Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kapus 31

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mol Liga-játékosokat bemutató sorozatunkban egyelőre a csatároké a főszerep. Kezdtük Jánosi Csabával, folytattuk Patrik Wallenberggel, most az UTE szlovák támadója, a kanadai táblázat éllovasa, Ladislav Sikorcin jön. Talán kevesen tudják róla: Szlovákiában juniorválogatott és…..
Kezdetnek egyáltalán nem volt rossz, hajtós meccset játszott a Mol Liga nyitányán az abszolút újonc NZ-Stars és a többszörös bajnok Dunaújváros. Előbbi nyert büntetőkkel. Először is örömtelinek találtuk, milyen sokan óhajtották megnézni a szezon első összecsapását a…..
kapus 31 2008.09.09 23:11:58
Szombaton voltunk a legközelebb a francia válogatott legyőzéséhez, de az ellenfél egy góllal ismét jobbnak bizonyult. Három vereség után mégis optimistán nézhetünk a jövőbe. A szakvezetés véleménye szerint a csapat azon tagjai, akik nem kapnak lehetőséget saját egyesületük…..
Az Anaheim Ducks felmondta szerződését a Portland Piratesszel, új kontraktust kedden kötöttek, méghozzá az Iowa Starsszal. Mint tudjuk, itt játszott legutóbb Vas János. Az Anaheim és a Portland 2005-ben szerződött. A Portland az elmúlt időszakban egyszer sem tudott eljutni az AHL…..