Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trezor Rent!

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnézést az előzetes értesítés nélküli nyári szünetért, de engem is hirtelen ért a nyaralás. (Nem kapcsoltak le, ehehe.) Ha mentálhigiéniásan nem is, fizikailag mindenképpen kipihentebben folytatódnak a butábbnál butább hírek, érdekességek a marihuána világából. Még…..
Cigiző küldött múltkor egy vicces linket, ahol Photoshop segítségével kifejlesztettek néhány terméket, ami az összes drog legalizációja után elszabadulhatna. Természetesen ilyen szörnyűséget senki emberfia nem kívánhat, de kannabisztartalmú termékek napjainkban is léteznek…..
Az elmúlt napok be nem posztolódott sztorijai közül kétségkívül a legerősebb az "Elképesztő! Általános iskolás gyermekek vették a drogot" címmel futott MTI-anyag. Zakatol a szezon Siófokon, buggyannak megfele a füvesek sorra a rohasztó melegben: A Siófoki…..
Antiszcientológiából sosem elég. Ez a videó például kiválóan érzékeltei, milyen folyékonyan hazudnak nagy nyilvánosság előtt a szcientológusok, ha valakit esetleg nem győztek meg a korábbi posztok. Az egyház élére vasalt aktivistái a TV2-ben hintették az igét, ahol Dr. Lenkei…..
Trezor Rent! 2008.06.06 12:53:24
" – Nos... – kezdtem. – Mik a terveid?
– Milyen tervek? – A liftre vártunk.
– Lucyvel.
Rázta a fejét, és igyekezett a kérdésre összpontosítani. – A faszba – mondta nagy nehezen. – A gépen futottam vele össze, aztán benyomtuk az összes lecsót. – Vonogatta a vállát. – Ismered ezeket a kis kékharisnyákat. Krisztusom, ez egy vallásos picsa. Már ötödszörre dobbant otthonról az elmúlt fél évben. Szörny. Adtam neki egy adagot, mieltt még észrevettem volna, hogy... a kurva életbe, még csak nem is ivott eddig.
– Hát igen – mondtam –, talán használhatjuk valamire. Beállva tarthatjuk, és futtathatjuk ezen a narkószimpóziumon.
Nézett rám, mint egy birka.
– Abszolút alkalmas erre a célra – mondtam. – Ezek a zsaruk tutira leperkálnak fejenként egy ötvenest, hogy engedelmesre pofozzák, és aztán tömegesen megerszakolják. Az egyik ilyen félreeső motelba telepíthetnénk a kiscsajt, a falakra szentképeket akasztunk, aztán ráeresztjük ezeket a mocskos disznókat... A fenébe, stramm lány; bírni fogja.
Csúnyán rángott a képe. Már a liftben voltunk, a hall irányába ereszkedtünk. – Jézus Krisztusom – hörögte. – Tudtam, hogy beteg ember vagy, de soha nem vártam volna, hogy ki is mondasz ilyesmiket.
Letaglózottnak tűnt.
Nevettem. – Ez szimpla közgazdaságtan. A csajt az isten küldte. – Természetes, hatvannégy fogas Humphrey Bogart-mosollyal fixíroztam... – Mi a szar van? Majdnem teljesen le vagyunk égve! És akkor hirtelen fölcsípsz egy ilyen dilis izompacsirtát, aki akár egy rongyot is meg tud csinálni nekünk naponta.
– Nem! – kiabálta. – Fejezd be ezt a dumát! – A liftajtó kinyílt, és a parkoló felé indultunk.
– Számításaim szerint egyszerre négyet tudna ezekbl bevállalni – mondtam. – Istenem, ha végig lecsón tartjuk, akkor lehet, hogy két rongyot is megcsinál egy nap, talán hármat is.
– Te mocsok állat! – vonyította. – Ki tudnám vájni az agyadat! (...)"

Ugyan a Hunter S. Thompson post-hoz is illene, de valahogy - különösen EyeMaster kis vallomását tekintve - ide talán mégjobb lesz...