Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Colmath

72 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2012 februárjában véget ért életem talán legrövidebb MMO-karrierje. Alig kevesebb, mint 3 hónap után „elkaszáltam” a Star Wars: The Old Republicot. Aki ismer, tudja, hogy ez tőlem mennyire szokatlan, általában ragaszkodóbb szoktam lenni a karaktereimhez. A döntésemnek akkor jó…..
A Berlini Nemzetközi Filmfesztivál más néven "Berlinale", az egyik legfontosabb 'A' kategóriájú filmfesztivál Európában és a világon. A fesztivált minden év februárjában rendezik meg 1951 óta. A versenyben azok a filmek indulhatnak, melyek a fesztivál kezdetét megelőző 12…..
 Kapcsolatom a Star Wars: The Old Republic-al azt kell mondjam, igencsak kettős. Egy részről imádom, oda vagyok érte. Oda voltam érte már az első infó-morzsák megjelenésekor, amikor gyakorlatilag még csak annyit lehetett tudni a játékról, hogy az Old Republic érában fog…..
Nehogy lemondjon, tisztelt Schmitt Pál! Ezekben a vészterhes időkben tényleg csak Ön gondoskodik a Nemzet legmagasabb szintű szórakoztatásáról! Másfél év is elegendő volt Önnek, hogy bátran le merjük írni, hogy Torgyán doktor óta nem volt ilyen szórakoztató figura a magyar…..
Colmath 2012.01.12 11:43:26
@abschattung: Bizony, sőt, még azt is hozzátenném, hogy nekem a szakdolgozatom végén ott is kellett lennie egy nyilatkozatnak, miszerint én aláírásommal megerősítem, hogy a munka egy része sem plágium. Nem tudom, hogy akkoriban is így volt-e, de ha igen, akkor ez már önmagában elegendő lenne a doktori cím visszavonására, elvégre ronda nagy hazugság az aláírásával ellátva...
Jó hír a rettegőknek, hogy az ATV hírigazgatója kérdésünkre azt válaszolta, hogy a T-Home csatornakiosztásának megváltoztatása után nem esett vissza a nézettségük. Mint Németh Szilárd elmondta, a Híradó egész héten 9-10 százalékos kábeles közönségarányt ért el, és ez…..
Az év első hetében azt csináljuk, ami 2010 elején is nagy sikert aratott: jönnek az évizéi, kommentek, besztofok, mindenekelőtt a legjobb keresőszavak. Először is, minden keresőkifejezés volt idén is, amit tavalyi hasonló posztunkban kiemeltünk, tehát megvolt az „amiben a…..
Mint ahogy azt már leírtam a beköszönésben is, mostanában játékidőm jelentős részét nem más fedi le, mint a Minecraft, az utóbbi évek kétségtelenül legsikeresebb, és legnagyobb port kavaró indie-játéka. A játékkal való kapcsolatom viszonylag régre visszavezethető, még…..
Hail to the king, baby! A Skyrim ugyanis jött, látott és győzött, méghozzá meggyőző fölénnyel. Lehet fanyalogni, hogy lebutított a korábbiakhoz képest, hogy kivettek bizonyos elemeket, amik miatt egyszerűbb lett a játék, de emellett továbbra is olyan hangulatot sikerült alkotni,…..
Üdv újra itt! Igazán régen blogoltam már, az utolsó post ha jól nézem 2010 márciusában volt, ami akárhogyan nézzük is, nem kis idő. Hogy miért is hagytam abba? Belemagyarázhatnám, hogy alkotói válságba kerültem, vagy nem volt időm, vagy akármi mást. A válasz ennél sokkal…..
A Mikulás manóinak igyekezete nudli lehet ahhoz a sürgés-forgáshoz képest, amit ma reggel 8-ig produkálhattak az ország polgármesteri hivatalaiban. 30-án este jelent meg ugyanis a hír a kormany.hu-n, hogy Kövér László aláírásával ellátott "személyre szóló" Alaptörvénye…..
A honfoglalás-kori temetkezések egyik legsajátosabb momentuma, igazi hungaricum a jelképes koponyalékelés. Erről a jelképes, valamint a nagyobb kiterjedésű, valószínűleg orvosi célú trepanációról korábban már részletes beszámoló jelent meg a blogon, két részben. A jelképes…..
Colmath 2011.02.23 12:15:51
@spinat: Temetkezési szokás semmiképpen sem lehet, ugyanis "az agykoponyába való ujjbegynyi kaparást jelentett, amely csaknem mindig tökéletesen gyógyult". Amennyiben tehát tökéletesen gyógyult, az azt jelenti, hogy a lékelés után az egyén még egy bizonyos ideig mindenképp életben volt, ami ugyebár egy temetésnél már nemigen mondható el a delikvensről.
World of Colmath The Witcher 2 2010.03.23 09:27:00
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Witcher. 2007 egyik legjobb játéka lett, számtalan díjat besöpört eme alkotás, mely Andrzej Sapkowski remekbe szabott műveinek világában játszódott.... Hamarosan pedig érkezik a folytatás. Örülünk, Vincent? Video Games | The…..
Erre azt hiszem nincs jobb szó: zseniális. ..
kuroszmagazin A hét videója 2009.08.23 19:00:00
:::kvád:::A régóta gyanított, ám eddig eltitkolt igazság az emberiség egyik legfontosabb találmányának születéséről...   ..
És semmi sem állíthatja meg, ami nem elit. Foglalhatnám össze röviden az eddigi tapasztalataimat a Wrath of the Lich Kinggel kapcsolatban.Ahogy azt már korábban is megjósoltam, tényleg sok mindent újra kellett tanulnom a WoW-al kapcsolatban. Hotkeyek máshol vannak, statok, skillek…..
Bizony, ma én is beszereztem a WoW legújabb kiegészítőjét, így Colmath is lassan felfedezi Northrend fagyos vidékeit. Persze ez közel sem jelenti azt, hogy otthagyom a LOTRO-t, hiszen az továbbra is prioritást fog élvezni, de ettől függetlenül kiváncsi vagyok, mi is változott a…..
A Gamestar Online közölte le a hírt, ami akár az év híre is lehet minden olyan SW-rajongónak, aki csak PC-vel rendelkezik, így kimaradt a Star Wars: Force Unleashed-ből. Ugyanis az Ultimate Sith címet viselő DLC-vel egyidőben a bővített verziót még az ősz folyamán kiadják a PC-re…..
World of Colmath A Sims 3 és én 2009.07.23 16:55:00
Nem is olyan rég egy érdekes kritikát olvastam az interneten (pontosabban az index.hu-n) a The Sims 3-ról, mely kimondottan éles hangnemet ütött meg a játékkal kapcsolatban. A szerző szerint a játék egy örök ciklust alkot, melyben a mindenki által utált, és halálra unt folyamatokat…..
Talán az egyik legjobb dolog a LOTRO grafikájában, ahogy a készítők megcsinálták a tájakat, a helyszíneket, melyek tényleg magukkal tudják ragadni az embert. Moriában pedig ezt csak tetézték a sok folyosóval, sötét sarokkal, hatalmas mélységekkel. Mindez pedig az olyan embernek,…..
Sok van, mi csodálatos, de a Französische Landschaftsehenswürtigkeit-nál nincs szebb, tartja a régi mondás. Ennek jegyében következzen most egy kép, amitől mindenkinek könny szökik majd a szemébe, aki szereti a klasszikus RPG-ket, a költészetet, vagy a kettő már-már groteszk…..
Ha valamiben, akkor Star Wars játékokban igencsak bővelkedik a gamer-történelem, közte olyanok is megtalálhatók, amik történelmet írtak. Ilyen volt a Star Wars: Galaxies is, mely forradalmasította az MMO-kat, és aminek most a nyomdokaiba a Star Wars: The Old Republic próbál lépni. A…..
Nincs is annál coolabb ugyebár, mint ha az embernek mobil rakétaindító állomás, vagy harckocsi-lövegtorony van a kertjében. Persze ez igaziban nem lenne valami olcsó dolog, így az oroszok megalkották a költségkímélő (CCCP Gazdaságos) megoldást mindenfegyvermániásnak, aki túl…..
Rengeteg Half Life fan video kering a neten, van amelyik jobb, és van amelyik rosszabb. A most következő darab egyérteműen az előbbi kategóriába tartozik remekbe szabott zenéjével és hangeffektjeivel, érdekes POV megjelenítésével, és furcsa történetével, melyek együtt egy olyan…..
World of Colmath Zombi az irodában 2009.04.14 13:24:02
Rengeteg fél zombit láttunk már, akiknek általában van egy közös vonásuk: csúnyák, agyat esznek, és furcsa hangokat adnak ki. Legtöbbször ezeket irtás közben láthatjuk, ám a most következő video bebizonyítja, hogy egyéb felhasználási területeik is vannak. Ilyen pl az irodista…..
Rengeteg vicces remix létezik az interneten, azonban néhány ezek közül egyértelműen kiemelkedik. Vegyük például az alább látható videot, melyen a Dallas és a Star Wars közötti kapcsolatra deríthetünk fényt. ..