Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fajro

9 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt az évadzáró második felvonása, nem kevésbé áll-leejtős ez az etap sem, és előre szólok, hogy nem tudok róla vicceskedve írni, mert engem rendesen földhöz csapott. Nem sok epizód van a House-ban, ahol egyáltalán nem játszik a humor, mint tényező, de ez mindenképpen ilyen.…..
fajro 2008.12.18 22:30:52
Tényleg nem semmi ezt a kommentmennyiséget végigolvasni.

Holden, azért van pár kérdésed, amire lehet magyarázatot adni.
Az már az előző részben kiderült, hogy Wilson úgy tudta, Amber ügyel. Persze itt felmerülhet, hogy de miért nem beszélnek naponta legalább ötször, de hát ez kapcsolatfüggő. Gondolom Amber nem az a típus volt, aki bírta volna az "ellenőrizgetést".
Az, hogy miért cédulát hagyott Amber, miért nem hívta... Én is szoktam csak cédulát hagyni itthon, hogy éppen hova mentem, főleg, ha kb fél órára megyek el - mert gondolom Amber is csak arra számított, hogy hazafuvarozza House-t, aztán mehet ő is haza.Szóval ez sztem egy normális dolog.
Amber egy másik kórházba került, mert mondjuk vittek 22-t house-ékhoz, több nem fért oda, végülis a sürgősségi is meg tud telni, főleg egy ilyen tömegbalesetnél. És asszem ilyenkor nem nagyon néznek személyi adatokat, vagyis nem ez az elsődleges. Az viszont tényleg kérdéses, hogy a kórházban miért nem csináltak vele valamit...
A vesés dologhoz nem értek, de olyanokat olvastam a kommentben, hogy a dialízis nem tudja a vese összes feladatát elvégezni, csak a nagyját. Ez meg pont nem a nagyjába tartozott.

Azt én sem értem, hogy House honnan tudhatta, hogy ez a gyógyszer a veseleállással nincs jó barátságban, mivel ahogy bekerült, tudta, hogy valakivel baj van, még mielőtt mondták volna, hogy van vesesérült.Szóval az egyetlen magyarázat, hogy a balesetnél, amikor rá akarta tekerni a sálat, már látta, hogy a veséi elszálltak, na de House tényleg ekkora ész lenne? Vagyis észre lehet csak úgy venni, hogy hopp, elszálltak a vesék...?

Amúgy meg nekem nagyon tetszett ez a dupla-finálé, többszöri nézésre is. :))
comment:com Azannya, Krausz! 2008.12.17 14:35:00
Van az USA-ban egy Price Is Right című vetélkedő, aminél egyszerűbbet képtelenség kitalálni, annyi a versenyző dolga, hogy megtippelje egy árucikk árát, aki a legközelebb jár a megoldáshoz, hazaviheti a kézifúrót vagy a felfújhatós gyerekmedencét. A vetélkedő intézmény az…..
Hóbelevanc A TESCO diszkriminál 2008.12.15 12:00:00
A nagyáruházak rövid időn belül életünk velejárói lettek, ezzel együtt kialakulhatott bennük a velük kapcsolatos szimpátia és utálat is. Szeretjük őket, mert nagyobb választékkal találkozhatunk, és néha lényegesen olcsóbban kapjuk meg a termékeket, mint máshol. Azonban…..
A Grace klinika az első évadban amolyan kritikus- és közönségdarling sorozat volt, mindenki odáig meg vissza volt érte, lelkendezett a karakterek esendősége és az emberi kapcsolatok kissé felületes, de azért még vicces bemutatását, és így tovább. A sorozat igen hamar az egyik…..
Barney Stinson for prezident! A második évad december 1-től látható a Comedy Central műsorán...
A kórházban kezdünk, Abby az öltözőben bénázik a szekrényével. Frank lép be, figyelmezteti Abbyt, hogy ma addig nem mehet betegek közé, amíg az elmaradt dokumentációját meg nem írja, de a falnak beszél, Abby feltartóztathatatlanul tör utat magának. Pratt mellé szegődik, egy…..
Meredith (rém)álmában ébredünk, ami azért kurvaszar, mert így megint végig kell szenvedni azokat a jeleneteket, amiket már előszörre is rühelltünk, a kádba' majdnem belefulladástól a klinikai halálon át a pokol tornácán lányát lebaszó muterig. Az sem segít a dolgon, hogy…..
Kedvenc heti szappanoperánk (de csak azért, mert az Ugly Betty-t EDDIG nem néztük, bár amilyen fos a Grace klinika, lehet kap egy esélyt) a brazil írók kedvenc fegyverével indítja az epizódot: Callie megbocsát George-nak, mert így lehet még több drámát beleszuszakolni ebbe a…..
A jelenlegi status quo alapján Lorelai és Luke szakításban, és Lorelai nem beszél Emilyvel, nem ez a legvidámabb szakasz a sorozatban. Egy kis közjáték, ami szemlélteti a helyzet súlyosságát: Emily megállás nélkül telefonálgat a szállodába, Lorelai pedig minden egyes alkalommal…..
hogyvolt House 4x07 - Ronda 2008.10.10 15:15:00
Egy epizódra a House dokumentumfilmmé alakul, mert az aktuális hetibeteg hoz magával egy forgatóstábot. Arról van szó, hogy betegünk egy súlyos testi deformitásban szenvedő 16 éves srác, -grafikusan fogalmazva úgy fest, mintha egy hatalmas krumpli nőtt volna rá a homlokára-, ezt…..
House és a már csak 6 fős csapat nagy munkában vannak, új páciensükről brainstormingolnak éppen, amikor beállít Cuddy Foremannel az oldalán, diadalittas arckifejezéssel. Jelöltek teljesen lefagynak, ez meg hogy, itt valaki soron kívül bejut, ez nem ér. House sem ugrál éppen az…..
Most egy kicsit visszapörgetünk, az évadnyitóban rögtön meg is mutatják nekünk, ki hogy töltötte az előző évadzáró utolsó percit, mialatt egyesek a verandán smároltak, mások pedig meztelen ámokfutást rendeztek. Először is itt van Rory és Dean, akik éppen a posztkoitális…..
Érdekes képpel kezdünk: Sam, Cooper és Pete egy játékvulkánt próbálnak beindítani. Hogy miért? A vulkán Mayának kell, ha sikerül megcsinálni, akkor boldog lesz, és ha Maya boldog, akkor Naomi is az. És hogy miért kell Samnek boldoggá tenni Naomit, ha már elvált tőle? Ezt csak…..
Egy kis emlékeztető: Addison megcsókolta Pete-et, majd Pete „bosszút állt”, aztán a randi helyett inkább Violettel lelkizett. Violet levetkőzött, mire Cooper meggondolta magát. Na nem a látvány miatt, csak rájött, hogy ő azért picit többet szeretne a pszichonénitől,…..
A ’The Reigning Lorelai’ című rész szomorú eseménnyel kezdődik: Lorelai nagyanyja, Richard imádott édesanyja és Emily összes rémálmának állandó főszereplője váratlanul meghal. A végrendeletében is hű maradt önmagához, tehát a halála után is épp olyan profi…..
Naomi randizik! Az ugyan nem derül ki, hogy kivel, de jó neki… Pete meg a szomszédban alkoholizál, és szívesen venné, ha Addison is csatlakozna hozzájuk. A rendelőben Dell járkál, várja Naomit, pakol, várja Naomit, beállítja a megfelelő hőmérsékletet és… várja…..
Visszatért a lift! De legalább nincs benne test nélküli hang. A lift pedig Addison álmának színhelye, ahol olyan dolgokat csinálhat Pete-tel, amit… De felébred. A hírrel gyorsan elfut Naomihoz, ki is tárgyalják, amíg meg nem érkezik Maya és egy barátnője. Pete pedig…..
Addison reggeli kávéjával átsétál kedves szomszédjához, aki élete első élő tévéfelvételére igyekszik, a nő meg azon problémázik, hogy senki nem válaszolt a meghívására. Ugyanis Addison bulit szervez, de valljuk be, vendégek nélkül bulit rendezni nehéz, és így a parti…..
Jöjjön az epizód, ami berántott, és végérvényesen Gilmore rajongót csinált belőlem. Valahogy úgy esett, hogy ezt a részt láttam életemben először a sorozatból, és meg is találta a fogást rajtam rögtön: a koffeinfüggő anya-lánya páros, akiknek 45 percen keresztül be nem…..
Egy esős reggellel kezdünk, ami Addison nem tetszik annyira, a ruhái a teraszon, esernyőt nem hozott, így kénytelen váltóruhát vinni a központba, meg esetleg bemosóporozhatta volna a ruháit, a napi mosáson túl lenne. Eközben Violet az expasi üzenetét hallgatja, Cooper megpróbálja…..
Elérkezett a legkirályabb Gilmore évad, legalábbis szerintem, de ezt a kérdést vitára bocsáthatjuk a kommentekben. A negyedik évad kis időugrással nyit, a nyárnak vége, és a Gilmore lányok éppen visszaértek hátizsákos európai körútjukról (tehát azt komolyan gondolták,…..
Addison háza, csapat – kivéve Samet és Naomit. Utóbbi hamarosan megérkezik és határozottan nem fog tetszeni neki, amit lát. Ugyanis az a bizonyos váratlan látogató Samhez érkezik, mégpedig egy sztriptíztáncosnő személyében. Cooper rendelte neki, és mivel Addison házából a…..
Addison Montgomery Los Angeles-i életének első epizódjához érkeztünk. De még mielőtt odaköltözne, a Grace klinikán Richard számonkéri rajta a munkahelyváltást, Addison pedig elmagyarázza, miért is volt elég a nagyvárosi életből és szépen bemutatja neki (és nekünk) az…..