Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ingeborg

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Goldie, a drum and bass és jungle egyik legrégebbi figurája ismét Magyarországra jön, ahogy ezt lassan évente megteszi egyszer. Az aranyfogsoros- akit nem emiatt hívnak Goldie-nak - DJ és producer  az egyik emblematikus figurája a brit urbánus kultúrának és nem csak mint a…..
Nem irigylem az észak-európai országokban született énekesnőket - ha egy-egy kimagaslik közülük, az utánuk következőkre tuti rásütnek egy hasonlósági bélyeget. Igaz, ami igaz, sokukra jellemző az a gyermeki bájosságot és rekedtes nőiességet elegyítő hang, amitől én…..
bogoz Neked nem 2012.03.04 22:11:00
Az örök kérdés: attól válik egy zenekar ismertté, hogy a menedzserük jól végzi a munkáját vagy a menedzser csak akkor jelenik meg, amikor a zenekar már beküzdötte magát az ismertebbek táborába?Az utóbbi meglehetősen gonoszkodó szemlélet, azt feltételezni, hogy a sok…..
"Aki a droggal kacérkodik, az ördöggel is cimborál." (Orbán Viktor) "Ha az a feladat, hogy a magyar fiatalokat megmentsük a kábítószertől, akkor még az ördöggel is cimborálni kell." (Schmit Pál)    (A meglehetősen lényegre törő dalszöveg emitt…..
Hogy én mekkora kötözni való bolond voltam, hogy még előre bekészítettem mára egy másik bejegyzést. Jó-jó, persze nem tudhattam, hogy a digitálisan ma megjelenő új Radiohead-lemezhez (update: már pénteken tölthető volt) pénteken kihozzák az első videót. Nehéz mit…..
A lezárt Margit hídon eddig is azt javasolták, hogy a biciklisek szálljanak le és tolják a kerékpárokat, mert a taxik, a villamosok és buszok között veszélyes az úttesten kerékpározni, de az amúgy is keskenyebb járdán a gyalogosok között szintén nincs elég hely biciklivel…..
ingeborg 2009.09.14 17:23:29