Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bertajancsika

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az otthon gyűlő fémpénzek a futárok borravalóját biztosítják, de ezen kívül nincs sok hasznuk. Épp így gondolta levélírónk is, aki egy kis tartozás miatt úgy döntött, itt az ideje egyenesen a bankba bevinni őket, ezzel elintézni a befizetést és megszabadulni a fölösleges aprótól is. Jó előre…..
bertajancsika 2020.02.07 14:31:15
@killerkaller:

Igen a kereskedői vásárlásnál. Itt a bank pénztárba való befizetés van.

Üdv:
bertajancsika 2020.02.07 14:36:23
@norbert79:

Itt nem kereskedői vásárlás van, hanem a bankfióban a számlára való befizetés.

Etat szavszém drugóje gyéla.

Üdv:
Y-GEN Gondolatok kis hazámról 2015.05.20 07:00:00
Szerintem mindenki azt látja az országból és az emberekből, amit látni akar. Ha a rosszra fókuszál önigazolásképp, akkor a jót már észre sem fogja venni. Én a jó dolgokra koncentrálok. Jó itthon, szeretem a magyarokat, és szeretek itthon élni. Minden nap büszkeséggel tölt el,…..
Egykori minisztériumi épület (Tbiliszi, Grúzia) Ha visszagondolunk az előző évszázad épített örökségeire, sok mindenkinek elsőre a kommunista "gótika", illetve a szovjet ipari építészet "remekei', a szocialista realizmus otromba, monumentális emlékei juthatnak eszébe. Sajnos…..
Lassan lejár a jumbók korszaka, a hatvanas évektől sokáig a levegő urának számító gépek közül egyre többet selejteznek le. Ezek a gépek jórészt egy hatalmas temetőbe kerülnek a kaliforniai Victorville-ben. A Boeing 747 vagy éppen a McDonnell Douglas DC-10 sokáig…..
bertajancsika 2015.04.22 09:33:24
Rendszeres olvasóink bizonyosan emlékeznek még egy 2012-es cikkünkre amiben annak jártunk utána, hogy Újbudán 2012-ben egy copy/paste-el elfogadták Székesfehérvár 2008-as informatikai stratégiáját. A plagizálás elfogadott módszer lehet a jelenlegi kerületvezetés részéről, hisz…..
bertajancsika 2014.07.17 21:24:47
@Tiszteltetem Brüsszelet:

Na tipikus fityesz szóhasználat. Melyik Kubatov fejtágítón tanulta?

Érveljél, hogy a mostani jól van így.

Mennyit kap ezért? Legalább egy vállveregetést?
  Az amerikai Howard Schatz fotográfus, “Underwater” (Víz alatt: szerk.:) című sorozatát szeretnénk megosztani Veletek ma: Howard Schatz fotográfus különleges víz alatt készült képeivel egyszerűen elvarázsolt minket is. Úttörőnek számít a vízalatti…..
bertajancsika 2014.06.23 14:02:08
Ezekkel az előadásokkal várunk titeket az év első meetup-ján, Február 13-án, 19 órától a FabLab Budapest-ben: Miért vagy olyan negatív? - tartalomelemzés és kognitív torzulás a nyelvben Varjú Zoltán - Precognox Kft. Miért nem kérdez pozitívan a média? Miért nem hír, hogy…..
Nem engedett fel kézi poggyászként egy gépe fedélzetére a Delta amerikai légitársaság egy értékes gitárt, amely azután szállítóinak hanyagsága miatt összetört. A 10 ezer dollár értékű, 1965-ben készült Gibson gitár tulajdonosa hiába bizonygatta a buffalói…..
Október 23-án TGM arról beszélt, ha ellopják az igazságot az oktatásból, akkor majd alternatív tankönyveket fogunk írni, és abból tanítjuk a gyerekeinket. Hát akkor neki is kezdhetünk. Az új kerettanterv a rendszerváltásból kiírná a demokratikus ellenzéket, a történelemből…..
bertajancsika 2012.10.26 09:57:12
@alfacharlybravo: Az ATV tulajdonosa a Hit Gyülekezete. A németek nem figyelik a magyar közéletet, köszönik szépen jól megvannak, csak az a fontos nekik, hogy nagy balhé ne legyen itt nálunk. Szereted Orbán Viktort? Agymosott vagy. Veled már nem lehet mit kezdeni. Örülj, hogy nem vagy egyedül.
Egy gyorshajtás, ami talán meg sem történt, sorozatos eljárási hibák, eltűnt harmincas tábla. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
bertajancsika 2012.07.19 13:11:33
@isti77:

Te a konkrét számokra figyeltél, pedig a lényeg nem ott van, hanem a rendszerben.

Ez a követési távolság dolog, ez nem azt jelenti, hogy olyan távolságot KELL tartanod, hogy ha az előtted levő egy falnak megy, akkor meg tudjál állni MINDEN körülmény között.

Üdv:
  Ebben a cikkben egyszer se fogjuk leírni a diktatúra szót, és nem azért mert nem kéne, mi rátok bízzuk azt, hogy kimondjátok! A Fidesz új választási rendszer javaslata, egyértelműen a párt hatalmának bebetonozására szolgál, és hatása egyértelműen a demokrácia az…..
A Tv2 vetélkedőjének legutóbbi adásában volt egy kérdés, aminek láttán a Sándor-palotában biztos a süppedős szőnyegre köpték a pezsgőt. Helyesírás volt a témakör, a kérdés pedig, amit az egyik bevallottan diszlexiás és diszgráfiás versenyzőnek feltettek, magyar szavak…..
bertajancsika 2011.03.22 08:10:58
  Nem az a baj, ha valaki jobbról előz. Szabálytalan, de nem vagyok én rendőr. A gond akkor van, ha ezt úgy teszik, hogy tudják: a végén le kell majd szorítani a belső sávban autózót. Vélemények az azonos című írásunkról...