tudományosan nem elfogadott gondolataival egyedül marad.

–Abszolút olvasott vagyok a témában, érdeklődök utána, az, amit ott adásban elmondtam, csak egy információcsepp. Joguk van embereknek kételkedni, de szerintem nyitottnak kell lenni, hiszen a valós világnak a négy százalékát érzékeljük, de mi van a kilencvenhattal? Attól, hogy az ultraibolya sugarakat nem látjuk, azok még vannak, attól, hogy a dimenziókat nem látjuk, azok is léteznek, és még sorolhatnám – érvelt Pataky."
      Az elmúlt hetekben az LMP Bajnai Gordon elleni kifogásait az a Róna Péter fogalmazta meg, akit a sajtóban a párt lehetséges miniszterelnök-jelöltjeként is emlegettek. Róna zárt ajtók mögött fel is szólalt az LMP kongresszusán, és az Együtt2014-hez csatlakozás…..
hulyeinformatikus 2012.11.19 09:12:12
@jotunder: ... és, majd erre az LMP-re fognak szavazni az orbán-váltást akaró konzervatívok ...
hulyeinformatikus 2012.11.19 09:19:51
@jotunder: Felmerült a szálban, hogy ezzel a döntéssel a kormányváltást akaró jobboldaliak majd az LMP mellé állnak.
Nekik ajánlom Róna agymenéseit.
hulyeinformatikus 2012.11.19 12:03:12
@nudniq: A Fidesz a választás megnyeréséig, valóban baloldali hívószavakkal kampányolt, de kormányon már full jobboldali.

SA viszont a mai berendezkedésben szélső balos, tőkeellenes, állampárti, ráadásul az egész LMP attitűdjétől nagyon messze áll a konzervativizmus.
A magyar gazdaságpolitika alfája, omegája, agytrösztje, az ország legnagyobb showmestere, csak sajnos idáig már olyan 2000 milliárd forintba került a szórakoztatása.Pedig tudjuk, hogy sose szabad fullba nyomni a kretént, de mégis, ő megint és megint megteszi. Volt már simplicity,…..
hulyeinformatikus 2012.11.16 14:43:35
@saravad: El lehet menni. Ott lehet hagyni őket.
Az elmúlt napokban, hetekben több olyan kormányzati döntés is született, amely egyre világosabban mutatja, milyen sorsot szán a kormánypárt a hazai fizetőeszköznek.  27-én jelentette be Orbán Viktor, hogy az állam megsegíti a reménytelenül eladósodott (zömében…..
hulyeinformatikus 2012.11.09 14:33:32
@is: Matolcsy már megmondta, hogy nincs válság.
Milyen válságról beszélsz?
hulyeinformatikus 2012.11.09 14:37:58
@belekotty: Eladósította egész európát ez az ártány.
A 10 nappal ezelőtt bejelentett 397 milliárdos megszorító kiigazító csomag szavatossági ideje hamar lejárt, mert ma délelőtt Matolcsy egy újabb, 370 milliárdos megszorító kiigazító csomagot jelentett be. A nyáron megtárgyalt, kiszámított, átnyomott hiperszuperstabil 2013-as…..
hulyeinformatikus 2012.10.17 16:37:52
@sárkányfő: "Tőke nélkül nincs gazdasági fejlődés, elemi szint. Beleköthetsz a gravitációba is, attól az még triviális marad."

A tőke csak egy része a termelői erőforrásoknak.
Kerényi Imre páratlan (kormányzati) munkásságát már egy jó ideje nyomon követjük: minden az Alaptörvény Asztalával kezdődött, majd jött a rajzpályázat és a Nemzeti Hitvallás, és az elhíresült festmények. Karrierje - és ezzel nincs egyedül - töretlenül ível az MSZMP-tag…..
hulyeinformatikus 2012.10.15 09:42:58
@Kőmíves Kelemen: Vedd figyelembe, hogy a Fidesz nem párt, hanem vallás.
Az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Művelődési Szervezete (UNESCO) és a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) 1966. október 5-én fogadta el a a pedagógusok jogairól szóló, 150 pontból álló határozatot. 1994-ben ennek a döntésnek emléket állítva ezt a napot kiáltotta ki az…..
Matolcsy bejelentette ma reggel, hogy tervezik betömni a 400 milliárdos hiányt a 2013-as költségvetésben.Persze betöm 3 lyukat, de 5 új lyuk keletkezik, amire majd újabb csomagot kell készíteni, ami betöm pár lyukat, de néhány újabbat is okoz és így tovább, és így tovább…..
hulyeinformatikus 2012.10.05 11:35:40
@Dr. derelye vágó:

Kívánságod parancs:

"Lucifer:
Fellázadsz-é, rabszolga, ellenem?
Fel a porból, állat."
hulyeinformatikus 2012.10.05 11:38:01
@Rufus78: Dikk, kimaradt a vége: "Hány évre ígérjem meg?"
hulyeinformatikus 2012.10.05 11:39:12
@Transylvanianmixedgrill: Gyurcsányi vitte be, az egyik zsákba. Másikba a fényt.
A hétvégét elég szépen uralta az azeri-örmény dolog, de nem feledkeztünk meg Hoffmann Rózsáról sem. Az államtitkár asszony "támogatná az egyenköpenyt az iskolákban, mert a szegény gyermekeket nem frusztrálná, ha nem tudnának drága, divatos ruhákban járni." Segítsünk a…..
hulyeinformatikus 2012.09.04 12:06:52
@ruskyy: Élsportra milliárdokat baszunk el, a társadalom számára sokkal több hasznot hozó tömegsport pedig le van szarva.
Próbálj meg termet bérelni heti 2 órára, Pécsett biztosan lehetetlen.
hulyeinformatikus 2012.09.04 12:18:39
@Marcellusca: Hol olvastad, hogy festőoverálban kell lenniük?
Az nem meglepő, hogy Matolcsy megmagyarázza és próbálja pozitív színben feltüntetni a recessziót. Ezt vártuk tőle, ez ő. A NER-ben semmi sem lehet rossz vagy negatív!Minden adat csak Nézőpont kérdése!A tündérmesékben a pohár mindig tele van, a magyar változatban is legalább…..
hulyeinformatikus 2012.08.16 09:35:34
Milyen olajat tegyek a nagy fordulatú motoromba? Majdnem mindegy, mert nem a fordulat számít. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
hulyeinformatikus 2012.05.15 08:41:43
@Motordoktor: A benzinkutasok viszont biztosan szeretnek.
Ideapad-tulajdonosoknak már késő bánat, a többieknek viszont közérdekű információ lehet laptopválasztásnál, ha tudják, hogy a Lenovonak már csak Thinkpadre van magyar szervizpartnere, amúgy küldik ki a cuccokat Lengyelországba. Sőt, embert nem lehet elérni a román callcenteren…..
hulyeinformatikus 2012.05.13 07:38:05
@Terror Dzsoni: Látszik, hogy nem szakmabeli vagy.

Az IBM/Lenovo T-s sorozat etalonnak számít, bátra állítom, hogy továbbra sincs ilyen minőségű üzleti laptop a piacon.
Örülök, hogy a Köztársasági Elnök posztján marad, és kisdoktori címének visszavonása ellenére sem értek egyet azokkal, akik lemondását követelik jobbról vagy balról. Elsősorban azért, mert egy szisztematikus kilövési kísérletnek voltunk szemtanúi az elmúlt hetekben.…..
TComment Már nem a mi autónk 2012.03.19 05:50:07
Mit jelent nekünk a Swift? Egyáltalán: jelent még valamit? És ha tudjuk, hogy mind közül ez e legjobb, akkor rohanunk-e hanyat-homlok, hogy a miénk legyen? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
hulyeinformatikus 2012.03.19 11:39:40