Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hansolo

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Róbert szerint nem csak a hívásrészletezést jóárasította a Pannon értesítés nélkül az elmúlt hónapokban, hanem a fix perces tarifákon túli beszélgetések árát is. Legalábbis az ő 500-as, mára nem létező csomagjában:A történet előzménye az a pár évvel ezelőtti…..
hansolo 2008.06.06 16:36:59
nos, velem is megesett eme történet.
én novemberben vettem észre apofátlan áremelésüket, szintén a részletes híváslista és a számla alapján.
hívom a telefonos ügyfélszolgálatot, elmondom hogy nemár, a válasz pedig, hogy a törvényben előírt hírdetményben közölték a tarifaemelés tényét. ezt pl egy napilapban meg is teszik, oszt joccakát.
erre avval jövök, nehogymár, ilyenkor küldhetnétek egy sms-t, az azért mégiscsak beleférhetne, pláne egy mobilszolgáltatótól. persze semmi jó nem sült ki belőle, le lettem rázva. na mondom, akkor most írunk egy jó kis levelet a fogyasztóvédelemnek, nem úgy van az! rá két napra jön a válasz, hogy panaszomat a hírközlési főakármi szervnek továbbították, és foglalkoznak az üggyel. megint 2 nap, hív a pannon hízelegve, hogy díjmentesen váltsak tarifát. e..e..! mondom, csak nem bírságot kaptak? egyszerre míly kedvesek lettek. tarifaváltás helyett javasoltam az teljesen ingyenes telefonálást, a hűségnyilatkozat végéig, aztán csá! olyat nem lehet..akkor ennyi.
...
azóta van egy újabb stikli!
nevezetesen, ápr 04-töl, minden hétvégén és ünnepnapon hálónbelül ingyé...erröl még sms-t is küldtek, hogy érdeklődjön az ügyfélszolgálaton (fejlődnek, ha valami változás van, megy az sms).
jön a részletes számla, a hétvégi hívásoknál egy darab nulla sincs!
na most akkor hogy is ingyenes ez?
folyt köv...
addig is levél a fogyasztóvédelemnek, tattara tattara...