Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bannor

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       A hölgyet nem érdekli, hány éves, ha buliról van szó, pedig Posztolónk – aki hol vele van, hol nem - igyekszik segíteni rajta. Még annak ellenére is, hogy amikor együtt vannak, olyanokat mond neki, hogy már tudja, miért hagyta el többször is. Elmond rá sok mindent, mégis…..
Ha jól emlékszem 2017-ben a Balenciaga kezdte. Vagy már korábban is megjelent? Az isten tudja, ám biztos egy igazán drága "áglisú" több száz, sőt akár több ezer Euróba is fájhat a vásárlónak. A kilencvenes években a patacipők hódítottak, aztán jött a díszíthető Crocs... De nekem már a Martens…..
Bannor 2021.09.14 08:43:15
@fruskacsa: Azt sem tudtam, hogy hol kezdjem a felsorolást, hogy hogyan is jöttek a gondolataim a blog olvasása közben..... Leginkább röhögtem a szánalomtól. Szerintem te vagy az aki összeszedte az alapjait mitől nagyon GÁZ! mindaz ami benne áll. Felejtsük már el azt, hogy egy magára valamit is adó, magát valakinek is tartó nő a férfiaknak öltözik. Egyébként ez én éppen a férfiaktól tanultam meg: rohadtul nem ez számít.
Mélyen tisztelt Doktornő! Ezúton szeretném jelezni, hogy az ön által néhány napja felírt, köptetőnek álcázott Ambroxol-Q nevű csodaszer, amelyet 30 mg-os tablettás kiszererelésben árulnak a patikákban és vénynélkül kapható, véleményem szerint patkányméreg. Vagy még annál…..
Több rádiós forrásunk is megerősítette, hogy valóban a "Felhők jönnek Magyarországra" sor miatt tiltotta ki Koltay Gergely intendáns az MR2 lejátszási listáiról a Pál Utcai Fiúk új, Balatonszepezd című számát. Koltay a Népszavának nyilatkozva tagadta ezt, és a…..
A helyzet az, hogy olyan képeket juttattak szerkesztőségünkhöz az ellenfelek irigységtől besárgult (gyárilag esőerdőzöld, elefántnarancs, illetve proletárvörös) aktivistái, melyek magyarázatra szorulnak.A valószínűleg összefotosopolt, Cé-imádók körében zavarkeltésre…..
Bannor 2010.06.20 15:41:56
Szegény Figo az Inter után most a Szentkirályi csapatából is végérvényesen kikerült, kénytelen lesz újra focizni vagy valami más megélhetési forrás után nézni. Nem rohangálhat többet a járó gépsorok között, nem ihat bele találomra akármelyik, a futószalagról frissen…..
  Meghalt egy lány az éjszakai buszon - hívott fel egy ismerősöm szombaton. Hangján érezhető volt, hogy nem tud mit kezdeni a tehetetlenség dühével. A huszonéves lány a kispesti Kossuth téren szállt fel a 914/950-esre (sajnos, hogy melyik volt, arra nem emlékezett…..
Bannor 2010.02.09 06:23:56
@Dyrtyho: élj egy kicsit itt... majd megérted a pesti (budai) hozzáállást(!)...
mi is jobban örülnénk, ha nem jönne ide minden vidéki élősködni, hogy közben azon nyavalyogjon milyen sz@r itt.. haza lehet menni a héttornyos falvakba..
A néphagyományok szerint február 2. napjának időjárása alapján következtetni lehet a tél hosszára: ha szép, napsütéses idő van, és a medve meglátja az árnyékát, akkor hosszú tél várható, ha azonban az idő borult, és árnyékot nem látni, a zimankó már nem tart sokáig.…..
Bannor 2010.02.03 03:54:40
@morrisal_: úristen te hány éves vagy??? az elmúlt 5-7 évben kellemes teleink voltak, volt év, hogy mínusz sem volt, na de azelőtt??? hószünet, -10-20, akár nappal is.
Amúgy igenis 35-40C akarok, forró napsütést, langyos tengert és balatont, egy szál semmibe járást (nagykabát, sál, sapka, csizma stb helyett). Ezt kibírni még 2 hónapig? Amikor mindenki sápadtan, rosszkedvűen, kóvályog a kimerültségtől, a fényhiány okozta téli depressziótól (milyen érdekes, hogy nyári depresszió nincs).
Bannor 2010.02.03 03:55:30
@morrisal_: úristen te hány éves vagy??? az elmúlt 5-7 évben kellemes teleink voltak, volt év, hogy mínusz sem volt, na de azelőtt??? hószünet, -10-20, akár nappal is.
Amúgy igenis 35-40C akarok, forró napsütést, langyos tengert és balatont, egy szál semmibe járást (nagykabát, sál, sapka, csizma stb helyett). Ezt kibírni még 2 hónapig? Amikor mindenki sápadtan, rosszkedvűen, kóvályog a kimerültségtől, a fényhiány okozta téli depressziótól (milyen érdekes, hogy nyári depresszió nincs).
Bannor 2010.02.03 03:57:02
@morrisal_: úristen te hány éves vagy??? az elmúlt 5-7 évben kellemes teleink voltak, volt év, hogy mínusz sem volt, na de azelőtt??? hószünet, -10-20, akár nappal is.
Amúgy igenis 35-40C akarok, forró napsütést, langyos tengert és balatont, egy szál semmibe járást (nagykabát, sál, sapka, csizma stb helyett). Ezt kibírni még 2 hónapig? Amikor mindenki sápadtan, rosszkedvűen, kóvályog a kimerültségtől, a fényhiány okozta téli depressziótól (milyen érdekes, hogy nyári depresszió nincs).
A Soproni a „Magyarország, én így szeretlek” után újabb, a hazaszeretet témájában mozgó reklámfilmet hozott ki. Friss, ropogós, tekintsük meg, aztán folytatjuk: Én személy szerint szerettem az előző reklámot, annak ellenére, hogy sokaknak voltak vele problémái, a…..
Bannor 2010.02.02 16:35:05
@Bésanyi: miért erdély nem romániában van?
Az év végi listakészítésből senki nem maradhat ki, így mi sem, gondoltuk megszavaztatjuk az Index munkatársait arról, hogy az eltelt tíz évben melyik külföldi sorozat jött be nekik a legjobban. A válaszadóktól azt kértük, hogy ne rangsoroljanak, csak sorolják fel azt a maximum 20…..
irodairabszolga HR Consultant 2009.12.27 13:27:00
Sorstársak! Sajnálatos módon az elmúlt időszakban csak uriember tudott posztolni, mert nekem más irányú elfoglaltságaim voltak. Persze ez nem igaz, de  jobban hangzik, mint az, hogy még erre is lusta voltam bent az irodában. A mai posztom célja, hogy mindenki számára…..
Mobilitás Havas balgaságaink 2009.12.21 17:30:00
Mintha mi sem történt volna: ugyanúgy lelép a fékút határán a gyalogos, kihajt elénk a keresztutcából az autós, kirobban az öbölből a busz. Csak a többiek feltétlen bizalma a reakcióidőnkben és a fékrendszerünkben most nem feltétlen elég: havasak az utak. Nem tetszett…..
Azért ez már tényleg brutális, mintha egy szerencsétlen bangladesi kisfiút kergettek volna be a ringbe, hogy Hulk Hogan a fejére ugorjon egy trambulinról. A Tv2-t akkora pofont kapott, hogy ez már nekünk fáj. A Csillag születik döntőjét ugyanis a kereskedelmi célcsoportban, vagyis a…..
OurFashion A SIX Magyarországon 2009.02.25 23:57:00
Hozzánk is végre megérkezett a SIX nevű kiegészítőket forgalmazó márka. Aki már járt például Bécsben, biztosan találkozott már vele, mindig nagyon szuper fülbevalókat veszek ott magamnak. Ma pedig már egyel kevesebb dolog, amit csak külföldön kaphatsz meg, ugyan egy kicsit el…..
A Permiere oldal összeállított egy olyan listát, amelyen a szerintük 40 legszebb hollywood-i szinésznő neve látható. Ezek szerint a legjobb csaj Mila Kunis, Jessica Biel csak a 11. helyet foglalja el és Isla Fisher is csak a 28. A képre kattintva Ti is megnézhetitek a felsorolást…..
Subba Fuck you very much! 2009.07.31 17:06:00
Anglia, és Franciaország után a magyarok is csatlakoztak a nemzetközi mozgalomhoz, és elkészítették a homofóbia ellenes videójukat. Elakad a szó, milyen megható! Pici túljátszás és cukiskodás, de nem annyira rossz. Azért némi angoltudás szükséges a videóklip…..
Bannor 2009.08.01 07:34:19
@0o0o: sokáig így voltam az egyik kisebbségünkkel.... (vajon melyikkel?) liberálisnak vallom magamat, de ha csak meghallom, hogy most szeretnünk kell őket, támogatnunk, elviselnünk és azt a mi adónkból eltartani, mert még életében nem dolgozott, viszonyt potyogtatja a purdékat.. (lassan mi leszünk a kisebbség, mindenki tudja, ja hogy ezért kell szeretnem őket?? mert ha fordul a világ üldözött leszek mert fehér, szőke kék szemű vagyok?? ) hát tankkal mennék nekik... és igen van cigány bűnözés, de van meleg bűnözés?
én homofóbia ellenes vagyok.. semmi gondom a melegekkel. ők nem élősködnek a társadalmon. vállalják szexuális orientációjukat, társukat, szerelmüket...
a buzizó heteró hozzászólók nem szoktak análisan közösülni? micsoda prüdéria...
és persze egy leszbikus pár hmm az milyen izgató amíg két szép nő teszi.. ilyenkor szoktam azt mondani, hogy vajon ugyanezt mondják ha belegondolnak abba amikor ugyanezt teszi a padödő hölgyei?? :)
A képen látható teve aznap éjjel született a nürnbergi Barelli cirkuszban, amikor Michael Jackson meghalt. Találékony gondozói az amerikai sztárról nevezték el. A cirkuszosok szerint egyébként a hófehér teve nagyon ritka fajta, pláne, ha Michael Jacksonnak hívják. ..
Bannor 2009.07.02 18:12:50
@wice:

na ezzel én is így vagyok.... :):)
Bannor 2009.07.02 18:15:59
Még érettségiző koromban találkoztam olyan vizsgabiztossal, aki egy kukkot sem értett németül, mégis lelkesen bólogatott, miközben kitartó mellébeszéléssel igyekeztem kibújni a kihúzott tétel témája alól. Hasonló szituációval szembesült olvasónk egy állásinterjún, ahol a…..
Nem akartam írni a koncertről, de tegnap este azért cikáztak a gondolataim... Semmiképp sem kritikát akarok megfogalmazni (bár a kritika lehet pozitív is, és ezt sokan el szokták felejteni...), csak leírni, hogy nekem milyen volt a tegnapi DM koncert. Egy emlék, szóval ez tényleg…..
Pár híresebb vígjáték főcímzenéjére komponáltak vicces Lost-videókat szorgos kezek, mi meg megmutatjuk őket, miért is ne tennénk. A Jóbarátok-verzió a legjobb, kár, hogy pont annak szar a minősége.     ..
A telefonnal szemeztem, majd felvettem, és iszonyatos késztetést éreztem, talán megérzésből, hogy megnézzem az üzeneteket. De tartottam magamat az elveimhez, és nem néztem meg azokat, gondoltam helyette inkább nézegetem a képeit, hiszen olyan sok közös kép van rólunk. A kép innen…..
Audi slusszkulcs a bárpulton? Ciki! Ezüst pénzcsíptetővel összefogott pénzköteg? Ugyan már! Armani öltöny? Kit érdekel? Ha csajozni akarsz, ezentúl ne ezekkel próbálkozz, hanem egy legalább 1 milliós  jakuzzival (na jó, ha akciós, akkor lehet 999 000 forintos is), amitől…..
Bannor 2009.06.16 16:59:05
@anaemic royalty: nem hiszem... egyszerűen úgy gáz ahogy van...

bocs: ha te csináltad....:) akkor méééég!!! méééég mélyebb színvonalon ha lehet... :):)
Mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket kívánunk! Sziasztok!  Látom mindenki mennyit nyüglődik az álláskereséssel és én is szaporítom ezek számát.  Már azt nem is említem, hogy mennyi helyre pályáztam, inkább arról írnék, hogy miért van az, hogy ha van interjú és…..
Bannor 2009.04.12 12:33:36
@neandervölgyi: ja és megbuktál a pszichológia teszten?? :):) elég ciki... :)
Bannor 2009.04.12 13:33:47
@Asszem: Asszem(tem) hogy te legalább normális vagy... :)
Bannor 2009.04.12 13:35:54
@Strici: igen. és? egyébként ez igaz... ezért is hagytam én önként ott a közigazgatást... de hát a gyarmaton élünk nem? ez az igazság..